Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(armanlila @ 2009 04 19, 12:11)
Žadu ir aš jį pmėginti, bet bijau kad labai nesusiriebaluotų plaukai.

na mano plaukai tikrai labai linkę riebaluotis ir šitas aliejus jų tikrai neriebina, nors ir į šaknis įtrinu ir palaikau kartais per naktį.
Atsakyti
QUOTE(armanlila @ 2009 04 19, 13:11)
Žadu ir aš jį pmėginti, bet bijau kad labai nesusiriebaluotų plaukai.

Riebalui "nuimti" skirtas sampunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 04 20, 16:17)
As tai is Uk siunciuosi, ir kaina tikrai nedidele, bet jis naturalus ir tokiais kaip gabalais parduodamas po 0,5kg 1kg tai kaina irgi nedidele...tik manau cia tai tikrai keistai maza  g.gif

Is kur tiksliai ji UK perki? g.gif
Atsakyti
As tai savo kokosu alieju pirkau aliejaus parduotuveje ax.gif , raso rafinuotas, tai skaitosi netikras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 04 20, 19:57)
As tai savo kokosu alieju pirkau aliejaus parduotuveje ax.gif , raso rafinuotas, tai skaitosi netikras? g.gif

rafinuoti aliejai yra zemos kokybes, ir dar sendina oda ax.gif Tokio aliejaus as net plaukams nepirkciau, o jie pagrinde yra naudojami visokiems konditerijos (pigiems doh.gif ) gaminiams
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 20, 22:13)
rafinuoti aliejai yra zemos kokybes, ir dar sendina oda  ax.gif Tokio aliejaus as net plaukams nepirkciau, o jie pagrinde yra naudojami visokiems konditerijos (pigiems  doh.gif ) gaminiams

O tai kur gaiti tikra, gera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 04 20, 21:22)

manau tikrai ramia sirdim gali pirkti is Kvapu namu smile.gif man tai parveze lauktuviu is Tailando kokosu aliejaus, tai kai issitepu plaukus, visi namai kvepia Rafaelo saldainiais wub.gif
Atsakyti
mergos, o kur kosmadoj corine de farme firmos monoi aliejus rafinuotas ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 04 20, 20:22)

Kaip ir rase - Kvapu namuose, dar kartais buna sviekuose produktuose nerafinuoto, pati is ten nesu pirkusi -tai nezinau kaip ten jis atrodo. Sanga.lt (bet ten labai mazais kiekiais atsiveza -tai nuolat jo nera), ekoeko.lt yra po 200 ml

QUOTE(princesee @ 2009 04 20, 20:47)
mergos, o kur kosmadoj corine de farme firmos monoi aliejus rafinuotas ar ne?  g.gif

monoi visada turi buti rafinuotas aliejus, tik yra skirtingai jie rafinuojami, todel sios firmos aliejus tikrai nera rafinuojamas naturaliais budais. Be to sudetyje yra BHT- kancerogenas, tad ant odos jo tepti nerekomenduoju
Atsakyti
Kas angliskai uzrasyta ant nerafinuoto aliejaus indelio? Pure Virgin coconut oil? Ir kaip vis delto turi but su tuo kvapu?? nes visur apie nerafinuotus raso 'unscented, not deodorised' ir t.t. tai kaip suprantu turi but be kvapo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 20 balandžio 2009 - 21:12
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 20, 22:58)
monoi visada turi buti rafinuotas aliejus, tik yra skirtingai jie rafinuojami, todel sios firmos aliejus tikrai nera rafinuojamas naturaliais budais. Be to sudetyje yra BHT- kancerogenas, tad ant odos jo tepti nerekomenduoju

aciuks.gif o tu nenaudojai sito is kosmados? o kaip del plauku? manai galima butu toki naudot?

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 20, 23:07)
Kas angliskai uzrasyta ant nerafinuoto aliejaus indelio? Pure Virgin coconut oil? Ir kaip vis delto turi but su tuo kvapu?? nes visur apie nerafinuotus raso 'unscented, not deodorised' ir t.t. tai kaip suprantu turi but be kvapo unsure.gif

bent jau pas mane ant buteliuko parasyta non rafined
Papildyta:
ir nerafinuoti buna su kvapu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 20 balandžio 2009 - 21:23
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 20, 21:07)

mano turimi nerafinuoti (sertifikuoti) puikiai kvepia -isgauti is dziovintu kokosu, tikrai nera dezodoruoti. Is nedziovintu kokosu isgaunamas labai silpnai kvepia ax.gif

QUOTE(princesee @ 2009 04 20, 21:17)
aciuks.gif o tu nenaudojai sito is kosmados? o kaip del plauku? manai galima butu toki naudot?

kazkada esu bandziusi ant plauku, bet nesulyginamas su tikrai geru monoi - neverta svaistyti pinigu, nes tikras monoi (nekvepintas) tikrai nera brangus
Atsakyti