Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

Aš iš Klaipėdos užsisakiau įvairių aliejų, tarp jų ir kokosų riešutų.
Noriu paklausti. kaip Jus jį tirpdot? Rankose ar ar kokiam inde su karštu vandeniu?
Įdomu, ar jį galima tept ant "šviežiai" dažytų palukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 02 07, 21:37)
Noriu paklausti. kaip Jus jį tirpdot? Rankose ar ar kokiam inde su karštu vandeniu?
Įdomu, ar jį galima tept ant "šviežiai" dažytų palukų?  g.gif

ziurint koks ten indelis g.gif as anksciau dejau i indeli su siltu vandieniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2007 02 07, 11:50)
Kur klaipedoje rasti to aliejuko?

Klaipėdoj yra parduotuvė "Aliejai ir...." Turgaus a.13 ir H.Manto g.13/Daukanto g.10 ten yra labai nebrangiai pilstomų įvairių aliejų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 07, 19:40)
ziurint koks ten indelis  g.gif  as anksciau dejau i indeli su siltu vandieniu  ax.gif

Pas mane tai toks plasmasinis indelis, kaip nuo grietinės panašiai, bet ten 200 gr, o vienam kartui to per daug. Tai vat ir nežinau ar galima šildyt visą kiekį, o panaudot tik truputį? g.gif Ar išimti tiek, kiek reikia, gal rankose ištirps....
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 02 07, 21:44)
Klaipėdoj yra parduotuvė "Aliejai ir...." Turgaus a.13 ir H.Manto g.13/Daukanto g.10 ten yra labai nebrangiai pilstomų įvairių aliejų  4u.gif
Papildyta:

Pas mane tai toks plasmasinis indelis, kaip nuo grietinės panašiai, bet ten 200 gr, o vienam kartui to per daug. Tai vat ir nežinau ar galima šildyt visą kiekį, o panaudot tik truputį?  g.gif  Ar išimti tiek, kiek reikia, gal rankose ištirps....

bandyk tirpinti rankose, jei nepavyks tada gal pora saukstu idek i kita indeli ir jame istirpink ax.gif
Atsakyti
BlackDee, rankose šis aliejus ištirpsta kone iš karto.
Atsakyti
Aš norečiau pabandyti iš natūralių kokosų pasidaryti,kas daretės kiek aliejaus išeina? smile.gif Mano plaukai žemiau liemens,tai kiek daug jo reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2007 02 07, 11:50)
Kur klaipedoje rasti to aliejuko?

bent jau aš pirkau prie Apylinkės teismo esančiose parduotuvėlėje, kurioje galima rasti beveik visų rūšių aliejaus
thumbup.gif
QUOTE(BlackDee @ 2007 02 07, 19:37)
Įdomu, ar jį galima tept ant "šviežiai" dažytų palukų?  g.gif

aš tirpdžiau tiesiog įdėjusi keletą šaukštų to kokoso kieto aliejaus į puoduką, o tą puoduką įstačiau į virdulį na virš garų ir uždengiau su rankšluosčiu, keletas minučių ir jau viskas atititirpę mirksiukas.gif

mano plaukai yra iki tos juostelės kur liemenukas užsisega blush2.gif tai man reikėjo kokių 3 šaukštelių arbatinių to kieto aliejuas, jį ištirpinau, o tada tiesiog iš puoduko mirkydama ranką tepiau ant plaukų, tai dar net liko, nes švelniai paskirsčiau pirmiau ant šaknų, pamasažavau, tada sutepiau ir likusius plaukus, juk aliejus jo nedaug reikia, man užteks dar ir kūna išsitept po maudymosi mirksiukas.gif ai beje iš to paties dar ir veidą pasitepiau bei rankeles pamirkiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 11 vasario 2007 - 13:42
QUOTE(rosela @ 2007 02 11, 11:31)
Aš norečiau pabandyti iš natūralių kokosų pasidaryti,kas daretės kiek aliejaus išeina? smile.gif  Mano plaukai žemiau liemens,tai kiek daug jo reikia  doh.gif

Keli puslapiai atgal rase viena mergaite.Kaip supratau, neverta paciai darytis .
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 01 30, 16:59)
As speju, kad Jaures skaiciai neveike arba numlock'a pamirso ijungt biggrin.gif

Nusipirkau jau ir as to aliejaus. BIG kosmadoj. Dejau dar tik karta, nieko pasakyti negaliu smile.gif

viskas veikia -darbo metu skambinau ir prisisikambinau ir nusipitkau didziule banke 650 gramu vat thumbup.gif
Atsakyti
OhohoOo.. blink.gif
Sitoki kieki laugh.gif
Ir kiek sumokejai?

Mano aliejus jau i pabaiga, jaure, buk gera pasakyk kiek uz sita bonke sumokejai ir kur atsiemei? Pas juos kazkur vaziavai pasiimt?
Atsakyti
Tai va dariausi aš pati kokoksų aliejų doh.gif daugiau nebedarysiu schmoll.gif dariau iš trijų kokosų, o jau kiek vargo, aliejus man užteko tik vienam kartui. Išsitepliojau plaukus ir prabuvau apie septynias valandas, išsiploviau su Inecto kokosų aliejaus šampūnu ir kauke, ir rezultatas buvo - plaukai kaip šiaudai, dar taip nėra buvę ph34r.gif mad.gif
geriausiai man su alyvuogių aliejumi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliux*: 20 vasario 2007 - 19:29
Man tai ši INECTO plaukų kaukė nieko gero... schmoll.gif

Ir aš buvau kažkada pasidarius kokoso aliejaus, bet po plovimo nepastebėjau jokio pasikeitimo - nei kaip šiaudai plaukai buvo, nei super. Aišku, ko čia norėti po vieno karto. Ir laiko besidarant gaila.

Tarkim, už 5 Lt pasidariau 50 ml kokosų riešutų aliejaus, todėl nesuprantu, koks ten aliejus, kai perkate jo tiek daug tokia nedidele kaina. doh.gif
Atsakyti