Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

Man irgi sitas aliejus super, svaigstu nuo jo kvapo wub.gif Pirkau plaukams kaip kauke, bet pradejau tepti ir ant veido vietoj kremo wub.gif Oda tikrai pasvelnejo.
Megstu dar issiplovus galva patept plauku galiukus juo, po to maloniai kvepia plaukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyssa: 08 gegužės 2010 - 11:50
QUOTE(Alyssa @ 2010 05 08, 11:48)

mano plaukai ne per ilgiausi, siek tiek virs peciu, tai patepus galiukus man jie issdziuve buna kaip riebaluoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 08, 12:45)
Vakar nupirkau ir as sloika kokosu aliejaus  bigsmile.gif

Nu ***** graziai jus cia apraset wub.gif o kazin kaip skonis? bigsmile.gif o tas 30ml lb mazai? g.gif stikliniam induke ar kokiam?
Papildyta:
QUOTE(Alyssa @ 2010 05 08, 12:48)
Man irgi sitas aliejus super, svaigstu nuo jo kvapo  wub.gif  Pirkau plaukams kaip kauke, bet pradejau tepti ir ant veido vietoj kremo wub.gif Oda tikrai pasvelnejo.

Tai vis del to galima su juo veida tept? nekemsa poru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 08, 13:48)
Tai vis del to galima su juo veida tept? nekemsa poru? g.gif

Na man tai niekas nesikemsa, kaip tik oda pagrazejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nusipirkau aš šiadnein kokosų aliejų išgirtąjį. Tai sakė pardavėja, akd tinka ir plaukam ir odai ir galima tiesiog ant duonos vietoj sviesto naudoti smile.gif
Šiandien ant plaukučių išbandysiu, tikiuos,akd tiks manoplaukučiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 08, 13:48)
Nu ***** graziai jus cia apraset wub.gif o kazin kaip skonis? bigsmile.gif o tas 30ml lb mazai? g.gif stikliniam induke ar kokiam?

vakar ziurejau ir ta mini kieki, jis yra stiklineje bonkuteje, kaina ~4lt, manau uztektu kokiem 3 kartams g.gif 30ml na cia toks kiekis kaip veido kremo, nes dazniausiai veido kremai buna 40 ar 50 ml ax.gif

mastau gal vakarienei paskrudinti duonos ir uztepti kokoso aliejaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 08, 17:17)
vakar ziurejau ir ta mini kieki, jis yra stiklineje bonkuteje, kaina ~4lt, manau uztektu kokiem 3 kartams  g.gif 30ml na cia toks kiekis kaip veido kremo, nes dazniausiai veido kremai buna 40 ar 50 ml  ax.gif

As kaip tik pradziai pirkau ta maziuka 30 ml, paziureti, ar man tiks. Man uzteko tikrai ne trims kartams, as ji jau tepiau 3 kartus ant plauku ir kokias 10 dienu kasdien ant veido smile.gif Ir dar liko uztektinai. Man kazkaip labai taupiai naudojasi. Plaukai mano iki peciu, o veidui labai mazai naudoju, tai ir nepastebejau, kad poros kimstusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūtarė @ 2010 05 08, 14:46)
mano plaukai ne per ilgiausi, siek tiek virs peciu, tai patepus galiukus man jie issdziuve buna kaip riebaluoti...  unsure.gif

Man tai neatrodo riebaluoti, tik greiciau susiriebaluoja kita diena smile.gif Todel retokai tepu ant isplautu plauku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyssa: 08 gegužės 2010 - 16:41
QUOTE(Jūtarė @ 2010 05 08, 16:46)
Na man tai niekas nesikemsa, kaip tik oda pagrazejo smile.gif

Nes viena mergaite cia kaip tik rase, kad nerekuomenduojama.. tai taip ir nesupratau 4u.gif bet ji trb turejo galvoj rafinuota alieju.. o tas sloikiuke nerafinuotas, salto spaudimo tai tinka veidui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2010 05 08, 17:17)
vakar ziurejau ir ta mini kieki, jis yra stiklineje bonkuteje, kaina ~4lt, manau uztektu kokiem 3 kartams  g.gif 30ml na cia toks kiekis kaip veido kremo, nes dazniausiai veido kremai buna 40 ar 50 ml  ax.gif
mastau gal vakarienei paskrudinti duonos ir uztepti kokoso aliejaus  rolleyes.gif

Tai ta maziuka pvz galima veidui spec nusipirkt bigsmile.gif o didesni plaukam wub.gif ui jau matau kaip pirksiu.. thumbup.gif davai, pabandykit ant duonos, pasakysit ar skanu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 08 gegužės 2010 - 17:01
QUOTE(amber123 @ 2010 05 08, 16:55)
Tai ta maziuka pvz galima veidui spec nusipirkt bigsmile.gif o didesni plaukam wub.gif ui jau matau kaip pirksiu.. thumbup.gif davai, pabandykit ant duonos, pasakysit ar skanu biggrin.gif  4u.gif

Anksciau turejau kokosu alieju, tik kito gamintojo, tai jau zinojau, kad tiks ir patiks, todel pirkau is karto dideli kieki smile.gif
pabandziau jau, buvo labai skanu su skrudinta duona mirksiukas.gif duonyte buvo tokia aromatinga ir egzotisko skonio, tik dar truputi pabarsciau kokosu drozlem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 08, 15:55)
Nes viena mergaite cia kaip tik rase, kad nerekuomenduojama.. tai taip ir nesupratau 4u.gif bet ji trb turejo galvoj rafinuota alieju.. o tas sloikiuke nerafinuotas, salto spaudimo tai tinka veidui smile.gif

na bent aš naudojau tikrai nerafinuotą, natūralų kokosų aliejų ir man visiškai netiko veidui, nesusigėrdavo, riebindavo (nors oda sausa), kimšdavo poras, dar ir spuogų atsirado, kurių nuo paauglystės neturėjau doh.gif
Taigi nedrįsčiau sakyt, kad tinka arba netinka veidui, čia kaip suprantu individualiai, vienos rašo, kad super, kitoms netinka, kol neišbandysit ant savęs, tos nežinosit mirksiukas.gif
O plaukams tai man labai tinka ir patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 08, 19:07)
na bent aš naudojau tikrai nerafinuotą, natūralų kokosų aliejų ir man visiškai netiko veidui, nesusigėrdavo, riebindavo (nors oda sausa), kimšdavo poras, dar ir spuogų atsirado, kurių nuo paauglystės neturėjau doh.gif

O tepdavai ant dregnos odos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 07, 16:29)
gal nieko nenutiko, bandyk sildyt ant ugnies, nes man irgi panasiai- rankose pasidaro toks perlamutras, iki galo neistirpsta... smile.gif

Ačiū, reikės pabandyti, nors mažai jau jo liko, sunaudosiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Freelancer @ 2010 05 07, 23:51)
gal saltai laikote? laikant kambario temperaturoje, ypac vonioje, siltoj aplinkoj jis buna minkstas ir jei rankos gerai isile - istirpsta akimirksniu vos uzdejus ant odos  mirksiukas.gif

Ir laikiau vonioje, ir dabar laikau, užtai ir stebiuosi unsure.gif
Atsakyti