Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 03 12, 21:38)
Kokosu aliejus tikrai negeltonina plauku smile.gif Ir puikiai padeda atstatyti plauko struktura, gydo issisakojima smile.gif

Siaip joks aliejus ar kita priemone negali gydyti plauku issisakojimo 4u.gif Jei plaukai nusiure ir galai issisakoje, tai jokios priemones nepagydys, reikia kirpti tuos issisakojimus lauk blink.gif
Atsakyti
O kur jo galima butu isigyti kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirmina @ 2008 08 11, 10:40)
Sveikos merginos!
Norejau paklausti ar kokosu aliejus negeltonina plauku? Mano plaukai dazyti baltomis sruogelemis. Kelis kartus naudojau maitinanti alieju (saltalankiu) ir pastebejau, kad po to sruogeles labai pagelsta sad.gif. Kazin kaip su kokosu ar palmiu aliejais? g.gif

Aišku, kad geltonuoja nuo šaltalankio aliejaus.Jis kai įsigeria į odą, tai oda oranžinė patampa, aišku paskui greit atsiplauna.O į plauką tai gali ir labiua "įsiėsti", jei dažyta balta blond splava
Atsakyti
Na va buvau akropolyje ir buvau nuejusi iki sveiku produktu tai buvo to kokosu aliejaus, tik galvoju su jumis pasitarsiu. Ten kaip supratau jis yra kietas tai jeigu visa indeli to aliejau idesiu i karsta vandeni tai visas aliejus ir suskystes ane? bet man gi visos pakuotes nereikes tai tada jis vel sukietes ar kaip? blush2.gif mirksiukas.gif ji reikia tepti ant sausu ar slapiu plauku? kiek laiko reikia ji laikyti plaukuose? paksui reikia dar su sampunu plaukus isplauti??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
*perlyte*, kai palaikai karstame vandenyje, tai tiesa, kad jis visas suskysteja, bet po to kai atvesta, jis vel pasidaro iprastos konsistencijos. as paprastai sausus plaukus istepu aliejuku (i saknis itrinu, o po to per visa plauka istepu). o kiek laiko laikysi priklauso tik nuo taves. aisku kuo ilgiau - tuo geriau. as tai per nakti palieku, arba jeigu visa diena namuose sedziu tai ir per diena palaikau. nuo to plaukuciams tik geriau! thumbup.gif po to plaukus plaunu jau iprastai: su sampunu ir balzamu. kitaip tikrai nepavyktu isplauti aliejaus is plauku. jis juk riebus, tai tik vandeniu perskalavus plaukus jie liktu sistire mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kaip supratau as turiu istirpdinti visa alieju paskui kiek man reikia itrinti i plaukus ir veliau viskas sukietes ane??? ax.gif O kuo skiriasi ar ant slapiu plauku tepi ar ant sausu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2009 04 09, 16:52)
Na va buvau akropolyje ir buvau nuejusi iki sveiku produktu tai buvo to kokosu aliejaus, tik galvoju su jumis pasitarsiu. Ten kaip supratau jis yra kietas tai jeigu visa indeli to aliejau idesiu i karsta vandeni tai visas aliejus ir suskystes ane? bet man gi visos pakuotes nereikes tai tada jis vel sukietes ar kaip?  blush2.gif  mirksiukas.gif  ji reikia tepti ant sausu ar slapiu plauku? kiek laiko reikia ji laikyti plaukuose? paksui reikia dar su sampunu plaukus isplauti???  blush2.gif    blush2.gif  blush2.gif

Nu va, o as uzsimusdama ieskau to stebuklingo kokosu aliejaus, buvau radus Coconut oil bet kaip sviesto pavidale, tai galvoju cia ne toks ir toliau ieskau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*perlyte* @ 2009 04 10, 07:38)
Tai kaip supratau as turiu istirpdinti visa alieju paskui kiek man reikia itrinti i plaukus ir veliau viskas sukietes ane???  ax.gif  O kuo skiriasi ar ant slapiu plauku tepi ar ant sausu?  blush2.gif

Ant slapiu tepamas geriau i plaukus isigeria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 10, 12:19)
Nu va, o as uzsimusdama ieskau to stebuklingo kokosu aliejaus, buvau radus Coconut oil  bet kaip sviesto pavidale, tai galvoju cia ne toks ir toliau ieskau doh.gif
Papildyta:
Ant slapiu tepamas geriau i plaukus isigeria mirksiukas.gif

na cia kaip kam , man tarkim daug geriau isigeria ant sausu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2009 04 10, 08:38)
Tai kaip supratau as turiu istirpdinti visa alieju paskui kiek man reikia itrinti i plaukus ir veliau viskas sukietes ane???  ax.gif  O kuo skiriasi ar ant slapiu plauku tepi ar ant sausu?  blush2.gif

esu girdėjusi, kad nėra gerai labai dažnai tą patį aliejų šildyti, geriau jau kažkokį kiekį, kurį sunaudosite iš karto, išsiimti ir tik jį tirpdyti ax.gif aš vieno kokosų aliejaus nenaudoju, maišau jį su kitais, tai iškabinu jo tam tikrą kiekį ("iš akies") ir tirpdau į indelį įsidėjusi.
Atsakyti
norejau paklausti,ar galima tepti kokosu alieju ant neneniai nudazytu plauku,ar nenubluks spalva?nes kazkur girdejau kad aliejukai blukina spalva g.gif
Atsakyti
Aš iš viso kokosų aliejaus netirpdau. Pakabinu nedidelį kiekį, patrinu tarp delnų ir jis tuoj pat išsileidžia.
Atsakyti
Žadu ir aš jį pmėginti, bet bijau kad labai nesusiriebaluotų plaukai.
Atsakyti