Man irgi sitas aliejus super, svaigstu nuo jo kvapo Pirkau plaukams kaip kauke, bet pradejau tepti ir ant veido vietoj kremo Oda tikrai pasvelnejo.
Megstu dar issiplovus galva patept plauku galiukus juo, po to maloniai kvepia plaukai.
QUOTE(Alyssa @ 2010 05 08, 11:48)
mano plaukai ne per ilgiausi, siek tiek virs peciu, tai patepus galiukus man jie issdziuve buna kaip riebaluoti...
QUOTE(Camea @ 2010 05 08, 12:45)
Vakar nupirkau ir as sloika kokosu aliejaus
Nu ***** graziai jus cia apraset o kazin kaip skonis? o tas 30ml lb mazai? stikliniam induke ar kokiam?
Papildyta:
QUOTE(Alyssa @ 2010 05 08, 12:48)
Man irgi sitas aliejus super, svaigstu nuo jo kvapo Pirkau plaukams kaip kauke, bet pradejau tepti ir ant veido vietoj kremo Oda tikrai pasvelnejo.
Tai vis del to galima su juo veida tept? nekemsa poru?
QUOTE(amber123 @ 2010 05 08, 13:48)
Tai vis del to galima su juo veida tept? nekemsa poru?
Na man tai niekas nesikemsa, kaip tik oda pagrazejo
Sveikos
Nusipirkau aš šiadnein kokosų aliejų išgirtąjį. Tai sakė pardavėja, akd tinka ir plaukam ir odai ir galima tiesiog ant duonos vietoj sviesto naudoti
Šiandien ant plaukučių išbandysiu, tikiuos,akd tiks manoplaukučiams
Nusipirkau aš šiadnein kokosų aliejų išgirtąjį. Tai sakė pardavėja, akd tinka ir plaukam ir odai ir galima tiesiog ant duonos vietoj sviesto naudoti
Šiandien ant plaukučių išbandysiu, tikiuos,akd tiks manoplaukučiams
QUOTE(amber123 @ 2010 05 08, 13:48)
Nu ***** graziai jus cia apraset o kazin kaip skonis? o tas 30ml lb mazai? stikliniam induke ar kokiam?
vakar ziurejau ir ta mini kieki, jis yra stiklineje bonkuteje, kaina ~4lt, manau uztektu kokiem 3 kartams 30ml na cia toks kiekis kaip veido kremo, nes dazniausiai veido kremai buna 40 ar 50 ml
mastau gal vakarienei paskrudinti duonos ir uztepti kokoso aliejaus
QUOTE(Camea @ 2010 05 08, 17:17)
vakar ziurejau ir ta mini kieki, jis yra stiklineje bonkuteje, kaina ~4lt, manau uztektu kokiem 3 kartams 30ml na cia toks kiekis kaip veido kremo, nes dazniausiai veido kremai buna 40 ar 50 ml
As kaip tik pradziai pirkau ta maziuka 30 ml, paziureti, ar man tiks. Man uzteko tikrai ne trims kartams, as ji jau tepiau 3 kartus ant plauku ir kokias 10 dienu kasdien ant veido Ir dar liko uztektinai. Man kazkaip labai taupiai naudojasi. Plaukai mano iki peciu, o veidui labai mazai naudoju, tai ir nepastebejau, kad poros kimstusi
Papildyta:
QUOTE(Jūtarė @ 2010 05 08, 14:46)
mano plaukai ne per ilgiausi, siek tiek virs peciu, tai patepus galiukus man jie issdziuve buna kaip riebaluoti...
Man tai neatrodo riebaluoti, tik greiciau susiriebaluoja kita diena Todel retokai tepu ant isplautu plauku
QUOTE(Jūtarė @ 2010 05 08, 16:46)
Na man tai niekas nesikemsa, kaip tik oda pagrazejo
Nes viena mergaite cia kaip tik rase, kad nerekuomenduojama.. tai taip ir nesupratau bet ji trb turejo galvoj rafinuota alieju.. o tas sloikiuke nerafinuotas, salto spaudimo tai tinka veidui
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2010 05 08, 17:17)
Tai ta maziuka pvz galima veidui spec nusipirkt o didesni plaukam ui jau matau kaip pirksiu.. davai, pabandykit ant duonos, pasakysit ar skanu
QUOTE(amber123 @ 2010 05 08, 16:55)
Tai ta maziuka pvz galima veidui spec nusipirkt o didesni plaukam ui jau matau kaip pirksiu.. davai, pabandykit ant duonos, pasakysit ar skanu
Anksciau turejau kokosu alieju, tik kito gamintojo, tai jau zinojau, kad tiks ir patiks, todel pirkau is karto dideli kieki
pabandziau jau, buvo labai skanu su skrudinta duona duonyte buvo tokia aromatinga ir egzotisko skonio, tik dar truputi pabarsciau kokosu drozlem
QUOTE(amber123 @ 2010 05 08, 15:55)
Nes viena mergaite cia kaip tik rase, kad nerekuomenduojama.. tai taip ir nesupratau bet ji trb turejo galvoj rafinuota alieju.. o tas sloikiuke nerafinuotas, salto spaudimo tai tinka veidui
na bent aš naudojau tikrai nerafinuotą, natūralų kokosų aliejų ir man visiškai netiko veidui, nesusigėrdavo, riebindavo (nors oda sausa), kimšdavo poras, dar ir spuogų atsirado, kurių nuo paauglystės neturėjau
Taigi nedrįsčiau sakyt, kad tinka arba netinka veidui, čia kaip suprantu individualiai, vienos rašo, kad super, kitoms netinka, kol neišbandysit ant savęs, tos nežinosit
O plaukams tai man labai tinka ir patinka
QUOTE(bamba @ 2010 05 08, 19:07)
na bent aš naudojau tikrai nerafinuotą, natūralų kokosų aliejų ir man visiškai netiko veidui, nesusigėrdavo, riebindavo (nors oda sausa), kimšdavo poras, dar ir spuogų atsirado, kurių nuo paauglystės neturėjau
O tepdavai ant dregnos odos?
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 07, 16:29)
gal nieko nenutiko, bandyk sildyt ant ugnies, nes man irgi panasiai- rankose pasidaro toks perlamutras, iki galo neistirpsta...
Ačiū, reikės pabandyti, nors mažai jau jo liko, sunaudosiu
Papildyta:
QUOTE(Freelancer @ 2010 05 07, 23:51)
gal saltai laikote? laikant kambario temperaturoje, ypac vonioje, siltoj aplinkoj jis buna minkstas ir jei rankos gerai isile - istirpsta akimirksniu vos uzdejus ant odos
Ir laikiau vonioje, ir dabar laikau, užtai ir stebiuosi