Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

as ir riebaluota galva jau guliu , ryt teks keist patalyne biggrin.gif
Atsakyti
O tai jus nieko neuzsidedat ant galvos? blink.gif As tai sia nakti irgi miegojau prisitepus, bet man patalynes keist tikrai nereikes, nes plaukus apvyniojau maiseliu ir ant virsaus medvilnine kepuraite uzsidejau - ir siluma ir svaru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 02 04, 11:39)
O tai jus nieko neuzsidedat ant galvos? blink.gif As tai sia nakti irgi miegojau prisitepus, bet man patalynes keist tikrai nereikes, nes plaukus apvyniojau maiseliu ir ant virsaus medvilnine kepuraite uzsidejau - ir siluma ir svaru mirksiukas.gif

nu aš rankšluostį ant pagalvės užsitiesiau, tai kaip ir gerai viskas su ta patalyne... bet va su maišeliu miegot aš negalėčiau, juk nekvėpuoja plaukai, nei galvos oda.. nežinau, ar gerai taip laikyt per visą naktį.. g.gif

o mano plaukai po naktinės kaukės tiesiog spindi... thumbup.gif seniai taip besidžiaugiau savo plaukais...
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 02 04, 13:50)
nu aš rankšluostį ant pagalvės užsitiesiau, tai kaip ir gerai viskas su ta patalyne... bet va su maišeliu miegot aš negalėčiau, juk nekvėpuoja plaukai, nei galvos oda.. nežinau, ar gerai taip laikyt per visą naktį.. g.gif

o mano plaukai po naktinės kaukės tiesiog spindi...  thumbup.gif  seniai taip besidžiaugiau savo plaukais...

As irgi pasidedu ranksluosti po "riebaluotaja" galva..... o kokios firmos alieju naudoji? blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat kaip ir mexica užsidedu ant plaukų maišelį ir dar kepuraitę. Kažkur skaičiau, kad taip geriau pasisavinamos gerosios medžiagos, nes šilčiau plaukučiams būna. g.gif
Beje, dar kažkur skaičiau, kad ir seniau moterys taip darydavo.
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2007 02 04, 16:23)
As irgi pasidedu ranksluosti po "riebaluotaja" galva..... o kokios firmos alieju naudoji? blush2.gif

firma vadinasi virtuvinis kokosų aliejus lotuliukas.gif tiesiog turiu šaldytuve nuo kažkada užsilikusio maistiniam naudojimui skirto kokosų aliejaus... bet po nusipirkimo prisiskaičiau, kad valgyti jį labai nesveika, tai dabar į plaukus sueis thumbup.gif
Atsakyti
Aš kaip tik pasidomėjau šia tema apie kokoso aliejų ir perskaičiau net straipsnį, kur mokslininkai kai kurie neigia nuomonę, kad šis aliejus nesveikas. Dabar sako, kad pats sveikiausias aliejus pasaulyje. doh.gif Įdomu, ką pasakys po dar poros metų... g.gif

Beje, Šaltmėte, maistiniam naudojimui skirto kokosų aliejaus būna maisto prekių parduotuvėse, taip? Ne retenybė kokia? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yavanna @ 2007 02 04, 21:28)
Aš kaip tik pasidomėjau šia tema apie kokoso aliejų ir perskaičiau net straipsnį, kur mokslininkai kai kurie neigia nuomonę, kad šis aliejus nesveikas. Dabar sako, kad pats sveikiausias aliejus pasaulyje.  doh.gif Įdomu, ką pasakys po dar poros metų...  g.gif

Beje, Šaltmėte, maistiniam naudojimui skirto kokosų aliejaus būna maisto prekių parduotuvėse, taip? Ne retenybė kokia? ax.gif  blush2.gif

nu dėl sveikumo ar ne, tai čia maisto temoj reikėtų šnekėt, bet paprasčiausiai jis turi daug cholesterolio, tai dėl to ir nesveika, o daugiau... g.gif
o dėl vietos, tai taip, manau kiekvienos geriau apsirūpinusios parduotuvės aliejų skyriuj reiktų ieškot... aš taip pat turiu ir migdolų aliejaus, ir graikinių riešutų, tai ir valgymui, ir kosmetinėm procedūrom panaudoju kartais.. nekalbant jau apie alyvuogių aliejų.. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
as turiu ir naudoju kauke plaukams su kokosu riesutu aliejumi man ji liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giorgia @ 2007 02 05, 11:40)
as turiu ir naudoju kauke plaukams su kokosu riesutu aliejumi man ji liuks thumbup.gif

Kokios firmos? Gal Inecto?
As savaitgali ju sampuna ir balzama nusipirkau. Visai nieko tokie, plaukai minksti, svelnus, nesusivele.
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2007 02 05, 09:56)
Kokios firmos? Gal Inecto?
As savaitgali ju sampuna ir balzama nusipirkau. Visai nieko tokie, plaukai minksti, svelnus, nesusivele.

manoji Mil Mil is Eurokos,toks nemazas indelis,niu man ji liuks smile.gif
Atsakyti
Kur klaipedoje rasti to aliejuko?
Atsakyti