as visa kuna ishsitepiau sinad siuo aliejumi, super. o pries tai ir plaukus:) laikiau pries plovima pora val.
QUOTE(filmukas @ 2010 01 10, 21:56)
as visa kuna ishsitepiau sinad siuo aliejumi, super. o pries tai ir plaukus:) laikiau pries plovima pora val.
Kūną po dušo aš taip pat irgi tepuosi, labai minkšta ir švelni oda būna tuomet
QUOTE(Alinutia @ 2009 11 18, 13:47)
O kur Kaune pigiausiai perkat nerafinuota kokosu alieju?
man irgi aktualu kur pigiausias
as nesuprantu kaip jums tas aliejus padeda? nu man jokio poveikio gero nei kunui, nei plaukams... negana to po poros itrinimu i galva dabar turiu pleiskanu ir visa galva nezmoniskai niezti - ko niekuomet nebuvo zinau, kad nuo to aliejaus, nes nieko kito naujo nenaudojau netinka man jis gal kas Klaipedoj norit? turiu puse indelio ekologisko likusio - uz kiausiniu pakuote (ne sokolado ) perleisciau... rasykit i az
QUOTE(Birūta @ 2010 01 11, 16:21)
as nesuprantu kaip jums tas aliejus padeda? nu man jokio poveikio gero nei kunui, nei plaukams... negana to po poros itrinimu i galva dabar turiu pleiskanu ir visa galva nezmoniskai niezti - ko niekuomet nebuvo
Aš jo į galvą netrinu, mano plaukų šaknys ir taip greit susiriebaluoja, drėgmės trūksta galams, todėl maždauk tik nuo pusės ilgio, gal šiek tiek daugiau tepu aliejumi. Mano plaukai iki pečių kažkur.
Aš vis kitoje temelėje dyvinausi, kaip daugeliui tinka alyvuogių aliejus, o jis vat kaip tik man netiko. Ir juk nebūtinai, kas tinka vieniems, tinka ir kitiems
QUOTE(Jūtarė @ 2010 01 11, 18:07)
Aš jo į galvą netrinu, mano plaukų šaknys ir taip greit susiriebaluoja, drėgmės trūksta galams, todėl maždauk tik nuo pusės ilgio, gal šiek tiek daugiau tepu aliejumi. Mano plaukai iki pečių kažkur.
Aš vis kitoje temelėje dyvinausi, kaip daugeliui tinka alyvuogių aliejus, o jis vat kaip tik man netiko. Ir juk nebūtinai, kas tinka vieniems, tinka ir kitiems
tas tai taip. as po poros kartu i galus betrindavau del tu pleiskanu, ale visvien nieko...
kazkaip idomiai su tom pleiskanom
paprastai kokoso aliejus naikina pleiskanas
paprastai kokoso aliejus naikina pleiskanas
QUOTE(mamutukas @ 2010 01 13, 10:42)
perbraukiu ranka per plaukus, tai pilnos panagės tos pleiskanų košės...
QUOTE(filmukas @ 2010 01 11, 14:38)
man irgi aktualu kur pigiausias
o gal ka nors apie sita zinot?
http://www.proco.lt/...id=19&detal=592
o kokios firmos alieju geriausias?