Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Ispanija niekada nebuvo mano svajoniu salis, Maljorka irgi...Bet jau kai pamaciau, tai niekada nesigailesiu, kad pasirinkau butent ja wub.gif Zmones, maistas, muzika, naktinis gyvenimas, o jau gamta gamta wub.gif Jura, uolos, skardziai, miskai, serpantinai, tai sala, kuria tiesiog privaloma aplankyti ax.gif
Visu pirma - Cuevas del drach, pozemines uolos, fotografuoti ten uzdrausta, bet ka jau cia ax.gif
user posted image

user posted image

Nedidelio miestelio Mayoris pajuris

user posted image

user posted image

Formentoras, dieviska vieta, nenusakoma zodziais, atrodo, kad cia baigiasi zeme... wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Cala Pi papludimys

user posted image

Soler apylinkes wub.gif

Kalnu keliai

user posted image

user posted image

user posted image

Sa Calobra

user posted image

user posted image

Papildyta:
Pakeliui i cala Mondraga ir Es trenc

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 26 rugpjūčio 2006 - 23:33
Na dar pora ax.gif

Sangrija niam niam alc.gif

user posted image

Cala Millor

user posted image

Naktine Palma

user posted image

Mayoris

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man Maljorka taip pat super, jau treti metai su vaikais ten vaziuojame, siemet, kaip ir pernai, atostogausime Alcudijoje. Kretoje, nors ir labai grazu, bet su vaikais mums per brangu, Turkijoje jau buta n-kartu, o Maljorka ir arti, ir kaina proto ribose, ir vaikams labai draugiska thumbup.gif. Jau nekalbu, kad gamta ten nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2006 08 28, 17:13)
fantastiškos nuotraukos, gal ten ant skardžio jūsų viešbutis? Noriu ir aš į Maljorką, ar labai brangi kelionė? g.gif

Nea, daugiausia skardziu yra siaurej, o graziausia man Formentore, bet nezinau, ar noreciau ten viesbucio g.gif Mes gyvenom Arenalio miestuke, netoli Palmos, super super super, tai ir sirdis kolkas ten sedi verysad.gif
O kainos ivarios, uz Turkija brangiau, bet pagal teztour ir novatura tai sezonas baigesi jau? blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 28 rugpjūčio 2006 - 16:31
oi, ir man ten teko pabuvoti dar 2002 metais smile.gif fantastika, su vyru sakem, kad visgi dar ten grisim thumbup.gif gamta super, naktinis gyvenimas super, jau nebekalbu apie vandens atrakcionu parka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2006 12 03, 14:43)
Shalimar tu vaziavai per agentura ar ne?

Aha, su tezais vaziavau, dabar nebezinau, gal imciau savarankiskai g.gif
Atsakyti

Man pusės fotkių irgi nerodo g.gif Shalimar, o esi kitose vietose Ispanijoje buvusi? Įdomu, kaip palyginimui, nes girdėjau, kad Maljorkoje - nieko ypatingo. Bet čia ne mano mintys bigsmile.gif aš buvus Ibizoje, Gran Kanarijoje ir Katalonijoje, tai Ibiza ir žemyninė Ispanija man - super wub.gif myliu tą šalį ir viskas biggrin.gif o apie Maljorką tik sakau, esu girdėjusi, kad kažkiek nuvalkiota, daug turistų iš Rusijos, ždž, antra Turkija ax.gif įdomu, kiek čia tiesos...
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 12 08, 11:48)
Man pusės fotkių irgi nerodo  g.gif  Shalimar, o esi kitose vietose Ispanijoje buvusi? Įdomu, kaip palyginimui, nes girdėjau, kad Maljorkoje - nieko ypatingo. Bet čia ne mano mintys  bigsmile.gif  aš buvus Ibizoje, Gran Kanarijoje ir Katalonijoje, tai Ibiza ir žemyninė Ispanija man - super  wub.gif  myliu tą šalį ir viskas  biggrin.gif o apie Maljorką tik sakau, esu girdėjusi, kad kažkiek nuvalkiota, daug turistų iš Rusijos, ždž, antra Turkija  ax.gif  įdomu, kiek čia tiesos...

Del foto tai keista, nezinau kodel nerodo unsure.gif Jei ka, nuotraukos is cia
http://s64.photobuck...nukas/?start=60
Buvau siaures Ispanijoj dar, o siaip visa Ispanija dievinu wub.gif Maljorka man apskritai rojus zemej. O gandai labai neteisingi tavo, nes rusu cia ypatingai mazai, kavinese niekas rusiskai nekalbes, dauguma turistu sudaro vokieciai, dar daug italu wink.gif Issinuomavus masina galima islandzioti visa sala ir rasti daugybe fantastisku vieteliu be jokiu zmoniu, tik jura, skardziai, saule ir kalnu oziukai wub.gif wub.gif Labai pasiilgau viso to... verysad.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 08 gruodžio 2006 - 12:47
Acha,teisybe rusu Maljorkoje yra mazai,kur ju masiskai buna Turkijoje,Egipte .Ten vien vokieciai,vos ne vokieciu sala tapusi.
Man teko rugpjucio pabaigoje buti Maljorkoje.Koks karstis,vos kojas is pliazo parvilkdavau,na ir augalija jau buvo visa isdziuvusi.Tai ypatingo grozio nepastebejau.Mes buvome rytineje dalyje,man jau butu buve idomiau Palmoje,kur daug action,diskoteku ir t.t.Bet manasis kaip pensininkas issirinko ramia vieta
Atsakyti
Man tai idomiausia buvo paciame viesbutyje,vakarais visados labai grazi programa,romantiski pasisedejimai viesbucio foje su kokteiliukais.Pusryciams didziulis bufetas wub.gif Diena-pliaze prie juros
nors paciame viesbutyje baseinas buvo ir prie viesbucio dar vienas baseinas,bet tik viena diena mes ten praleidome,visados noredavos prie juros
cia keleta foto is viesbucio,is interneto ikeliau,nes savuju neikelsiu,neturiu scanerio
viesbucio foje
user posted image user posted image

pusryciams bufetas nestuke.gif
user posted image

baseinas,prie kurio praktiskai nebuvome
user posted image user posted image

Atsakyti

keleta foto iš mano kelionės įspūdžių ax.gif buvome ne sezono metu - lapkritį , bet vis viena labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estela @ 2007 01 19, 19:32)
Apart viesbucio ar matete ka nors daugiau?

aha
buvom issinuomave masina ir grozejomes sudziuvusiu Maljorkos gamtovaizdziu.Nuo rytines pakrantes iki pietines Palmos ismaiseme apylinkes.
Jei dar kokiame sukirmijusiame viesbutyje butu teke tunoti.
Tai adios Maljorka,niekada nebebuciau norejusi cia grizti
Atsakyti