as ir tokio noriu,ar yra tokiu kaune? gal zinote kur tiksliau?
QUOTE(linuzielia @ 2007 09 17, 18:29)
as ir tokio noriu,ar yra tokiu kaune? gal zinote kur tiksliau?
Tralailos deka as irgi toki radau Megos Kosmadoje,prie deginimosi priemoniu.
Jis kietas
ArVilniuje yra parduotuve "Aliejai ir"? o kurioje vietoje prekiauja NB aliejukais?
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 09 18, 11:06)
ArVilniuje yra parduotuve "Aliejai ir"? o kurioje vietoje prekiauja NB aliejukais?
WWW.NAUJOJIBARMUNE.LT
QUOTE(Reda318 @ 2007 09 18, 08:38)
Tralailos deka as irgi toki radau Megos Kosmadoje,prie deginimosi priemoniu.
Jis kietas
Jis kietas
labai labai didelis dekui,nes jau senokai ieskojau ,ir akropolyje ir kitose kosmetikos parduotuvese ,pardavejos i mane kaip i durna ziuredavo tik kazkaip nesugalvojau kad i mega reiktu nuklyst,artimiausiu metu ten keliausiu.
QUOTE(Maluna @ 2007 09 19, 10:21)
Akropolio Kosmadoj tikrai buvo, bent pries men
nu kazinau ,tada gal nemaciau ,nes kelis kartus buvau ir klausiau pardaveju ,lyg viska apziurejusi buvau ,nors buvau ne pries menesi ,o pries vasara . paskui ir nustojusi ieskoti buvau
As irgi klausiau pardaveju,bet jos nezino
Pati radau,prie deginimosi priemoniu
Turbut ir kitose Kosmadose galima ten rasti
Pati radau,prie deginimosi priemoniu
Turbut ir kitose Kosmadose galima ten rasti
kokoso aliejus
be šio gaminio neįsivaizduoju savo plaukų priežiūros.
be šio gaminio neįsivaizduoju savo plaukų priežiūros.
Hm, tai jau ir aš dabar lėksiu pirkti nusikopijavus, jei jis tikrai kietas. Bent kiek tada panašesnis į tikrą. O jums, mergaitės, jis tikrai daro tokį nuostabų poveikį visoms? Nes mano plaukučiai jau prastėja ir galvoju šį aliejų naudoti, mat girdėjau, kad jis nepamainomas plaukams.
aš saviškį gavau dovanų iš draugės, ji gyvena Olandijoj, tad nežinau ar tokio yra Lietuvoje. Bet man jis labai patinka, nes sutvarko mano pasišiaušusius plaukus, jie tampa glotnūs ir blizgūs. Ploniems plaukams jis gal per riebus, na, nebent vos vos tepti, nors ir aš jo tepu labai nedaug.
QUOTE(yavanna @ 2007 09 19, 21:29)
Hm, tai jau ir aš dabar lėksiu pirkti nusikopijavus, jei jis tikrai kietas. Bent kiek tada panašesnis į tikrą. O jums, mergaitės, jis tikrai daro tokį nuostabų poveikį visoms? Nes mano plaukučiai jau prastėja ir galvoju šį aliejų naudoti, mat girdėjau, kad jis nepamainomas plaukams.
Vakar buvau pas kirpeja tai ji pagyre,kad mano plaukai tikrai atsigave,nes buvo laaabai sausi,naudoju as ivairius aliejus,kokosu tikrai padeda