Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

as tai kuri laika tepliojau kas vakara kokosu alieju. man jokiu stebuklu nepadare. mano oda misri, pleiskavnavo siek tiek, tai kazkaip kokosu aliejus nepadejo, toliau serpetavo. man irgi neisigeria kokosu al.. unsure.gif nelabai jis man veidui...
Atsakyti
alieju, kurie kambario temperaturoje yra kieti, veidui tepti nerekomenduoja-nes uzkemsa veido poras 4u.gif tad-kokosu aliejus netinka veidui.
Atsakyti
man kokosu aliejus irgi sunkiai isigerdavo net kai tepiau ant dregnos odos ax.gif
todel tepliojau tik koju ****** ir i kojines, liuks procedura rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2010 05 06, 16:30)
alieju, kurie kambario temperaturoje yra kieti, veidui tepti nerekomenduoja-nes uzkemsa veido poras  4u.gif tad-kokosu aliejus netinka veidui.

M.. unsure.gif bet kunui ir plaukam tinka taip? Pasitikslinu dar karta.. biggrin.gif o dar yra toks skystas aliejus kokusu, tai jis tinka veidui? 4u.gif man reikia, kad drekintu ir pries rauksleles butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 gegužės 2010 - 20:47
QUOTE(amber123 @ 2010 05 06, 21:46)
M.. unsure.gif bet kunui ir plaukam tinka taip? Pasitikslinu dar karta..  biggrin.gif o dar yra toks skystas aliejus kokusu, tai jis tinka veidui? 4u.gif man reikia, kad drekintu ir pries rauksleles butu ax.gif

na jei kokosu aliejus normalioje kambario temperaturoje yra skystas-manau jis rafinuotas-o tokio as nei ant plauku, nei ant odos-o juo labiau ant veido netepciau. 4u.gif cia tik mano nuomone 4u.gif nerafinuota as kuo puikiausiai naudojau odai ir plaukams-bet jis man stebuklo nepadare. 4u.gif
Atsakyti
Aš nesuprantu kas atsitiko su mano aliejumi doh.gif normaliai rankose neištirpsta, lieka gumuliukai doh.gif pradžiohe viskas gerai buvo, o dabar kaip iš gabaliukų pasidaręs.. g.gif
Atsakyti
o kas bandet kokosu alieju trumpiems plaukams?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2010 05 06, 15:30)
alieju, kurie kambario temperaturoje yra kieti, veidui tepti nerekomenduoja-nes uzkemsa veido poras  4u.gif tad-kokosu aliejus netinka veidui.

o kaip jie gali uzkimsti, jei kuno temperaturoje tirpsta?
Atsakyti
mano veido oda misri-tai as jau neberizikuoju ir netepu aliejaus ant jo-ir taip uztenka ten tu riebalu. tepiau kelias savaites veida kokosu aliejum-kol issiaiskinau kad jis man poras uzkemsineja-teko sunaudot tik plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 07, 11:30)
Aš nesuprantu kas atsitiko su mano aliejumi  doh.gif  normaliai rankose neištirpsta, lieka gumuliukai  doh.gif  pradžiohe viskas gerai buvo, o dabar kaip iš gabaliukų pasidaręs..  g.gif

gal nieko nenutiko, bandyk sildyt ant ugnies, nes man irgi panasiai- rankose pasidaro toks perlamutras, iki galo neistirpsta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 07, 16:29)
gal nieko nenutiko, bandyk sildyt ant ugnies, nes man irgi panasiai- rankose pasidaro toks perlamutras, iki galo neistirpsta... smile.gif

gal saltai laikote? laikant kambario temperaturoje, ypac vonioje, siltoj aplinkoj jis buna minkstas ir jei rankos gerai isile - istirpsta akimirksniu vos uzdejus ant odos mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar nupirkau ir as sloika kokosu aliejaus bigsmile.gif

user posted image

vakare istepiau visus plaukus, jau koks kvapas buvo wub.gif ejau miegoti uzsidejus plauku turbanu (medziagini), tai gerai isimiegojau, nes nuo celofaniniu kepuraiciu jauciau diskonforta nakti, vis pazadindavo tas garsas .... ryte isploviau plaukus, rezultatas akivaizdus, plaukai svelnus, plauku galiukai jau po pirmo karto atrodo graziau thumbup.gif
Atsakyti