Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(klik @ 2010 05 31, 20:21)
Kokosų aliejus nerekomenduojamas veidui. Geriau juo netepti veido ir vietoj jo naudoti kokį kitą aliejų.

Nuo kada nerafinuotas kokosu aliejus nerekomenduojama veidui? 4u.gif jis juk nuo senejimo apsaugo ir drekina.. butent nerafinuotas 4u.gif kazka gal maisot..
http://www.naturalis...vapu-namai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 31 gegužės 2010 - 19:27
Kokosu aliejus tinka viskam, nuo plauku iki veido ir kuno prieziuros. Esu skaiciusi, kad suvalgant 3 saukstus per diena kokosu aliejaus, pradeda labai greit kristi svoris, nes gaunasi ale termogeniskas sindromas, ar kazkas panasaus rolleyes.gif

Beje kovojant su pienlige jis taip pat pirmas vaistas, kaip ir nuo spuogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 31, 20:23)
Nuo kada nerafinuotas kokosu aliejus nerekomenduojama veidui?

kokosu aliejus kemsa veido poras.
ne karta naturalisciu temoje esu skaicius, o ir paciai pasitvirtino.
visgi, kai veido oda labai issauseja, pasitepu ir kokosais, tik labai retai.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2010 05 31, 21:17)
kokosu aliejus kemsa veido poras.
ne karta naturalisciu temoje esu skaicius, o ir paciai pasitvirtino.
visgi, kai veido oda labai issauseja, pasitepu ir kokosais, tik labai retai.

g.gif keista tada kodel rekomenduoja.. 4u.gif 4u.gif na pas mane kadangi suuuuuper sausa oda tai ziuresiu, bet aciu uz patarima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 31, 20:23)
Nuo kada nerafinuotas kokosu aliejus nerekomenduojama veidui?  4u.gif jis juk nuo senejimo apsaugo ir drekina.. butent nerafinuotas 4u.gif kazka gal maisot..

Jeigu maišyčiau, tokio dalyko išvis nerašyčiau. Juk ne pati sugalvojau yra pilna atsiliepimų, kad veidui jis nerekomenduojamas. Dėl ko jau pasakė be skarlet. Bet jeigu norit, naudokit, ar man gaila rolleyes.gif gal būsite ta išimtis.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 31, 18:23)
Nuo kada nerafinuotas kokosu aliejus nerekomenduojama veidui?  4u.gif jis juk nuo senejimo apsaugo ir drekina.. butent nerafinuotas 4u.gif kazka gal maisot..

aš išbandžiau veidui ir man netiko visiškai. Internete irgi skaičiau kažkur, kad tinka, tepiau gal savaitę, atsirado inkštirų, užsikimšo poros, kai kurie virto spuogais doh.gif nors šiaip mano oda laaaabai sausa.
Bet kitos merginos rašo, kad joms gerai, tai manau bandykit ir žiūrėkit kas gaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 31, 20:43)
aš išbandžiau veidui ir man netiko visiškai. Internete irgi skaičiau kažkur, kad tinka, tepiau gal savaitę, atsirado inkštirų, užsikimšo poros, kai kurie virto spuogais doh.gif nors šiaip mano oda laaaabai sausa.
Bet kitos merginos rašo, kad joms gerai, tai manau bandykit ir žiūrėkit kas gaunas 4u.gif

Reiktu tepti tik ant susiformavusio arba dar tik kylancio spuogelio 4u.gif
Atsakyti
bet kokį aliejų, kuris kambario temperatūroj yra kietos konsistencijos, nerekomenduojama tept ant veido wink.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 31, 22:40)
Na klysti zmogiska.. jus irgi zmogus kiek zinau  biggrin.gif tai pagalvojau, kad GAL klystat  smile.gif pasidomesiu placiau..jei nerekomenduojama, tai aisku reiks kazkur kitur naudo

Būtų gerai, kad klysčiau iš tiesų, bet turbūt, kad deja ne. Tiesiog norėjosi įspėti, kad nepasidarytumėt žalos smile.gif
Kiek teko domėtis, tai veidui tinka lazdyno riešutų, abrikosų kauliukų, jojobos aliejai. Čia vieni iš dažnesnių, kuriuos naudoja veidui.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 06 01, 00:14)
Kiek teko domėtis, tai veidui tinka lazdyno riešutų, abrikosų kauliukų, jojobos aliejai. Čia vieni iš dažnesnių, kuriuos naudoja veidui.

Sorry dar uz OT, bet kuris is siu isvardintu labiausia drekina? 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 31, 23:37)
bet kokį aliejų, kuris kambario temperatūroj yra kietos konsistencijos, nerekomenduojama tept ant veido wink.gif

Nu va... nezinojau doh.gif galetu ir pacios pardavejos tada pasidomet.. o dabar sneka beleka zmones klaidindamos unsure.gif
Kaip gerai, kad yra SM.. ot buciau bedos prisidarius doh.gif biggrin.gif dekui uz patarimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 01 birželio 2010 - 10:17
O man jis kuo puikiausiai tinka smile.gif Pradingo ir paberimai smakro srityje... nzn ar nuo sio aliejaus, bet pastebejau, kad po kokio menesio ar siek tiek daugiau naudojimo oda susitvarke smile.gif
Taip kad nereikia kategoriskai teigti, jog jis jokiais budais netinka veidui... vieniems tinka kitiems ne ir nereikia peikti pardaveju, jog jos nezino... daug kur rasoma ir teigiama, kad tinka, taciau visur buna isimciu, todel jeigu netiko jums, tiks kitoms.
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 05 31, 21:29)
Reiktu tepti tik ant susiformavusio arba dar tik kylancio spuogelio  4u.gif

nu nedrisčiau aš taip.... man būtent nuo jo ir atsirado inkštirai, tai jei tepsiu gal dar daugės unsure.gif dabar jį tik plaukams naudoju, tai plaukams man tikrai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti