Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(siaubunė @ 2006 11 22, 17:03)
O kaip vadinasi? Čia gal naujiena? g.gif

oi, nepamenu....tik zinau, kad balti ipakavimai su nupiestais kokosais. nueik i sarma ir turetum pamatyt smile.gif
Atsakyti
Mačiau Kokoso aliejuką Kosmadoje. Kainavo virš 20 Lt. Nepirkau nes buvo nepatogus buteliukas ir baltos nuosedos. Bet gal čia taip ir turi buti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 11 24, 21:17)
o as neradau... verysad.gif

Nežinau iš kurio mieto esi. Jeigu iš Vilniuas tai aliejukas yra Universalinėje parduotuvėje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 11 24, 19:49)
Nežinau iš kurio mieto esi. Jeigu iš Vilniuas tai aliejukas yra Universalinėje parduotuvėje.  mirksiukas.gif

Kosmadoj???????????
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 24, 21:49)
Kosmadoj???????????

Na taip. ax.gif
Atsakyti
as butent VCUPe ziurejau bigsmile.gif bet neradau....
gal napastebejau. o kaip bonka atrodo?
Atsakyti
o kaip jį naudot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 11 24, 23:19)
as butent VCUPe ziurejau bigsmile.gif  bet neradau.... gal napastebejau. o kaip bonka atrodo?

Aš tai pas konsultantę paklausiau, nes irgi nepavyko surasti. Bonkelė yra be dozatoriaus. Man tai visai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 11 24, 23:43)
Aš tai pas konsultantę paklausiau, nes irgi nepavyko surasti. Bonkelė yra be dozatoriaus. Man tai visai nepatiko.

kodel ne?...
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 11 25, 13:44)
kodel ne?...

Todėl kad nepatiko buteliukas, nes buvo be dozatoriaus. Ant dugno buvo baltos nuosedos.
Paskaičius atsiliepimus, gal vis dėl to ir verta jį įsigyti. Bet turiu dar 3 buteliukus aliejukų plaukams. Butent dėl šios priežasties ir nepirkau. Dar kas man nepatiko tai, kad šis aliejukas skirtas ne tik plaukams, bet ir kunui. Kažkaip keista. g.gif
Kai pabaigsiu savo aliejukus gal ir pabandysiu ir šį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sarmoje mačiau visą kolekciją su kokosais.
Ir šampunas, ir balzamas, ir kaukė, ir aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 11 25, 23:31)
Sarmoje mačiau visą kolekciją su kokosais.
Ir šampunas, ir balzamas, ir kaukė, ir aliejus.

Sarma labai maža, ten kur gyvenu, ten lorelio ir frukčio šampūnai, dar keletas, bet su kokosais ne schmoll.gif
Atsakyti