Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(Karamel'e @ 2009 05 23, 08:10)
O kokosu aliejus nera efektyvesnis jei pasildyta ant plauku deti (na pvz. kaip koki alyvuogiu alieju)? g.gif

As tepu pasildyta bet tik todel kad toks man lengviau pasiskirsto ax.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį buteliuką likusį nuo plaukų purškiklio (na ten tokį, kur visokie kūno purškikliai būna Avon supilti). Tai galvoju, tą aliejų sudėsiu į ta buteliuką, įmerksiu į karštą vandenį, kad aliejus sušiltų ir tokį purkšiu šiltą ant plaukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2009 05 23, 16:02)
Aš turiu tokį buteliuką likusį nuo plaukų purškiklio (na ten tokį, kur visokie kūno purškikliai būna Avon supilti). Tai galvoju, tą aliejų sudėsiu į ta buteliuką, įmerksiu į karštą vandenį, kad aliejus sušiltų ir tokį purkšiu šiltą ant plaukų g.gif

ar neužsikimš tau labai greitai visi vamzdeliai? ir šiaip, kiek esu girdėjusi, geriausia yra pasišildyti tik tą kiekį aliejaus, kurį iš karto sunaudosi, nes pakartotinai šildyti tikrai nėra gerai g.gif o be to iš užpurškimo manau naudos didelės nebus, vis tiek reikės plaukus rankomis dar pagniaužyti, pamasažuoti, kad visas aliejus įsigertu ir atliktų savo gerą darbą rolleyes.gif todėl aš išsikabinu kažkokį reikiamą kiekį aliejaus, jį pašildau stiklainiuką (turiu tokį tam reikalui naudojamą tamsaus stiklo) į karšto vandens pripiltą indelį įstačius, ištepu ir išmasažuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 05 23, 18:01)
ar neužsikimš tau labai greitai visi vamzdeliai? ir šiaip, kiek esu girdėjusi, geriausia yra pasišildyti tik tą kiekį aliejaus, kurį iš karto sunaudosi, nes pakartotinai šildyti tikrai nėra gerai g.gif o be to iš užpurškimo manau naudos didelės nebus, vis tiek reikės plaukus rankomis dar pagniaužyti, pamasažuoti, kad visas aliejus įsigertu ir atliktų savo gerą darbą rolleyes.gif todėl aš išsikabinu kažkokį reikiamą kiekį aliejaus, jį pašildau stiklainiuką (turiu tokį tam reikalui naudojamą tamsaus stiklo) į karšto vandens pripiltą indelį įstačius, ištepu ir išmasažuoju ax.gif

o as isivaizdavau, kad toki kaip seruma silta tepsiu blush2.gif Na gal Jus ir teisi g.gif
Laukiu kol atkeliaus mano kokosu aliejus ir tada bus matyt kaip darysiu 4u.gif Gal dar ka nors ismastysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
as kokosa tepu ant sausu plauku, tik reikia nepadaugint (kartais nesigauna biggrin.gif ) tai man graziai plaukai krenta, graziai galima isgaut slapiu plauku efekta, vienai merginai tepem, kurios plaukai naturaliai besigarbanojantys, tai tokios grazios garbaneles gavosi wub.gif
Atsakyti
nusipirkau kokosu aliejaus, tai kol kas plaukams dar nebandziau. bet jau odai kaip patiko bigsmile.gif svelnute odele buna super smile.gif
Atsakyti
Mano plaukams netiko kokosų aliejus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AS CIA @ 2009 06 17, 11:49)
Mano plaukams netiko kokosų aliejus  schmoll.gif

ar jokio efekto nepastebejot, ar plaukai atrode dar prasciau negu nenaudojus aliejaus? g.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau, bet esminio dalyko taip ir neradau - ar imanoma nusipirkti gryno nerafinuoto kokosu aliejaus Kaune ir kokia mazdaug kaina? (bijau parduotuvej apsijuokti ) Nes kaip supratau, jus ji tik siunciates...
Atsakyti
QUOTE(sonya87 @ 2009 06 18, 00:17)
Skaiciau skaiciau, bet esminio dalyko taip ir neradau - ar imanoma nusipirkti gryno nerafinuoto kokosu aliejaus Kaune ir kokia mazdaug kaina? (bijau parduotuvej apsijuokti ) Nes kaip supratau, jus ji tik siunciates...

AGNUM centras, Laisvės al. 51B, Kaunas. Tel. 209533, 862199534, d.d. 10-17val.
Jie vezasi produkcija is Kvapu Namu, tai uzsuk i ju tinklapi ir pasiziuresi kainas.
Atsakyti
Nesuprantu schmoll.gif g.gif ,tai kaip tą kokosų aliejuką naudoti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 22, 20:30)
Nesuprantu  schmoll.gif  g.gif  ,tai kaip tą kokosų aliejuką naudoti?  doh.gif

plaukucius tepti plaukuciu galiukus
as kai jau turesiu naudosiu dar ir kunui - vietoj kuno kremo
tiesiog imi ir tepiesi visur kur tik nori mirksiukas.gif
Atsakyti