Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(Victorious @ 2009 11 21, 13:28)
Kurie EA būtų naudingiausi plaukams, pažvilgintų, nesausintų? Norėčiau pora priemonių jais "patobulinti" biggrin.gif

nelabai ka patarsiu, nes pati naudoju EA, kad sustiprint plaukus ir sumazinti slinkima, tai man labai patinka rozmarinu EA efektas thumbup.gif
Atsakyti
Kažkada bandžiau iš body shopo, bet įspūdžio nepaliko schmoll.gif ...
Atsakyti
Aš naudojau kokoso aliejų iš Kvapų namų, bet kažkaip jokio poveikio nepajutau schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau nerafinuota vokiska kokosu alieju. Patinka, naudojau dar tik 3 kartus pries plovima, po buteliuko bus matyt ryskiau ar ka padejo smile.gif
Atsakyti
pirkau pora didziuju indeliu nerafinuoto is rasakilos - jokio poveikio  schmoll.gif mano plaukai sausi ir nusiure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birūta: 16 gruodžio 2009 - 13:55
QUOTE(Birūta @ 2009 12 16, 13:55)
pirkau pora didziuju indeliu nerafinuoto is rasakilos - jokio poveikio  schmoll.gif mano plaukai sausi ir nusiure

Tai gal reikėtų eteriniais praturtint?
Eteriniai aliejai, stimuliuojantys galvos odos kraujotaką, gerinantys plauko struktūrą (įlašinti į aliejų, į šampūną ar kondicionierių (iki 5%):

Čiobrelių
kedrų,
kiparisų
rozmarinų,
šalavijų,
levandų,
pipirmėčių,
ramunėlių,
eukaliptų,
arbatmedžio (pražangialapė mirtenė),
rozalina (smulkialapė mirtenė)
fragonia (agonis fragrans)
ylang ylang,
pačiulių.

Galima naudoti vienus arba derinti tarpusavyje 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 11 22, 21:00)
nelabai ka patarsiu, nes pati naudoju EA, kad sustiprint plaukus ir sumazinti slinkima, tai man labai patinka rozmarinu EA efektas  thumbup.gif

as irgi uz rozmarinu Et. alieju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 17 gruodžio 2009 - 15:59
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 17, 17:58)
as irgi uz rozmarinu Et. alieju  thumbup.gif

O ką jis daro realiai?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 17, 16:07)
O ką jis daro realiai?

skatina plauku augima, stiprin aplauku saknis, saugo nuo slinkimo ax.gif ilasinu i sampuna, arba i alieju ir palaikau.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 17, 18:43)
skatina plauku augima, stiprin aplauku saknis, saugo nuo slinkimo  ax.gif  ilasinu i sampuna, arba i alieju ir palaikau.

as jokio poveikio nepastebejau, nes kaip tik jau 2 menesi slenka plaukai (kasmet tokiu metu taip buna), bet ji lasinu, nes man paciai tas kvapas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip daznai jus plaukucius tepat kokosu aliejum? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2010 01 10, 20:35)
Merginos, o kaip daznai jus plaukucius tepat kokosu aliejum?  rolleyes.gif

Tepu aš maždaug prieš kas antrą plovimą, per naktį laikau, o ryte išplaunu. Dar tik neseniai pradėjau tepti, bet jau po antro karto pastebėjau, kad jis mano plaukučiams puikiai tinka. Jie tapo minkštučiai, balzamo po plovimo iš esmės jau ir nebereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūtarė: 10 sausio 2010 - 21:01