Mano plaukai buvo labai sausi, isnaudojau viena indeli kokosu aliejaus ir galiu pasakyti, kad plaukai nebera tokie sausi kaip pries tai. Dabar zadu isbandyti alyvuogiu alieju.
naturalaus kokosu aliejaus su tiara yra CUP'o 5 aukste -Bioboutique-kvapas netoks stiprus kaip Corine, bet labai panasus ir sudetis dar geresne, tik kainos nepaklausiau
as vakar uzsitepiau kokosu alieju ant plauku. beje jis ten maisytas su citrina, chna, amla ir dar kazkokiomis 6 zolelemis. dabar laukiu "stebuklingo" poveikio
QUOTE(bucka @ 2008 07 15, 13:17)
as vakar uzsitepiau kokosu alieju ant plauku. beje jis ten maisytas su citrina, chna, amla ir dar kazkokiomis 6 zolelemis. dabar laukiu "stebuklingo" poveikio
kur pirkai?kaip atrodo pakuote?
Tik dabar aptikau šitą temą ,esu parsivežusi gryno kokosų aliejaus iš Tailando,bet iki šiol tai tik su kremu maišydavau ir pilvą tepdavau ,dabar reikės pabandyti ir plaukus ištepti,bet gal irgi su kokiu alyvų aliejum pamaišysiu,nes paskui kvepėsiu per kelis metrus bandelėm
QUOTE(remda @ 2008 07 15, 13:15)
kur pirkai?kaip atrodo pakuote?
nu zinokit plaukai gal svelnesni, bet toks jausmas, kad butu storesni pats plaukas toks storesnis! beje mano plaukai buvo cheminio sugadinti, tai sunku pasakyti, koki poveiki tas aliejukas gali daryti paprastiems plaukams. jauciu, kad po to jie atrodytu tiesiog super!
buteliukas atrodo va taip:
o cia internetinis puslapis, kur galite placiau pasiskaityti apie aliejuka
kadangi as gyvenu ne Lietuvoje, tai pirkau vietineje musu miestelio parduotuveje. o kainavo apie £3 ne tiek jau ir daug. jeigu ka labai sudomintu, tai galeciau nusiusti
QUOTE(bucka @ 2008 07 15, 16:59)
nu zinokit plaukai gal svelnesni, bet toks jausmas, kad butu storesni pats plaukas toks storesnis! beje mano plaukai buvo cheminio sugadinti, tai sunku pasakyti, koki poveiki tas aliejukas gali daryti paprastiems plaukams. jauciu, kad po to jie atrodytu tiesiog super!
kadangi as gyvenu ne Lietuvoje, tai pirkau vietineje musu miestelio parduotuveje. o kainavo apie £3 ne tiek jau ir daug. jeigu ka labai sudomintu, tai galeciau nusiusti
ar niekas nematete sio stebukliuko vilniuje? jau taip uzsimaniau...
QUOTE(jaure @ 2007 11 21, 21:18)
kokoso aliejus yra labai stabilus ,del to kaitinamas ir nepraranda savo savybiu tik zuna dalis vitamino c,yra keletas a;lieju kurie nebijo kaitinimo ,cia galima pamineti jojoba ir palmiu aliejus .
pasinaudojau savo darbinemis pazintimis ,to aliejaus galima gauti
UAB "Reklamos paslaptys"
Aukstaiciu g.7. Vilnius
tel.210 11 99 tel/fax. 2101200
mob/tel+370 650 79640
pasinaudojau savo darbinemis pazintimis ,to aliejaus galima gauti
UAB "Reklamos paslaptys"
Aukstaiciu g.7. Vilnius
tel.210 11 99 tel/fax. 2101200
mob/tel+370 650 79640
mano turimas kokosu aliejus taip pat is cia , siandien nusipirkau jau trecia indeli!!!!!!!!!!!!!!!labai fainas, tikrai
Sveikos merginos!
Norejau paklausti ar kokosu aliejus negeltonina plauku? Mano plaukai dazyti baltomis sruogelemis. Kelis kartus naudojau maitinanti alieju (saltalankiu) ir pastebejau, kad po to sruogeles labai pagelsta . Kazin kaip su kokosu ar palmiu aliejais?
Norejau paklausti ar kokosu aliejus negeltonina plauku? Mano plaukai dazyti baltomis sruogelemis. Kelis kartus naudojau maitinanti alieju (saltalankiu) ir pastebejau, kad po to sruogeles labai pagelsta . Kazin kaip su kokosu ar palmiu aliejais?