Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 15, 15:57)
labai pigus, bet nesertifikuoti ir kvepiantys kokosu aliejai labai gali buti ir ne kas kita kaip pakvepintas rafinuotas aliejus  doh.gif

na ir poziuris doh.gif be to, kaip suprast- labai pigus? g.gif tai kad ten jis kainuoja tiek pat kaip ir kitur, pvz akamuti. tik gal siuntimas is akamuti brangesnis, o aliejaus kaina tokia pati. yra ir dar pigesniu, pvz VCUP'e pardavinejamas, bet kazkodel visos ji labai giria ir laiko nerafinuotu (nes taip ir uzrasyta, kad nerafinuotas). cia as kalbu apie ta 120ml stiklainiuke pardavinejama. o jei perkant 1kg, tai visada santykinai pigiau gaunasi, pvz holos jis irgi 70 ar 80Lt kainuoja, tai 100g butu 7-8Lt. ir jis yra nerafinuotas, bet kadangi pigus tai pagal jus butinai bus rafinuotas biggrin.gif tai tada net holos pardavejomis turbut negalima pasitiket? biggrin.gif
turejau as tiek alieju is KN, tiek kazkada seniai, kai dar nelabai ismaniau apie visokius rafinavimus, turejau rafinuota. ir tikrai galiu pasakyti, kad sis aliejus nuo rafinuoto labai skiriasi- tiek konsistencija, tiek skoniu, ir man pasirode praktiskai toks pat kaip is KN tas afrikietiskas, kuo, tiesa sakant, buvau maloniai nustebinta.
man atrodo kiekvienos reikalas kur pirkti, o jei jau rupi ivairus sertifikatai, tada, gal aisku, geriau, is KN pirkti. bet mes cia kalbame apie kokosu alieju plaukams, o ne veido odai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 16, 12:34)
na ir poziuris doh.gif

as baisulingai persiprasau, kad keliu didesnius reikalavimus kokybei, bet ne tu viena skaitai sia tema, todel jai tau tinka nesertifikuotas produktas, nes nesvarbu ka tepti ant plauku, tai yra ir tokiu, kurios noretu tokio produkto, kuri drasiai galetu ji tepti ir ant veido, ir ant plauku, ir i keptuve.
Perkant nesertifikuotus produktus yra zymiai didesne tikimybe nusipirkti kvepinta rafinuota, ta as ir noriu pasakyti toms moterims, neliepiu, kad pirktu tik tai ka as perku ir nepirktu to ka perki tu. Del manes tai jus galite ir tuos rafinuotu s... uz 3 lt tepliotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 17, 20:39)
as baisulingai persiprasau, kad keliu didesnius reikalavimus kokybei, bet ne tu viena skaitai sia tema, todel jai tau tinka nesertifikuotas produktas, nes nesvarbu ka tepti ant plauku, tai yra ir tokiu, kurios noretu tokio produkto, kuri drasiai galetu ji tepti ir ant veido, ir ant plauku, ir i keptuve.
Perkant nesertifikuotus produktus yra zymiai didesne tikimybe nusipirkti kvepinta rafinuota, ta as ir noriu pasakyti toms moterims, neliepiu, kad pirktu tik tai ka as perku ir nepirktu to ka perki tu. Del manes tai jus galite ir tuos rafinuotu s... uz 3 lt tepliotis  doh.gif

o kam tie krastutinumai? g.gif man tik keista, kad jus visur iziurite vien tik blogi g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 16, 13:34)
na ir poziuris doh.gif be to, kaip suprast- labai pigus? g.gif tai kad ten jis kainuoja tiek pat kaip ir kitur, pvz akamuti. tik gal siuntimas is akamuti brangesnis,  o aliejaus kaina tokia pati. yra ir dar pigesniu, pvz VCUP'e pardavinejamas, bet kazkodel visos ji labai giria ir laiko nerafinuotu (nes taip ir uzrasyta, kad nerafinuotas). cia as kalbu apie ta 120ml stiklainiuke pardavinejama. o jei perkant 1kg, tai visada santykinai pigiau gaunasi, pvz holos jis irgi 70 ar 80Lt kainuoja, tai 100g butu 7-8Lt. ir jis yra nerafinuotas, bet kadangi pigus tai pagal jus butinai bus rafinuotas biggrin.gif tai tada net holos pardavejomis turbut negalima pasitiket? biggrin.gif
turejau as tiek alieju is KN, tiek kazkada seniai, kai dar nelabai ismaniau apie visokius rafinavimus, turejau rafinuota. ir tikrai galiu pasakyti, kad sis aliejus nuo rafinuoto labai skiriasi- tiek konsistencija, tiek skoniu, ir man pasirode praktiskai toks pat kaip is KN tas afrikietiskas, kuo, tiesa sakant, buvau maloniai nustebinta.
man atrodo kiekvienos reikalas kur pirkti, o jei jau rupi ivairus sertifikatai, tada, gal aisku, geriau, is KN pirkti. bet mes cia kalbame apie kokosu alieju plaukams, o ne veido odai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif VISISKAI pritariu. cia rimtai vyrauja toks snobiskas poziuris, kad kuo brangiau kainuoja, tuo geresnis, nors taip tikrai nera, jei radai pigesni ir geresni, tai nekreipk demesio ir naudok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 18, 14:25)
drinks_cheers.gif  VISISKAI pritariu. cia rimtai vyrauja toks snobiskas poziuris, kad kuo brangiau kainuoja, tuo geresnis, nors taip tikrai nera, jei radai pigesni ir geresni, tai nekreipk demesio ir naudok thumbup.gif

Bet svarbiausia, kad as nejau cia pasakot kur perku doh.gif o juo labiau nurodinet kur pirkti biggrin.gif kadangi net kelios mergaites paklause del to aliejaus, o niekas taip ir neatsake, tai sakau reikia atsakyt ir galbut padeti apsisprest ax.gif ir tik pasakiau savo nuomone, tuo labiau, kai kvapa, skoni, konsistencija ir visa kita galejau palyginti tiek su rafinuotu, tiek su aliejum is KN ir t.t. o pirkt ar nepirkt cia jau ne mano reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, atsivežiau kokosų aliejų iš Tailando, sako galima jį tepti ant kūno prieš ruošiantis degintis, taip pat naudoti kaip plaukų kaukę, bet jis toks sustingęs, kaip taukai smile.gif šiek tiek pašildžius suskystėja, dar naudoti nebandžiau, bet žadu išbandyti , įdomu kaip ilgai jį laikyti užsidėjus į plaukus, ir kaip dažnai galima jį naudoti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laaurynaa @ 2009 05 22, 13:05)
Sveikos merginos, atsivežiau kokosų aliejų iš Tailando, sako galima jį tepti ant kūno prieš ruošiantis degintis, taip pat naudoti kaip plaukų kaukę,  bet jis toks sustingęs, kaip taukai  smile.gif šiek tiek pašildžius suskystėja, dar naudoti nebandžiau, bet žadu išbandyti , įdomu kaip ilgai jį laikyti užsidėjus į plaukus, ir kaip dažnai galima jį naudoti ?  g.gif

nereikia jo sildyt doh.gif rankose tirpsta 4u.gif gali ir per nakti laikyt...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 05 22, 19:04)
nereikia jo sildyt  doh.gif  rankose tirpsta  4u.gif gali ir per nakti laikyt...

as visad sildau, nes neturiu kantrybes atitirpinet rankose doh.gif be to, daznai maisau su EA, tai i atskira indeli issitirpinu ir darau mix'a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 22, 20:14)
as visad sildau, nes neturiu kantrybes atitirpinet rankose  doh.gif  be to, daznai maisau su EA, tai i atskira indeli issitirpinu ir darau mix'a  smile.gif

nu man tai iskart jis istirpsta...tai kam bereikalingai sildyt....o koki tu naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 05 22, 20:33)
nu man tai iskart jis istirpsta...tai kam bereikalingai sildyt....o koki tu naudoji?  4u.gif

as netgi kai ant kuno tepu tai sildau, nes man rankose letai tirpsta doh.gif is Sveiku Produktu
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 05 22, 19:33)
nu man tai iskart jis istirpsta...tai kam bereikalingai sildyt....o koki tu naudoji?  4u.gif

O kokosu aliejus nera efektyvesnis jei pasildyta ant plauku deti (na pvz. kaip koki alyvuogiu alieju)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2009 05 23, 10:10)
O kokosu aliejus nera efektyvesnis jei pasildyta ant plauku deti (na pvz. kaip koki alyvuogiu alieju)? g.gif

nezinau...man kokosu atrodo toks lengvas, tai jei dar ji sildyt tai atrodo "isgaruos" viskas bigsmile.gif
Atsakyti