QUOTE(IevaIevute @ 2006 12 08, 11:48)
IevaIevute, 08 Gru 2006 - 11:48, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
IevaIevute, 08 Gru 2006 - 11:48, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
Man pusės fotkių irgi nerodo
Shalimar, o esi kitose vietose Ispanijoje buvusi? Įdomu, kaip palyginimui, nes girdėjau, kad Maljorkoje - nieko ypatingo. Bet čia ne mano mintys
aš buvus Ibizoje, Gran Kanarijoje ir Katalonijoje, tai Ibiza ir žemyninė Ispanija man - super
myliu tą šalį ir viskas
o apie Maljorką tik sakau, esu girdėjusi, kad kažkiek nuvalkiota, daug turistų iš Rusijos, ždž, antra Turkija
įdomu, kiek čia tiesos...
Man pusės fotkių irgi nerodo
Shalimar, o esi kitose vietose Ispanijoje buvusi? Įdomu, kaip palyginimui, nes girdėjau, kad Maljorkoje - nieko ypatingo. Bet čia ne mano mintys

aš buvus Ibizoje, Gran Kanarijoje ir Katalonijoje, tai Ibiza ir žemyninė Ispanija man - super

myliu tą šalį ir viskas

o apie Maljorką tik sakau, esu girdėjusi, kad kažkiek nuvalkiota, daug turistų iš Rusijos, ždž, antra Turkija

įdomu, kiek čia tiesos...
Del foto tai keista, nezinau kodel nerodo

Jei ka, nuotraukos is cia
http://s64.photobuck...nukas/?start=60
Buvau siaures Ispanijoj dar, o siaip visa Ispanija dievinu

Maljorka man apskritai rojus zemej. O gandai labai neteisingi tavo, nes rusu cia ypatingai mazai, kavinese niekas rusiskai nekalbes, dauguma turistu sudaro vokieciai, dar daug italu

Issinuomavus masina galima islandzioti visa sala ir rasti daugybe fantastisku vieteliu be jokiu zmoniu, tik jura, skardziai, saule ir kalnu oziukai

Labai pasiilgau viso to...
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!
Kelionės