Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

amber, tinka sis viskam 4u.gif nerafinuotas, tokio yra "sveikuose produktuose" 4u.gif labai kvepia ir super tiek kunui ant dregnos odos, tiek plauku kaukem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 21, 23:56)
amber, tinka sis viskam  4u.gif  nerafinuotas, tokio yra "sveikuose produktuose"  4u.gif labai kvepia ir super tiek kunui ant dregnos odos, tiek plauku kaukem  4u.gif

g.gif dabar turiu galvos skausma.. ar pirkt sita alieju plaukam tarkim ar geriau Hymalai alieju kaip tik db nuolaida, ir geru atsiliepimu girdejus bigsmile.gif nzn.. kuris geriau butu 4u.gif p.s. man tas kokosu toks skanus atrodo.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 kovo 2010 - 10:29
QUOTE(amber123 @ 2010 03 22, 10:19)
g.gif dabar turiu galvos skausma.. ar pirkt sita alieju plaukam tarkim ar geriau Hymalai alieju kaip tik db nuolaida, ir geru atsiliepimu girdejus  bigsmile.gif nzn.. kuris geriau butu  4u.gif p.s. man tas kokosu toks skanus atrodo..  lotuliukas.gif

na as tai kokosus jamciau biggrin.gif visu pirma, jis tinka viskam, o himalaj tas tai tik plaukams , ane? nelabai zinau ji... smile.gif ir jame turbut dar viskokiu priedu nereikalingu, kaip mineral oil, ir kt, nezinau gal klystu, tik speju. Ir tas kokosu indukelis tikrai nebrangus-25lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 21, 22:10)
Ar bandet kuri sita alieju? cia nerafinuotas?  bigsmile.gif raso kad maistui tinka daugiau, bet kiek zn ir plauka, naudoja ir t.t ar tikrai tam tinkamas user posted image

Sitas aliejus man dabar nr 1 thumbup.gif Bandziau visokiu, bet kazkaip sitas optimaliausias variantas tiek kaina, tiek kokybe wub.gif
Atsakyti
Ar bandet kuri sita alieju? cia nerafinuotas?  bigsmile.gif raso kad maistui tinka daugiau, bet kiek zn ir plauka, naudoja ir t.t ar tikrai tam tinkamas user posted image

Sita aliejuka pasildau ir issitepu plaukucius nakciai,tai tokie glotnus zvilgantys pasidare wub.gif dar po vonios visa kuna juo issitepu,labai gerai padrekina ir mano MB svaigsta nuo jo kvapo biggrin.gif Kolkas nieko geresnio nesu uz ji atradus thumbup.gif
Atsakyti

isduokit kur konkreciai ji perkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2010 03 23, 17:46)

As perku panoramoj parduotuvej "sveiki produktai" butent tokios talpos kaip nuotraukytej(250ml) kainuoja 25lt,man uztenka menesiui nes ir plaukus ir visa kuna tepuosi. Bet yra ir 30ml bonkute,berods 4lt kainuoja,tai tikrai galima isigyt pabandymui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2010 03 23, 17:46)

Kadangi zn, jog alytuj gyvenat 4u.gif Yra didelej Maksimoj, vidzgiri, ekologisku produktu parduotuve, netoli Mazosios indijos (priesingoj pusej) tik reikia eiti link kasu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aliejukus visokiu rusiu panaudoju labai daznai. Kam idomu ir kas domisi-
www.aliejus.com
klaipedoje- turgaus g. 16
Siuo metu odai naudoku kokosu alieju, sake tinka ir plaukam, bet dar nebandziau tongue.gif
Atsakyti
Kokosu alieju naudoju maistui, plaukam, odai - labai suminsktina oda, suteikia sveika svytejima. Susigeria gerai, siaip labai nemegstu kremu, kurie issitepus uzsilieka ant odos, o sitas be jokiu priedu, o susigeria labai maloniai smile.gif Kokosu aliejus man patinka visapusiskai - ypac gerai dziustanciom lupom, tik nepatogu nesiotis, dazniausiai iseinant is namu pasitepu, vakare pries miega - ir suminksteja oda, lengviau uzgyja sutrukinejusi lupu oda, ir kvepia maloniai, ir lengva isgaut blizgio efekta wink.gif ranku odai taip pat gerai mirksiukas.gif Atradau ne taip seniai, pries kelis menesius, bet ziema besikartojancios odos issausejimo problemos issisprende labai gerai ir ganetinai pigiai biggrin.gif Be to, man labai skanu jo maisyti i ryziu kose mirksiukas.gif Mano metu atradimas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Freelancer @ 2010 04 27, 00:35)
Susigeria gerai, siaip labai nemegstu kremu, kurie issitepus uzsilieka ant odos, o sitas be jokiu priedu, o susigeria labai maloniai smile.gif 

nu vat kaip būna, o aš maniau, kad jis toks "nesusigeriantis" ir turi būti doh.gif matyt tiesiog mano odai netinka, nes patepu labai nedaug, o lieka tas riebus, šlapias sluoksnis nors ir valandą ir dvi laukiu doh.gif Alyvuogių aliejus tai susigeria per porą min, kaip kempinė oda įtraukia viską. Gerai kad paskaičiau, matyt nebenaudosiu kokosų odai, otai kankinaus galvodama, kad čia taip turi būti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu vsio.. reiks ir man ta sloikiuka nusipirkt wub.gif wub.gif atideliojau atideliojau.. dar beja Urmo Bazei maciau ju bigsmile.gif irgi sveikuose produktuose 4u.gif
O kaip veidui? Ar neisbers kazin.. oda ziauriai sausa, tai jauciu gerai jis butu.. bet kazkaip bijau tept veida, nors raso, kad tinka g.gif gal yra kas pastoviai veida tepat? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 gegužės 2010 - 13:57