Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

o as pirkau Panevezi respublikos gatve 19 ir maciau yra saitas www.aliejus.com ten aprasymas laabaai patiko!
Atsakyti
Mano plaukai buvo labai sausi, isnaudojau viena indeli kokosu aliejaus ir galiu pasakyti, kad plaukai nebera tokie sausi kaip pries tai. smile.gif Dabar zadu isbandyti alyvuogiu alieju. smile.gif
Atsakyti
naturalaus kokosu aliejaus su tiara yra CUP'o 5 aukste -Bioboutique-kvapas netoks stiprus kaip Corine, bet labai panasus ir sudetis dar geresne, tik kainos nepaklausiau blush2.gif
Atsakyti
as vakar uzsitepiau kokosu alieju ant plauku. beje jis ten maisytas su citrina, chna, amla ir dar kazkokiomis 6 zolelemis. dabar laukiu "stebuklingo" poveikio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 07 15, 13:17)
as vakar uzsitepiau kokosu alieju ant plauku. beje jis ten maisytas su citrina, chna, amla ir dar kazkokiomis 6 zolelemis. dabar laukiu "stebuklingo" poveikio  bigsmile.gif

kur pirkai?kaip atrodo pakuote?
Atsakyti
Tik dabar aptikau šitą temą doh.gif ,esu parsivežusi gryno kokosų aliejaus iš Tailando,bet iki šiol tai tik su kremu maišydavau ir pilvą nestuke.gif tepdavau ,dabar reikės pabandyti ir plaukus ištepti,bet gal irgi su kokiu alyvų aliejum pamaišysiu,nes paskui kvepėsiu per kelis metrus bandelėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2008 07 15, 13:15)
kur pirkai?kaip atrodo pakuote?

nu zinokit plaukai gal svelnesni, bet toks jausmas, kad butu storesni thumbup.gif pats plaukas toks storesnis! beje mano plaukai buvo cheminio sugadinti, tai sunku pasakyti, koki poveiki tas aliejukas gali daryti paprastiems plaukams. jauciu, kad po to jie atrodytu tiesiog super! bigsmile.gif

buteliukas atrodo va taip:

user posted image

o cia internetinis puslapis, kur galite placiau pasiskaityti apie aliejuka mirksiukas.gif

kadangi as gyvenu ne Lietuvoje, tai pirkau vietineje musu miestelio parduotuveje. o kainavo apie £3 mirksiukas.gif ne tiek jau ir daug. jeigu ka labai sudomintu, tai galeciau nusiusti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 07 15, 16:59)
nu zinokit plaukai gal svelnesni, bet toks jausmas, kad butu storesni  thumbup.gif pats plaukas toks storesnis! beje mano plaukai buvo cheminio sugadinti, tai sunku pasakyti, koki poveiki tas aliejukas gali daryti paprastiems plaukams. jauciu, kad po to jie atrodytu tiesiog super!  bigsmile.gif

buteliukas atrodo va taip:

user posted image

o cia internetinis puslapis, kur galite placiau pasiskaityti apie aliejuka  mirksiukas.gif

kadangi as gyvenu ne Lietuvoje, tai pirkau vietineje musu miestelio parduotuveje. o kainavo apie £3  mirksiukas.gif ne tiek jau ir daug. jeigu ka labai sudomintu, tai galeciau nusiusti  mirksiukas.gif

ar niekas nematete sio stebukliuko vilniuje? jau taip uzsimaniau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaure @ 2007 11 21, 21:18)
kokoso aliejus yra labai stabilus ,del to kaitinamas ir nepraranda savo savybiu tik zuna dalis vitamino c,yra keletas a;lieju kurie nebijo kaitinimo ,cia galima pamineti jojoba ir palmiu aliejus .
pasinaudojau savo darbinemis pazintimis ,to aliejaus galima gauti
  UAB "Reklamos paslaptys"
  Aukstaiciu g.7. Vilnius
  tel.210 11 99 tel/fax. 2101200
  mob/tel+370 650 79640

mano turimas kokosu aliejus taip pat is cia bigsmile.gif , siandien nusipirkau jau trecia indeli!!!!!!!!!!!!!!!labai fainas, tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos atradau kokosų aliejuko ir šioje internetinėje parduotuvėje: SANGA

Gal kas pirkot jį, kaip jis? Galvoju jamt ar nejamt.............. ax.gif
Atsakyti
[quote=Che
idomu ar jis turi kvapa g.gif bet as nesuprantu, kaip jus tuos aliejus naudojat, as ir per nakti laikau ir tt, bet kai perplaunu du kartus su sampu tai nieko gero ten nelieka,velias plaukai baisiausiai doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Norejau paklausti ar kokosu aliejus negeltonina plauku? Mano plaukai dazyti baltomis sruogelemis. Kelis kartus naudojau maitinanti alieju (saltalankiu) ir pastebejau, kad po to sruogeles labai pagelsta sad.gif. Kazin kaip su kokosu ar palmiu aliejais? g.gif
Atsakyti