Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

niekur to aliejaus nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 09 20, 17:49)
niekur to aliejaus nerandu sad.gif

Megos kosmadoj,prie deginimosi priemoniu tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
dėl efekto tai dar neaišku, nes ir šiaip kirpėja nuolat aikčioja, kad su mano plaukais tik į reklamas eiti. ax.gif
Aš irgi tik vieną kartą išsitepliojau galvą. Daugiau nesugebu prisiversti, nes jau tas kvapas doh.gif per intensyvus. Ryte rankšluostį (su kuriuo pernakt buvau) pakabinau vonioje, tai grįžus iš darbo visa vonia kvepėjo bigsmile.gif
Atsakyti
siandien miegojau su kokosuota galva smile.gif
super thumbup.gif
geriau nei visokios kaukes kokias esu bandziusi smile.gif
tikriausiai nereikia laukti stebuklu is rokiu kaukiu kurias uztenka palaikyt 5min ar isvis 1min kaip dabar fructis susigalvojo smile.gif
tik vakar vcup'e tas buteliukas paskutinis buvo tai gerai kad nepatingejau nuvaziuot rolleyes.gif
o del tos pakuotes kuri buvo kai kuriu ispeikta tai kai suskysteja gi visai patogu tiesiog i delna isipilt rolleyes.gif o be to del tokio gero kainos ir super kokybes santykio tai dzin ir ant to ipakavimo smile.gif
tai va, siulau isbandyt visoms kas dar nebande.tik matyt cia labiau sausesniu plauku turetojoms nes nzn kaip ten riebiems tie aliejai...
ir dar norejau paklaust akip jus manot ar cia toks geras poveikis del to kad cia butent kokosu aliejus ar kiti aliejai irgi butu super?
kazkuri is forumieciu skae naudojus migdolu ir abrikosu kauliuku alieju jei neklystu...
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 09 21, 10:59)
dėl efekto tai dar neaišku, nes ir šiaip kirpėja nuolat aikčioja, kad su mano plaukais tik į reklamas eiti.  ax.gif
Aš irgi tik vieną kartą išsitepliojau galvą. Daugiau nesugebu prisiversti, nes jau tas kvapas  doh.gif  per intensyvus. Ryte rankšluostį (su kuriuo pernakt buvau) pakabinau vonioje, tai grįžus iš darbo visa vonia kvepėjo  bigsmile.gif

Na mano pirktas aliejus, tas kur foto ideta, neturejo jokio kokosu kvapo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 21 rugsėjo 2007 - 11:24
tai jei turi Corine de Farme tai ir as jokio kokosu kvapo ten neuzuodziu tongue.gif
bet gal ir neturi buti nes parasyta kad jis su tiaro geles aromatu...
Atsakyti
pas mane irgi su tuo kvietku. Tai kvapas laaaaaaaaaaaaaaabai stiprus
Atsakyti
man tai nieko tas kvapas smile.gif
nes pries tai turejau kauke kuria net isplovus sese klausdavo kas cia per kvapas lotuliukas.gif
rolleyes.gif gera buvo tik kokosai geriau
Atsakyti
tikra tiesa, yra ir blogesnių variantų: man kokosinė mil mil kaukė kvepia vaikiškais muilo burbulais ir jokios užuominos į kokosus doh.gif
Atsakyti
as netgi abejociau, ar priemones su kokosais, kurios skelbiasi, kad nenaudoja jokiu chemiju aromatui suteikt, turetu turet ta toki stipru kokosini kvapa.nes kiek esu pirkus kokosu riesutus, tai jie tikrai neturi laaaaaaaaaaabai stipraus kvapo. g.gif
Atsakyti
Aš pati juk dariausi natūralų aliejų, tai jis sukietėjęs kvapo nelabai turėjo, bet kai tik paimdavau į rankas ir jis ištirpdavo, tai ohohoho kaip kokosai kvepėdavo. O šio aliejaus kvapas įdomus, bet manęs neerzina. Toks kaip muilo ar šampūno truputį. Neveltui sudėtyje parašyta, kad yra parfum'o. g.gif

Prieš valandą nulėkiau i akropolio kosmadą ir nučiupau priešpaskutinį buteliuką. Tai dabar sėdžiu išsitepus galvą ir žiūrėsiu kas bus. Nemanau, kad po vieno karto pasimatys labai stiprus poveikis. Bet kantriai juo tepliosiuos ir toliau. rolleyes.gif

Kažin ar tinka jis kūnui ir kaip tada naudoti. Skaičiau, kad kokosų aliejus labai kemša poras, tai tikriausiai nelabai tinkamas, jei vėliau jo nenusiprausi.
Atsakyti
QUOTE(yavanna @ 2007 09 21, 13:40)
Aš pati juk dariausi natūralų aliejų, tai jis sukietėjęs kvapo nelabai turėjo, bet kai tik paimdavau į rankas ir jis ištirpdavo, tai ohohoho kaip kokosai kvepėdavo. O šio aliejaus kvapas įdomus, bet manęs neerzina. Toks kaip muilo ar šampūno truputį. Neveltui sudėtyje parašyta, kad yra parfum'o.  g.gif

Prieš valandą nulėkiau i akropolio kosmadą ir nučiupau priešpaskutinį buteliuką. Tai dabar sėdžiu išsitepus galvą ir žiūrėsiu kas bus. Nemanau, kad po vieno karto pasimatys labai stiprus poveikis. Bet kantriai juo tepliosiuos ir toliau.  rolleyes.gif

Kažin ar tinka jis kūnui ir kaip tada naudoti. Skaičiau, kad kokosų aliejus labai kemša poras, tai tikriausiai nelabai tinkamas, jei vėliau jo nenusiprausi.

Ten ant buteliuko kitoje puseje parasyta,kad tinka jis masazams ir tt.Tai gal nereikia nuplauti,nzn g.gif
Atsakyti