Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

o kaip manot, semenu aliejus tinka plaukam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2006 11 26, 21:44)
o kaip manot, semenu aliejus tinka plaukam?  ax.gif

Kai lankiausi pas masažistę, tai ji sakė, kad labai gerai sėmenu aliejus.
Tik aš vis neprisiruošiu. blush2.gif
Ji man darė ir galvos masažą, tai plaukučiams labai patiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 11 20, 14:43)
o kiek kainuoja? blush2.gif

3,90lt. berods. Čia vienam kartui
QUOTE(out of @ 2006 11 22, 12:07)
o ji galima ant visu plauku tepti?

Ant visų
Atsakyti
O kaip vadinasi? Čia gal naujiena? 

Ten vadinasi INECTO. Is tikro tai as stipraus povaikio balzama naudoju plaukams su kokosu aliejum (100%), patinka. O jau kvapas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNiLla GirL @ 2006 12 01, 09:53)

Ten vadinasi INECTO. Is tikro tai as stipraus povaikio balzama naudoju plaukams su kokosu aliejum (100%), patinka. O jau kvapas...  wub.gif

verysad.gif nėra, sakė, kad ne visose sarmose būna doh.gif
Atsakyti
O is kokio tu miesto? Siaip pvz., as tai Kaune, Hyper Maximoos Sarmoj pirkau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNiLla GirL @ 2006 12 01, 17:50)
O is kokio tu miesto? Siaip pvz., as tai Kaune, Hyper Maximoos Sarmoj pirkau... 4u.gif

Aš iš Utenos, gal reiks pirkti iš Kosmados kokosų aliejuką, gal jau bus mastau.gif
Atsakyti
as tai nusipikrau pabandymui kauke, mil mil su kokosu aliejum ,nu tokia svelni pasirode ir plaukai kvepejo visa diena kokosais ,nu kad sudrekino tai faktas, bet siandien tai nepasakyciau kad taip jau plaukai nesivelia.aisku gal maziau ,bet vis tik veliasi.tik kad jinai regeneruojanti ,tai turiu vilti gal pades.
tai man irgi idomu tas kokosu aliejukas ,ieskojau droge to Corine de Farme tai neradau... o nezinot,gal yra kur nebrangiai pabandymui toks dalykas?na kaip meginukas? nes jau nzn kiek sukisau i plauku kosmetika ,tiesiog pinigu jau gaila,juolabiau jei paskui netinka ir ismesti reikia.
Atsakyti
Megos droge ir kosmadoj niekas nėra net girdėja paie tokį aliejuką doh.gif doh.gif
Atsakyti
as maciau Kosmadoj.Buvo padetas prie deginimosi priemoniu.firmos neatsimenu
Atsakyti
Jeigu carme de farme firmos, tai nusipikrsiu vietoj prie namų(garliavoje) čią jų yra sandelys ir mažytė parduotuvytė ir anksčiau bent jau būdavo daug pigiau negu paprastoj parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 12 04, 19:06)
Jeigu carme de farme firmos, tai nusipikrsiu vietoj prie namų(garliavoje) čią jų yra sandelys ir mažytė parduotuvytė ir anksčiau bent jau būdavo daug pigiau negu paprastoj parduotuvėje.

o kur ten tas sandelys? as irgi te visai noreciau....
Atsakyti