Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(addicted @ 2007 01 20, 12:22)
aha
buvom issinuomave masina ir grozejomes sudziuvusiu Maljorkos gamtovaizdziu.Nuo rytines pakrantes iki pietines Palmos ismaiseme apylinkes.
Jei dar kokiame sukirmijusiame viesbutyje butu teke tunoti.
Tai adios Maljorka,niekada nebebuciau norejusi cia grizti

Matosi, kad pati Maljorka ispudzio nepaliko, o gaila verysad.gif As nepastebejau nieko sudziuvusio ten wub.gif
Atsakyti
nes tu gerame laikotarpyje buvai,matosi visur zalia grazu,zydras vanduo,dangus wub.gif

o mano skura kepe po ispaniska saule rugpjucio men. smile.gif
bet visvien kada nors zadau pavasari i Maljorka nurukti
Atsakyti
Girdėjau , kd labai ten vagišių pilna,,,, visur.... ar tikrai ? g.gif
Atsakyti
na,kaip ir nesusidurem su vagisiais
Atsakyti
mes maljorkoj gyvenom el erenaly, paziurejom kad netoli tie lektuvai leidziasi kyla tai sumastem nuvaziuot i palma autiku, o atgal pesti pareiti, bais patiko pajuris palmoj kriauliu tiek daug, ir tokios dideles, eankiojau vel ishmeciau vel rankiojau, nu tiek daug nesu gyvenime macius, ai gal esu bulgarijoj...nu ne apie tai, tai sugalvojom gryzt pakrante, ejom ejom...pasedejom pasimaudem vel ejom...jau ir autobusu buvom nutare vaziuot, bet ir jiems siesta gal buvo, kad nebevaziavo, nu shiaip netaip parsiradom namo, tai pasirodo ne 5km kaip mes galvojom i visi 20km. tai oi apsvilau viena shona, kol parejau..bet vaizdai superiniai. o visas ekskursijas mes pirkomes viertoj. tikrai yra ka ziureti, jei tik ish prigimties nesi nuobodus tai visada rasi kur ka paziureti, ekskursijas veda anglu kalba, tai rusu nebuvo. o idomiausia, kad mus veza ten kur vokieciai, o kitoj pusej salos anglai gyvena, pasirodo jie nemegsta vieni kitu kaip mes ish buvusio tarybu sajungos pilieciu wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 10, 23:39)
Sekmadienį išskrendam į Maljorką clap.gif . Tikiuosi rasti tokių pat gražių vaizdų ir jums papasakoti 4u.gif po 14 dienų

idomu kur apsistosite ax.gif o siaip dideliausias pasiulymas - issinuomoti bent dienai automobili ir pavazineti po graziausias apylinkes wub.gif nes pagrindiniuose kurortuose tai nelabai yra i ka ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 07 11, 10:07)
idomu kur apsistosite  ax.gif  o siaip dideliausias pasiulymas - issinuomoti bent dienai automobili ir pavazineti po graziausias apylinkes  wub.gif  nes pagrindiniuose kurortuose tai nelabai yra i ka ziureti  mirksiukas.gif

ten yra visur kur ziureti, bet automobili tikrai reikia issinuomotei, tada galima pamatyti daug daugiau wub.gif
Atsakyti
Ar pasiimti keletą švarkelių, megztukų vakarui? g.gif Nenoriu prisikrauti, nes jau vykdama į Maldyvus nesamonių prisikroviu doh.gif : sportinių kostiumų, frotinių chalatų, megztukų, švarkų, ilgų kelnių doh.gif ( nieko to neprireikė, o tempti tikrai turėjau ką unsure.gif ). Kaip patarsit? Ar ten nėra vėsūs vakarai? unsure.gif
Atsakyti
Tiesa, o vakarais ten įprasta pasipuošti. Na, vakarienės metui, vakaro programoms? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 12 liepos 2007 - 23:53
Grįžau. Dabar žinosiu, kad masiniai kurortai ne man schmoll.gif . Gailėjausi, kad ėmėm 14 dienų, man buvo per ilgai. Noriu vėl į Maldyvus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 08 10, 13:07)
Elina, vaikeli, eik geriau parašyk mums kelionių reportažą iš Maljorkos-įdomu paskaityti ir nuotraukas pažiūrėti  4u.gif  biggrin.gif

Bandysiu parašyt. Tik gaila, kad kažkaip man nenusisekė. Gėda net sakyt, kad nepatiko. Žmonės grįždami džiaugėsi kaip puikiai pailsėjo, o aš sėdėjau šikną užraukusi verysad.gif . Nesuprantu. Nors....namiškiai žiūrėdami nuotraukas aikčioja: gražu, fainai. Na, gal tiesiog nuotaika ne ta buvo cool.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kaip gali nepatikti. Buvau pernai, bet įspūdžiai gyvi dar ir šiandien. Žiūrėjau Shalimar nuotraukas, tai beveik ašarą išspaudžiau ax.gif Labai visiems rekomenduoju pasivažinėti tais kalnų keliukais. Adrenalinas garantuotas biggrin.gif Sėdėjau prie pat lango, tai tik poteriavau, kad į bedugnę nenugarmėtume biggrin.gif Bet vaizdai nuostabūs atsivėrė.
Pati sala - rojus. Pasaka. Fantastika. Tiesiog wub.gif wub.gif
Atsakyti