QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 15, 15:57)
labai pigus, bet nesertifikuoti ir kvepiantys kokosu aliejai labai gali buti ir ne kas kita kaip pakvepintas rafinuotas aliejus
na ir poziuris be to, kaip suprast- labai pigus? tai kad ten jis kainuoja tiek pat kaip ir kitur, pvz akamuti. tik gal siuntimas is akamuti brangesnis, o aliejaus kaina tokia pati. yra ir dar pigesniu, pvz VCUP'e pardavinejamas, bet kazkodel visos ji labai giria ir laiko nerafinuotu (nes taip ir uzrasyta, kad nerafinuotas). cia as kalbu apie ta 120ml stiklainiuke pardavinejama. o jei perkant 1kg, tai visada santykinai pigiau gaunasi, pvz holos jis irgi 70 ar 80Lt kainuoja, tai 100g butu 7-8Lt. ir jis yra nerafinuotas, bet kadangi pigus tai pagal jus butinai bus rafinuotas tai tada net holos pardavejomis turbut negalima pasitiket?
turejau as tiek alieju is KN, tiek kazkada seniai, kai dar nelabai ismaniau apie visokius rafinavimus, turejau rafinuota. ir tikrai galiu pasakyti, kad sis aliejus nuo rafinuoto labai skiriasi- tiek konsistencija, tiek skoniu, ir man pasirode praktiskai toks pat kaip is KN tas afrikietiskas, kuo, tiesa sakant, buvau maloniai nustebinta.
man atrodo kiekvienos reikalas kur pirkti, o jei jau rupi ivairus sertifikatai, tada, gal aisku, geriau, is KN pirkti. bet mes cia kalbame apie kokosu alieju plaukams, o ne veido odai