As vakar nusipirkau kokosu aliejaus, tai dabar kaip tik sedziu plaukus juo issitrinus... ziuresim kaip jis paveiks mano plaukus, kuno odai tai patiko, vakar jau spejau isbandyti
reiks ir man isbandyt ta kokosu alieju,kazkada kosmopolitan skaiciau kad reiktu ji lygiom dalim su alyvu aliejum maisyt eisiu ieskot priemoniu ir stebesiu kaip tai atsilieps mano plaukam,nes pastaruoju metu jie silpni ir slenka...
QUOTE(S.A.T.I.N.E @ 2010 03 08, 19:22)
reiks ir man isbandyt ta kokosu alieju,kazkada kosmopolitan skaiciau kad reiktu ji lygiom dalim su alyvu aliejum maisyt eisiu ieskot priemoniu ir stebesiu kaip tai atsilieps mano plaukam,nes pastaruoju metu jie silpni ir slenka...
Jei negaila tai galite ir vienais kokosais tepti, bet tarkim man galiukams tai per mažai drėkinimo vien iš jų, tai aš visada sumaišau su kitu aliejumi, o visiems plaukams link viršugalvio tai tinka ir vieni kokosai, nes plaukai normalūs, čia ir kaip kada darau Dabar kaip tik sėdžiu "išsialiejavus" visus plaukus
Jei plaukai slenka, silpni tai tikslinga būtų į bazinį al. pridėti ea, pagal norimą poveikį
QUOTE(Katherina @ 2010 03 09, 00:01)
Jei plaukai slenka, silpni tai tikslinga būtų į bazinį al. pridėti ea, pagal norimą poveikį
Tai tuomet tą aliejų reikės į galvos odą įtrinti.
o beje gal galit patart kur ta kokosu alieju rast galima klaipedoj?
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(S.A.T.I.N.E @ 2010 03 09, 14:15)
Papildyta:
Papildyta:
Yra labai gera parduotuve Klaipedoje alieju - http://www.aliejus.com/
Sveikos, aš šiandien irgi nusipirkau kokosų aliejaus, išsitepiau plaukučius, kadangi ryt sekmadienis, nereiks niekur skubėt tai per naktį palaikysiu. Tik mane nervina kad jis taip greit sukietėja net kambario temperatūroj
QUOTE(S.A.T.I.N.E @ 2010 03 09, 14:15)
Papildyta:
Papildyta:
As is cia siunciausi
http://www.ekolinija.../plauku-kaukes/
Tai dabar jau paskutini kaip matau nupirkau. Bet yra daug naturalios kosmetikos
e-parduotuviu kur turetu but kazko panasaus.
Kiek paskaiciau sios temos paskutini psl tai visos sedi issitepusios galvas kaip ir as dabar Bet ne viena negrizta parasyt rezultato
Nu ziuresiu ir as ar man pades. Bet as tik ryt isplausiu. Siaip odai tai labai patiko. Toks malonus, svelnus. Kai gavau issigandau kad toks mazas indukas, bet istikro tai man patinka jo konsistensija, ypac tepant oda tai labai taupiai naudojasi
aš pirkau iš www.naturata.lt kokosų aliejų. Patiko tiek odai, tiek plaukučiams. Man labai patinka, kad jis toks sustingęs. Rankose ištirpsta ir maloniai kvepia... Mmm..
Pas mane tik plaukų galiukai sausi... tai jau kokius tris kartus prieš plaunant galvą naktį palaikau įtrintus kokosų aliejumi... padeda tikrai drėgnesni, slidūs galiukai patapo...
Pirma kart tai is ilgio visus plaukus issitepiau, nereikejo net balzamo, lengvai sukavosi, bet kazko labai elektrinosi, kitus kartus tik galiukus jau tepu ir balzama dedu tai nesielektrina nu ir labai fainai, man patinka. Ir veida kiekviena diena tepu, daug malonesnis uz betkoki krema ir nera toks jau riebus.Neblizga veidas. Ir vaika dar visa istepu, nes odele sausa. Tai odai gal net labiau patinka nei plaukams.
Ar bandet kuri sita alieju? cia nerafinuotas? raso kad maistui tinka daugiau, bet kiek zn ir plauka, naudoja ir t.t ar tikrai tam tinkamas