Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 20, 22:07)
Ir kaip vis delto turi but su tuo kvapu?? nes visur apie nerafinuotus raso 'unscented, not deodorised' ir t.t. tai kaip suprantu turi but be kvapo unsure.gif

uzrasas reiskia, kad i alieju papildomai nera deta jokiu kvapu, ar ko nors, kas sustiprintu kokosu kvapa smile.gif o nerafinuotas turi tureti toki lengva kokosu kvapa, rafinuotas jo isvis neturi
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 20, 21:58)
Kaip ir rase - Kvapu namuose, dar kartais buna sviekuose produktuose nerafinuoto, pati is ten nesu pirkusi -tai nezinau kaip ten jis atrodo. Sanga.lt (bet ten labai mazais kiekiais atsiveza -tai nuolat jo nera), ekoeko.lt yra po 200 ml

O ekoeko.lt jis rafinuotas? nes raso, kad salto spaudimo ir ekologiskas. o apie rafinavima nieko..pagal kaina atrodo kad turetu buti rafinuotas, nes 25 lt uz 200ml tai mazokai..ar klystu? 4u.gif
Atsakyti
Sveikuose produktuose is pradziu turejo tik rafinuota, dabar turi ir nerafinuoto. Buna stiklainiuky ir plastmasiniam buteliuke
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 20, 18:46)
Is kur tiksliai ji UK perki? g.gif

Per ebay radau pardaveja, pas kuria vien aliejai visokie. Galiu ideti nuoroda tos internetines parduotuves? Bet turbut cia negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 21, 15:40)
O ekoeko.lt jis rafinuotas? nes raso, kad salto spaudimo ir ekologiskas. o apie rafinavima nieko..pagal kaina atrodo kad turetu buti rafinuotas, nes 25 lt uz 200ml tai mazokai..ar klystu? 4u.gif

ne, tikrai nerafinuotas
Atsakyti
Isigyjau snd ir as kokosu aliejaus. Stai toki: http://www.asiamex.c...amp;SubCatID=92

Tikslas: su juo masazuoti kudikeli. Kadaise turejau toki pati- labai kvepia. Reikes ir plaukams pabandyti, tik, kad mano linke riebaluotis- gal saknu neverta trinti toki atveju? Beje, pirkau ne LT. Nors sesuo pirmasyk buvo is Lt atvezusi (pries 5 metus).
Atsakyti
Buvau nusigrūdusi į sveikų produktų parduotuvę, ten radau tokį 100% kokosų aliejų
va tokį
kaina iki 10Lt už 250ml. Kyla man įtarimas, kad jis rafinuotas, o etiketėje nė pusės žodžio apie tai neradau. Gal kuri žinote kaip yra iš tikrųjų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2009 04 22, 10:28)
Buvau nusigrūdusi į sveikų produktų parduotuvę, ten radau tokį 100% kokosų aliejų
va tokį
kaina iki 10Lt už 250ml. Kyla man įtarimas, kad jis rafinuotas, o etiketėje nė pusės žodžio apie tai neradau. Gal kuri žinote kaip yra iš tikrųjų.  4u.gif

sitas rafinuotas yra. Paklausk sveikuose produktuose, jie ir nerafinuoto turi, as buvau dvieju rusiu nusipirkus - plastmasiniam indely ir stiklainiuky
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 04 21, 18:57)
Per ebay radau pardaveja, pas kuria vien aliejai visokie. Galiu ideti nuoroda tos internetines parduotuves? Bet turbut cia negalima?  g.gif

Idėk bent jau nuorodą, kad galėtume pamatyti 4u.gif
Atsakyti
tralaila, as irgi toki esu turejusi, bet jis visiskai jokio kvapo neturi g.gif

Issitryniau vakar su kokosu aliejumi visa galva, plaukus, jauciu, kad truputi per daug uzsiteskiau unsure.gif Plaukai svelnus smile.gif Tik pasiurusiu galu niekaip neapgausi, teks juos pakirpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2009 04 22, 12:43)
Idėk bent jau nuorodą, kad galėtume pamatyti 4u.gif

per ebay reikia labai atsargiai pirkti, nes retai tu alieju kokybe tikrai yra verta demesio, bent jau as nesiryztu to daryti. Visada ieskau alieju, kurie turi sertifikatus, priesingu atveju ju neperku schmoll.gif
Labai fainas kokosas yra is www.akomaskincare.co.uk.
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 04 22, 03:28)
Isigyjau snd ir as kokosu aliejaus. Stai toki: http://www.asiamex.c...amp;SubCatID=92

Tikslas: su juo masazuoti kudikeli. Kadaise turejau toki pati- labai kvepia. Reikes ir plaukams pabandyti, tik, kad mano linke riebaluotis- gal saknu neverta trinti toki atveju? Beje, pirkau ne LT. Nors sesuo pirmasyk buvo is Lt atvezusi (pries 5 metus).

cia raso skystas..nezinau..seip normalus pavidalas kokosu al kiek zinau kietas.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tralaila @ 2009 04 22, 11:28)
va tokį
kaina iki 10Lt už 250ml. Kyla man įtarimas, kad jis rafinuotas, o etiketėje nė pusės žodžio apie tai neradau. Gal kuri žinote kaip yra iš tikrųjų.  4u.gif

turiu sita..cia mano pirmas ir prisviles aliejinis pirkimas biggrin.gif dabar labai puikiai sunaudot baigiu koju vonelems biggrin.gif
Atsakyti