Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

as ir tokio noriu,ar yra tokiu kaune? gal zinote kur tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 09 17, 18:29)
as ir tokio noriu,ar yra tokiu kaune? gal zinote kur tiksliau?

Tralailos deka as irgi toki radau Megos Kosmadoje,prie deginimosi priemoniu.
Jis kietas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reda318: 18 rugsėjo 2007 - 07:38
ArVilniuje yra parduotuve "Aliejai ir"? o kurioje vietoje prekiauja NB aliejukais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 09 18, 11:06)
ArVilniuje yra parduotuve "Aliejai ir"? o kurioje vietoje prekiauja NB aliejukais?  blush2.gif

WWW.NAUJOJIBARMUNE.LT
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 09 18, 08:38)
Tralailos deka as irgi toki radau Megos Kosmadoje,prie deginimosi priemoniu.
Jis kietas  smile.gif  thumbup.gif

labai labai didelis dekui,nes jau senokai ieskojau ,ir akropolyje ir kitose kosmetikos parduotuvese ,pardavejos i mane kaip i durna ziuredavo smile.gif tik kazkaip nesugalvojau kad i mega reiktu nuklyst,artimiausiu metu ten keliausiu. aciuks.gif
Atsakyti
Akropolio Kosmadoj tikrai buvo, bent pries men
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2007 09 19, 10:21)
Akropolio Kosmadoj tikrai buvo, bent pries men

nu kazinau ,tada gal nemaciau ,nes kelis kartus buvau ir klausiau pardaveju ,lyg viska apziurejusi buvau ,nors buvau ne pries menesi ,o pries vasara . g.gif paskui ir nustojusi ieskoti buvau
Atsakyti
As irgi klausiau pardaveju,bet jos nezino schmoll.gif
Pati radau,prie deginimosi priemoniu lotuliukas.gif
Turbut ir kitose Kosmadose galima ten rasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reda318: 19 rugsėjo 2007 - 10:39
kokoso aliejus
be šio gaminio neįsivaizduoju savo plaukų priežiūros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benux: 19 rugsėjo 2007 - 20:29
Hm, tai jau ir aš dabar lėksiu pirkti nusikopijavus, jei jis tikrai kietas. Bent kiek tada panašesnis į tikrą. g.gif O jums, mergaitės, jis tikrai daro tokį nuostabų poveikį visoms? Nes mano plaukučiai jau prastėja ir galvoju šį aliejų naudoti, mat girdėjau, kad jis nepamainomas plaukams. wub.gif
Atsakyti
aš saviškį gavau dovanų iš draugės, ji gyvena Olandijoj, tad nežinau ar tokio yra Lietuvoje. Bet man jis labai patinka, nes sutvarko mano pasišiaušusius plaukus, jie tampa glotnūs ir blizgūs. Ploniems plaukams jis gal per riebus, na, nebent vos vos tepti, nors ir aš jo tepu labai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(yavanna @ 2007 09 19, 21:29)
Hm, tai jau ir aš dabar lėksiu pirkti nusikopijavus, jei jis tikrai kietas. Bent kiek tada panašesnis į tikrą.  g.gif  O jums, mergaitės, jis tikrai daro tokį nuostabų poveikį visoms?    Nes mano plaukučiai jau prastėja ir galvoju šį aliejų naudoti, mat girdėjau, kad jis nepamainomas plaukams.  wub.gif

Vakar buvau pas kirpeja tai ji pagyre,kad mano plaukai tikrai atsigave,nes buvo laaabai sausi,naudoju as ivairius aliejus,kokosu tikrai padeda 4u.gif
Atsakyti