as irgi nemanau,kad reikai plauti.
pabandziau ant rankos siek tiek uztept,tai nera jis super riebus,normaliai isigere
kadangi visa diena prapliurpiau apie kokoso aliejų, tai grįžus namo prisitepliojau visa galvą. O kad kvapą šiek tiek numušti dar svietmedžio aliejaus pridėjau. Išėjo kvapą "atskiesti". Bus įdomu kaip ryt pavyks šitą mišinį iškrapštyt iš plaukų
na ką, papasakosiu kaip mano makufelis kitą dieną atrodė. Išsiploviau galvą, lyg ir nieko buvo, pasisukinėjau namuose ir kitoje dienos pusėje nušiaušiau mamos aplankyt. Tai toji pareiškė, kad nelabai gražu su tokia riebaluota galvą vaikščioti Matyt neišplovuiau gerai tų aliejų. Vakare plaukai atrodė lyg gerą mėnesi neplauti
Bet užtat dabar išsiplovus galvą plaukai nuostabūs. Jokių balzamų nereikia. Tiesiog purumo ir žvilgumo įsikūnijimas
Bet užtat dabar išsiplovus galvą plaukai nuostabūs. Jokių balzamų nereikia. Tiesiog purumo ir žvilgumo įsikūnijimas
Labai noreciau isbandyti kokosu aliejuka, bet siuo metu jo neturiu ir laiko paieskoms truksta. O plaukiukams labai reikia gaivinimo. Turiu arachisu aliejaus, tai galvoju ji isbandyti, o gal kas nors jau esat ji ismeginusios? Manau, kad blogiau nebus jei ji panaudosiu...
QUOTE(kackac @ 2007 09 25, 14:25)
<...>Turiu arachisu aliejaus, tai galvoju ji isbandyti, o gal kas nors jau esat ji ismeginusios? Manau, kad blogiau nebus jei ji panaudosiu...
Aišku nebus blogiau. Juk jis nekenkia, o ką vartoji į vidų, galima ir ant plaukų. Na, maždaug logiškai pasakiau...
Internete truputį paieškojau info apie mūsų aliejuką iš kosmados, nes niekaip nesupratau, kodėl tas aliejus vadinasi monoi. Hm, čia pasirodo toks pusiau tradicinis polinezijiečių aliejus iš kokosų copros (aliejus spaudžiamas iš džiovintos kokoso mėsos) ir gėlės tiare. Na jūs mergaitės ir pačios tai perskaitėte ant buteliuko, ką aš čia... Bet man tiesiog įdomu, gal grynas kokosų aliejus būtų geriau plaukams.
Beje, ar nėra niekur jo pirkti maistui?
QUOTE(manti @ 2007 09 26, 11:20)
O kuri cia ta aliejaus parduotuve skaitosi ? Kad gal tokios nera...
Klaipėdoj yra Daukanto gatvėj, ten prie teismo ir Turgaus aikštėje. Ten yra ivairiausių aliejų. Natūralus kokosu aliejus kainuoja iki keturiu litų ir labai geras. As ji keleta kartų naudojau, bet jam reikia skirti laiko nes manau, kad minimum dvi val reikia pabut issitepu tai vis neprisiverciu. Dar keleta kartų naudojau Oriflame alieju, taip pat labai patiko. Dar yra
Oriflame sampunas ir balzamas. Idomu kaip sie produktai?
QUOTE(orintano @ 2007 09 26, 22:20)
Natūralus kokosu aliejus kainuoja iki keturiu litų ir labai geras.
nagi nagi, plačiau papasakok: koks kiekis, kad tokia kaina maža, ar be kvapų (gėlyčių uogyčių ir panašiai. Nors užsimušk, bet negaliu kaip kankina mane tas tiaro gėlės kvapas), kokia konsistencija, gal jis skiestas koks. Nesitiki, kad taip pigiai galima įsigyt
QUOTE(tralaila @ 2007 09 27, 12:08)
nagi nagi, plačiau papasakok: koks kiekis, kad tokia kaina maža, ar be kvapų (gėlyčių uogyčių ir panašiai. Nors užsimušk, bet negaliu kaip kankina mane tas tiaro gėlės kvapas), kokia konsistencija, gal jis skiestas koks. Nesitiki, kad taip pigiai galima įsigyt
pas mane jis toks:
nera JOKIO kvapo, na, jei labai isiuostai tai toks riebalu kvapas jaucias tas aliejus yra toks kietas (matosi nuotraukoj, as ten "sulini"iskasus ) bet kai i ranka paimi jis issileidzia. as tai ta indeli (220g) pirkau uz 2.90Lt manrods
QUOTE(dark_me @ 2007 09 29, 02:22)
pas mane jis toks:
nera JOKIO kvapo, na, jei labai isiuostai tai toks riebalu kvapas jaucias tas aliejus yra toks kietas (matosi nuotraukoj, as ten "sulini"iskasus ) bet kai i ranka paimi jis issileidzia. as tai ta indeli (220g) pirkau uz 2.90Lt manrods
keista kad taip smarkiai kainos skiriasi
tavo 220ml-3lt,o as turiu 100ml uz 23lt
gal del to pigus kad rafinuotas?
o kaip tau jo poveikis?
nu sake toj parduotuvej kitokio nebuna dar specialiai paklausiau, nes man irgi nepatiko kad jis rafinuotas.sakau o as internete skaiciau kad ant plauku tepa ir visur, sako nu jo tepa, jis lb gerai ir plaukams ir sausai odai ir bla bla bla... nu nzn to poveikio as tai nejauciu asmeniskai pasakius gal jis ir butu jei tik viena karta su sampunu reiktu isplaut, bet kad as 5kis kartus skalauju kol jo nelieka, tai visa ta geri sampuno chemija nuplauna manyciau. gal as nemoku jo tepliot, kad man taip yra, net nzn
QUOTE(dark_me @ 2007 09 29, 00:22)
pas mane jis toks:
siaip jau visur rasoma, kad geriau yra nerafinuotas, t.y. pirmo spaudimo aliejai
Patarimas toms, kurios turite ta corine alieju-pakiskite ta buteliuka po karstu vandeniu ir kai istirps -supylkite viska i koki nors uzsakama indeli (pvz. nuo kokio kuno sviesto).Kai noresite teptis ant plauku -paimsite kiek ten jums reikes -istirpinsite ir ant plauku. Daznas viso aliejaus "kaitinimas" nera gerai