Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(moliugele @ 2010 05 12, 19:23)

Aisku, aciu 4u.gif . Tai lieka klausimas kiek jie skiriasi is aliejaus.com ir SP, nes kaineles tai skiriasi g.gif.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 05 12, 19:55)
Aisku, aciu 4u.gif . Tai lieka klausimas kiek jie skiriasi is aliejaus.com ir SP, nes kaineles tai skiriasi g.gif.

Man atrodo, kad SP ekologiškas skaitosi, o aliejus.com tiesiog nerafinuotas wink.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip dažnai jūs naudojat tą kokosų aliejų? Kiekvieną dieną? Mane domina ir plaukai ir veidas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 05 12, 17:00)
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet tas is aliejaus.com kietas ar skystas aliejukas? blush2.gif.
Beje, gal galit palyginti, kas isbande abu kokosu aliejukus - is aliejus.com ir sveiku produktu rolleyes.gif ?

esu bandziusi abu, is sveiku produktu patinka labiau, nes kvepia wub.gif
poveikis plaukams kaip ir vienodas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grizliuko mama @ 2010 05 14, 19:13)
Sveikos, o kaip dažnai jūs naudojat tą kokosų aliejų? Kiekvieną dieną? Mane  domina ir plaukai ir veidas  smile.gif

plaukams 1 karta i savaite, veidui kasdien.
Atsakyti
kas bandet alvuogiu alieju ir kokosu, gal galit palyginti? kuris labiau pamaitina?
Atsakyti
Pabandziau ir as ta kokosu alieju is sveikasproduktas, siandien per nakti laikiau, o ryte isplovus, jau po pirmo karto plaukuciai tokie svelnus tapo bigsmile.gif ir kvepia wub.gif
Atsakyti
Na, jei turėjot problemų dėl švelnumo, tai gali būt. Nes pas mane niekad nebuvo problemų. Alyvų aliejus geriau plaukų galiukams, ricinos šaknims, o kokosų aš dar nebandžiau ax.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as isigyjau to kokosu aliejaus.. paemiau kol kas 30ml pabandymui, kol gryzau visas paliko kaip vanduo biggrin.gif gerai, bus lengviau naudot.. tepsiu veida
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 31, 18:35)
Pagaliau ir as isigyjau to kokosu aliejaus.. paemiau kol kas 30ml pabandymui, kol gryzau visas paliko kaip vanduo  biggrin.gif gerai, bus lengviau naudot.. tepsiu veida

Kur pirkai ir kiek mokejai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 31, 18:51)
Kur  pirkai ir kiek mokejai ?  4u.gif

Pirkau ta pati, kur cia labiausia apie ji snekama smile.gif sveikuose produktuose pirkau, 4.20lt
Atsakyti
QUOTE(Alyssa @ 2010 05 16, 22:19)
plaukams 1 karta i savaite, veidui kasdien.

QUOTE(amber123 @ 2010 05 31, 18:35)
bus lengviau naudot.. tepsiu veida

Kokosų aliejus nerekomenduojamas veidui. Geriau juo netepti veido ir vietoj jo naudoti kokį kitą aliejų.
Atsakyti