Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(ruci @ 2009 05 07, 12:53)
Dėl rafinavimo tai nežinau  g.gif  blush2.gif Kokosais nekvepia, bekvapis. Kaina apie 3 Lt. už 100 g.

Vadinasi rafinuotas. Nepatartinaj o tepti ant odos ar plauku. Nerafinuotas kvepia kokosais ir yra brangesnis
Papildyta:
QUOTE(Bananamio @ 2009 05 07, 13:10)
Tai taip iseina, kad jei nekvepia tai rafinuotas ir savo geruju savybiu nelabai turi  g.gif

taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 07, 12:08)
jie abu nerafinuoti, tepu juos visur  smile.gif sueina ant plauku, kuno  smile.gif siaip kepimui ju nenaudoju, nes butu per didele prabanga  blush2.gif
siaip kepimui tinka dauguma parduodamu alieju, taciau juos merginos tepa ir ant plauku  smile.gif

o ar patogu iš to kur bonkutėj naudoti? na ar šidote pakuotę ar eina kažkaip pakabinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 05 07, 15:16)
gavosi su siuntimu kazkur apie 80 lt uz 1 kg to aliejaus, emiau ten kur supakuota i maisiuka o ne stiklainiuka, kad pigiau siuntimas butu
o LT butu uz 50ml teke pakloti 48 Lt

As uz litra mokejau 71Lt ax.gif
Atsakyti
nuoroda kokosu aliejaus is UK
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 05 07, 15:16)
o ar patogu iš to kur bonkutėj naudoti? na ar šidote pakuotę ar eina kažkaip pakabinti? smile.gif

pas mane litrinis indas, tai viso sildyt neapsimoka smile.gif as kabinu i atskira indeli ir pasisildau kiek reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 07, 15:17)
As uz litra mokejau 71Lt  ax.gif

nerafinuoto? is kur siustas?
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 07, 14:18)
pas mane litrinis indas, tai viso sildyt neapsimoka  smile.gif as kabinu i atskira indeli ir pasisildau kiek reikia  ax.gif

aaa, viskas aišku mirksiukas.gif aš galvoju mažesnį buteliuką pradžiai nusipirkti, nes man kažkaip patinka dažniau priemones keisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 05 07, 11:53)
Dėl rafinavimo tai nežinau  g.gif  blush2.gif Kokosais nekvepia, bekvapis. Kaina apie 3 Lt. už 100 g.

mesk ji lauk, nes ten s.... is s....

QUOTE(mecia @ 2009 05 07, 14:16)

o kam ja sildyti, juk jis vos patekes ant odos tirpsta mirksiukas.gif Su peiliu ar sauksteliu uzkabini kiek reikia i delna, patrini tarp delnu ir tepi kur reikia - jokio bereikalingo indu tepliojimo ir vandens jiems isplauti eikvojimo doh.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 05 07, 14:17)
As uz litra mokejau 71Lt  ax.gif

bet tavo turbut nei ekologiskas, nei sertifikituotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 07, 18:55)
bet tavo turbut nei ekologiskas, nei sertifikituotas  ax.gif

tikrai ekologiskas, nerafinuotas (mano plaukams to pakanka) mirksiukas.gif o del sertifikavimo tai dabar ant butelio paziurejau - yra kazkoks BIO zenkliukas ir dar kazkas parasyta (vokiskai nemoku ax.gif ). Siaip raso, kad sertifikuotas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 07 gegužės 2009 - 18:55
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 07, 18:54)
(vokiskai nemoku  ax.gif  ). Siaip raso, kad sertifikuotas  blush2.gif

o taip kaip supranti, jei nemoki vokiskai ax.gif ? Vokieciai turi BDIH sertifikata, o visokie ten su skaiciukais kur buna - tai jie kaip ir nieko nereiskia
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 07, 20:36)
o taip kaip supranti, jei nemoki vokiskai  ax.gif ? Vokieciai turi BDIH sertifikata, o visokie ten su skaiciukais kur buna - tai jie kaip ir nieko nereiskia

unsure.gif
a kaip atskirt kad tai ka reklamuoja yra tiesa?
a tas is AKOMA sertiifkuotas ir ekologiskas raso g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 05 07, 19:14)
unsure.gif
a kaip atskirt kad tai ka reklamuoja yra tiesa?
a tas is AKOMA sertiifkuotas ir ekologiskas raso  g.gif

AKOMOS organiskas ir sertifikuotas

Jei tinka plaukams ir odai, tai koks skirtumas sertifikuotas jis ar ne. svarbu kad nerafinuotas butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 07 gegužės 2009 - 20:28