as tai kuri laika tepliojau kas vakara kokosu alieju. man jokiu stebuklu nepadare. mano oda misri, pleiskavnavo siek tiek, tai kazkaip kokosu aliejus nepadejo, toliau serpetavo. man irgi neisigeria kokosu al.. nelabai jis man veidui...
alieju, kurie kambario temperaturoje yra kieti, veidui tepti nerekomenduoja-nes uzkemsa veido poras tad-kokosu aliejus netinka veidui.
man kokosu aliejus irgi sunkiai isigerdavo net kai tepiau ant dregnos odos
todel tepliojau tik koju ****** ir i kojines, liuks procedura
todel tepliojau tik koju ****** ir i kojines, liuks procedura
QUOTE(egliukas28 @ 2010 05 06, 16:30)
alieju, kurie kambario temperaturoje yra kieti, veidui tepti nerekomenduoja-nes uzkemsa veido poras tad-kokosu aliejus netinka veidui.
M.. bet kunui ir plaukam tinka taip? Pasitikslinu dar karta.. o dar yra toks skystas aliejus kokusu, tai jis tinka veidui? man reikia, kad drekintu ir pries rauksleles butu
QUOTE(amber123 @ 2010 05 06, 21:46)
M.. bet kunui ir plaukam tinka taip? Pasitikslinu dar karta.. o dar yra toks skystas aliejus kokusu, tai jis tinka veidui? man reikia, kad drekintu ir pries rauksleles butu
na jei kokosu aliejus normalioje kambario temperaturoje yra skystas-manau jis rafinuotas-o tokio as nei ant plauku, nei ant odos-o juo labiau ant veido netepciau. cia tik mano nuomone nerafinuota as kuo puikiausiai naudojau odai ir plaukams-bet jis man stebuklo nepadare.
QUOTE(egliukas28 @ 2010 05 06, 15:30)
o kaip jie gali uzkimsti, jei kuno temperaturoje tirpsta?
mano veido oda misri-tai as jau neberizikuoju ir netepu aliejaus ant jo-ir taip uztenka ten tu riebalu. tepiau kelias savaites veida kokosu aliejum-kol issiaiskinau kad jis man poras uzkemsineja-teko sunaudot tik plaukams
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 07, 11:30)
Aš nesuprantu kas atsitiko su mano aliejumi normaliai rankose neištirpsta, lieka gumuliukai pradžiohe viskas gerai buvo, o dabar kaip iš gabaliukų pasidaręs..
gal nieko nenutiko, bandyk sildyt ant ugnies, nes man irgi panasiai- rankose pasidaro toks perlamutras, iki galo neistirpsta...
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 07, 16:29)
gal nieko nenutiko, bandyk sildyt ant ugnies, nes man irgi panasiai- rankose pasidaro toks perlamutras, iki galo neistirpsta...
gal saltai laikote? laikant kambario temperaturoje, ypac vonioje, siltoj aplinkoj jis buna minkstas ir jei rankos gerai isile - istirpsta akimirksniu vos uzdejus ant odos
Vakar nupirkau ir as sloika kokosu aliejaus
vakare istepiau visus plaukus, jau koks kvapas buvo ejau miegoti uzsidejus plauku turbanu (medziagini), tai gerai isimiegojau, nes nuo celofaniniu kepuraiciu jauciau diskonforta nakti, vis pazadindavo tas garsas .... ryte isploviau plaukus, rezultatas akivaizdus, plaukai svelnus, plauku galiukai jau po pirmo karto atrodo graziau
vakare istepiau visus plaukus, jau koks kvapas buvo ejau miegoti uzsidejus plauku turbanu (medziagini), tai gerai isimiegojau, nes nuo celofaniniu kepuraiciu jauciau diskonforta nakti, vis pazadindavo tas garsas .... ryte isploviau plaukus, rezultatas akivaizdus, plaukai svelnus, plauku galiukai jau po pirmo karto atrodo graziau