Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

smile.gif+2009 04 24, 13:27-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 04 24, 13:27)
blink.gif eik tu sau katu ten turi,mano net rafinuotas svilesiais neatsiduoda,jis tiesiog nekvepia ir tiek,o kas ten pas tave tada unsure.gif

biggrin.gif Niu, normalus tas kvapelis, gal man nesciai taip uodziasi. Vakar sunui tepiau veiduka, tai jam lietuviskus saldainius primine bigsmile.gif Radau uzsienietiskuos forumuos geru atsiliepimu plauku, odos atzvilgiu. Nemanau, kad blogas. Tikiu, jog Kunigundos kokybiskesnis.
Atsakyti
QUOTE(bananinha @ 2009 04 24, 11:49)
bet gal tas is Sveiku produktu tiesiog nelabai geras..nes ir pigus smile.gif
o gal kazkuri is jusu naudojo tikrai lb lb koki gera tikrai naturalu kokosu alieju ir galetu pasakyt kur jo pirkt ir kiek kainuoja ir koks poveikis?
ir beje kaip tas Monoi is Kvapu namu? ar verta pirkt? o gal kas bandet Monoi is L'erbolario? ten kazkaip Fusion parasyta...tipo vaskas ir plaukams tinka ir kunui smile.gif tai uzsienietiskuose puslaiuose radau lb gerus atsiliepimus smile.gif aisku tas is l'erbolario tai jau su cheminiais priedais smile.gif

as esu bandziusi rafinuota alieju (ne is Sveiku produktu) ant plauku ir ta is KN -tai net lyginti negalima schmoll.gif
KN turi 3 rusiu monoi -naturali, su gardenia ir su vanile - visi jie naturalus, be chemijos - as turiu su gardenija, bet naudoju kunui, nes plaukams ir taip daug visko turiu. Kitos plaukams perka naturalia (ta prasme, kad nera jokiu kvapu kvepinta), labai patenkintos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 04 24, 11:38)
biggrin.gif  Niu, normalus tas kvapelis, gal man nesciai taip uodziasi. Vakar sunui tepiau veiduka, tai jam lietuviskus saldainius primine bigsmile.gif  Radau uzsienietiskuos forumuos geru atsiliepimu plauku, odos atzvilgiu. Nemanau, kad blogas. Tikiu, jog Kunigundos kokybiskesnis.

Kaip atrodo tas tavo aliejukas? kokios firmos?
Atsakyti
Stai tokis: http://www.theindian...-oil-200ml.html

Radau, kad kai kurioms moterims kvapas jo ne itin koks. Vadinasi mano nestumas niekuom detas smile.gif

O dar yra tokis, tik pas mus tokio nera, nemaciau. http://www.parachute...oilmassage.html
Atsakyti
Pagaliau gavau kokosu alieju is Akomos (ta nuoroda kur kunigunda dave) yess.gif clap.gif Kvapas good.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 28, 15:42)
Pagaliau gavau kokosu alieju is Akomos (ta nuoroda kur kunigunda dave) yess.gif  clap.gif Kvapas good.gif

Na, kaip patiko tas kokosų aliejus? Kokia kainytė gavosi su visu parsiuntimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2009 05 02, 12:44)
Na, kaip patiko tas kokosų aliejus? Kokia kainytė gavosi su visu parsiuntimu? 4u.gif

Aliejus tiesiog super thumbup.gif daug geresnis nei tas, kur tik meginuka siunciausi rolleyes.gif Su antsiuntimu gavosi virs 21 svaro uz du 500ml indelius. kai baigsiu, siusiuos tik papildyma, jau be indelio, dar pigiau gausis bigsmile.gif
Atsakyti
As kokosu alieju Sveikuose produktuose pirkau smile.gif Mazo indelio neturejo, tai paemiau 1 litra - 71Lt. Ekologiskas, nerafinuotas, sertifikuotas ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
a ka jus manot apie www.kvapunamai.lt
kokosu alieju
ten jis toks sustinges parduodamas
ocai kiek ziurineju tai toks kaip aliejus skystesnis g.gif
Atsakyti
Kokosu aliejus visada kietos formos pardavinejamas smile.gif jis suskysteja kai susyla mirksiukas.gif siaip kiek esu girdejus, Kvapu namuose pardavinejami geros kokybes produktai: aliejai, hidrolatai, kremai ir kt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 04, 10:04)
Kokosu aliejus visada kietos formos pardavinejamas  smile.gif  jis suskysteja kai susyla  mirksiukas.gif  siaip kiek esu girdejus, Kvapu namuose pardavinejami geros kokybes produktai: aliejai, hidrolatai, kremai ir kt  smile.gif

aga girejau kad ten geros kokybes
bet kokosu aliejaus jie neturi ir nezino net kada gaus smile.gif

a ta jau kur nuoroda skaiciau is UKai irgi atrodo gana kokybiskas
rolleyes.gif
galvoju reikes is ten bandyti siustis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 05 04, 10:24)
aga girejau kad ten geros kokybes
bet kokosu aliejaus jie neturi ir nezino net kada gaus smile.gif

tik dabar neturi, ne KN esu nusipirkus ne viena bonkute kokosu aliejaus ax.gif
Atsakyti