Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(marijax @ 2009 04 23, 13:45)
Virgin coconut oil, kaip suprantu, reiskia jaunu kokosu alieju, o rafinuotas, velgi, mano nuomone, pravalytas. Ar ne taip?

nu jau blink.gif
virgin ir yra nerafinuotas, o rafinuotas aliejus yra bevertis, nes jie rafinuojami cheminiu budu (isskyrus monoi gerus, bet ten kitoks rafinavimas, todel ir kaina atitinkama)

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 13:54)
Uzsisakiau is www.akomaskincare.co.uk 2x500ml indelius, tai siuntimas 4,5 svaro g.gif

kaina normali, nes as uz maziau nei 1 kg i Lt mokejau 6,5

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 14:01)
Net paragaut norisi, kaip bounty wub.gif

tai kas neleidzia ax.gif , as tai nuolat aplaizau sauksta kai ka kepu biggrin.gif
Atsakyti
Niu, nezinau tadu. Beje, mano kvepia ne kaip bounty, o greiciau kaip keptas kokosas unsure.gif Bet kvepia smile.gif Zodziu, sunaudosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 23, 14:57)
tai kas neleidzia  ax.gif , as tai nuolat aplaizau sauksta kai ka kepu  biggrin.gif

Tai kad nesaldus.. blush2.gif

QUOTE(marijax @ 2009 04 23, 15:07)
Niu, nezinau tadu. Beje, mano kvepia ne kaip bounty, o greiciau kaip keptas kokosas unsure.gif Bet kvepia smile.gif Zodziu, sunaudosiu wink.gif

O kaip kvepia keptas kokosas? blink.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 23, 14:57)
kaina normali, nes as uz maziau nei 1 kg i Lt mokejau 6,5

Ir vis tiek labiau apsimoka siustis nei pirkti Lietuvoj, net jei siuntimas tiek kainuoja? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 23 balandžio 2009 - 16:14
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 16:13)
Tai kad nesaldus.. blush2.gif
Ir vis tiek labiau apsimoka siustis nei pirkti Lietuvoj, net jei siuntimas tiek kainuoja? blink.gif

Bet vis tiek jis labai malonus ir skanus biggrin.gif
Tokios kokybes aliejus LT kainuoja 120 ml - 48 lt, tai net labai apsimoka, nes uz tokia kaina maistui tikrai nenaudociau. Ta branguji naudoju veido priemonems ax.gif. O siaip tai geras maistinis vis tiek kainuoja brangiau, pvz. 400 ml 37 lt. Taigi, bet kuriuo atveju man apsimoka siustis
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 17:13)

Kaip kokosas tik turi sioki toki svylesiu kvapa mirksiukas.gif biggrin.gif

Paziurejau Chardonnay ideta nuoroda, tai 500ml kainuoja apie 10 euru ~ 45 litus. O kunigunda raso 120ml - 48 litai.

As uz puslitri sumokejau 5 eurus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 04 23, 15:45)
Paziurejau Chardonnay ideta nuoroda, tai 500ml kainuoja apie 10 euru ~ 45 litus. O kunigunda raso 120ml - 48 litai.

As uz puslitri sumokejau 5 eurus... doh.gif

Oho koks kainu skirtumas clap.gif Tada tikrai pigiau siustis unsure.gif

5 eurus mokejai uz rafinuota?
Atsakyti
Nezinau, nes nesuprantu kaip atskirti rafinuota nuo nerafinuoto tongue.gif Uzraso jokio nera. Bet plaukams patiko sio aliejaus kauke. Sunaudosiu, zodziu.
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 04 23, 16:45)
Kaip kokosas tik turi sioki toki svylesiu kvapa  mirksiukas.gif  biggrin.gif

mano nei vienas kokosas neturi svylesio kvapo schmoll.gif
nes tas uz 48 lt yra itin aukstos kokybes ir neskirtas kepimui, o tas kuri turiu parsisiuntus yra food grade -tad nera tinkamas gamintis veido kremus, bet jo kokybe yra tikrai puiki

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 gegužės 2010 - 22:13
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 23, 20:58)
nes tas uz 48 lt yra itin aukstos kokybes ir neskirtas kepimui, o tas kuri turiu parsisiuntus yra food grade -tad nera tinkamas gamintis veido kremus, bet jo kokybe yra tikrai puiki

Supratau. Mano pirktas yra edible, t.y. valgomas.
Atsakyti
As turiu is Sveiki produktai....ta kokosu alieju kur stikliniam buteliuke....na bet nepasakyciau, kad tai kazkas super smile.gif
plaukai gan sunkiai issiplauna (nors pvz po alyvuogiu aliejaus, arba macassaro aliejaus is l'erbolario issiplauna lb lengvai...) ir nera kad butu jau ten kazkas, kaip kad raso, kad kokosu aliejus plaukams geriausia priemone smile.gif

bet gal tas is Sveiku produktu tiesiog nelabai geras..nes ir pigus smile.gif

o gal kazkuri is jusu naudojo tikrai lb lb koki gera tikrai naturalu kokosu alieju ir galetu pasakyt kur jo pirkt ir kiek kainuoja ir koks poveikis?

ir beje kaip tas Monoi is Kvapu namu? ar verta pirkt? o gal kas bandet Monoi is L'erbolario? ten kazkaip Fusion parasyta...tipo vaskas ir plaukams tinka ir kunui smile.gif tai uzsienietiskuose puslaiuose radau lb gerus atsiliepimus smile.gif aisku tas is l'erbolario tai jau su cheminiais priedais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 22, 22:30)
Kur sunaudoti rafinuota? g.gif  Kazkaip gaila ismest, dar daug yra.. unsure.gif

as ipilu kai kojom voneles darau.i karsta vandeni pilu iprasto muilo ar pan ka turi ir sliuksteliu to rafinuoto kokosu aliejaus.man patinka.

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 15:54)
Siandien gavau meginuka, tai supratau kaip turi atrodyt tikras kokosu aliejus thumbup.gif

sakiais is kunigundos duoto tinklalapio?

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 16:01)
Net paragaut norisi, kaip bounty wub.gif

wub.gif

QUOTE(marijax @ 2009 04 23, 18:45)
Kaip kokosas tik turi sioki toki svylesiu kvapa 

blink.gif eik tu sau katu ten turi,mano net rafinuotas svilesiais neatsiduoda,jis tiesiog nekvepia ir tiek,o kas ten pas tave tada unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 24, 11:27-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 04 24, 11:27)
sakiais is kunigundos duoto tinklalapio?

Meginuka siunciausi is sito tinklapio cia dar ir receptu yra kur galima naudot kokosu alieju

O didelius indelius pirkau is kunigundos duoto adreso As ji ir seniau ziurinejau, tik vis neapsispresdavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 24 balandžio 2009 - 12:36