Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 18 dalis

QUOTE(mambu @ 2006 11 18, 05:17)
Programoj jei ziurint 100%,matysi realu paveikslo dydi ar ne? g.gif Nelabai ka ten suprantu o ir tam paaiskinime rusu kalba nera man viskas aisku schmoll.gif

Kaip tau pavyko? Aš taip pat viską dariau kaip rusiškai parašyta, bet gavosi tik nuotrauka su tinkleliu, jokių spalvų, jokių paaiškinimų, tai ką spalvas pačiai reikia derinti? Dariau nespalvotą nuotrauką, nodėk nesunku būtų ir pačiai suderinti, bet kam tada ta programa, galėčiau pati susibraukyti ant nuotraukos g.gif
Atsakyti
Paveikslo kuris jau yra kairej lango pusej siulu spalvos matosi lango apacioj,priejus su pele prie kurios nors spalvos,paraso kokia ten spalva:pvz.DMC325 ir t.t.
Zinok as dar nelabai gaudausi toj programoj...
Beto neesu siuvinetoja,tiesiog uzsimaniau isbandyt ta programa,gal kada sugalvosiu ka issiuvynet blush2.gif

Vat man toks klausimas iskylo,kadangi siuvynejime esu zalia,tai ir nelabai suprantu kam pvz.ant audinio yra piesiami kvadratelei pries siuvynejant?
Siaip mazdaug numanau kam,bet tiesiog noriu pasitikslint ar teisingai as galvoju blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
as irgi cia ikisiu savo trigrasi. Dabar mazai besiuvineju, bet buvo seni geri laikai, kai apimdavo azartas sitam menui tongue.gif Tai nufotkinau savo dar mokyklos laikais issiuvineta paveiksla. Tik vat beda tame, kad po siai dienai tas paveikslas sekmingai sulankstytas guli lentynoj. blink.gif Kazkaip jam vargsui neatsiranda vietos pakibti kazkur ant sienos blink.gif Stai jis:
user posted image
Atsakyti
[QUOTE][/QUOTE]
Vat man toks klausimas iskylo,kadangi siuvynejime esu zalia,tai ir nelabai suprantu kam pvz.ant audinio yra piesiami kvadratelei pries siuvynejant?
Siaip mazdaug numanau kam,bet tiesiog noriu pasitikslint ar teisingai as galvoju blush2.gif
[/quote]

Nors ir tokia pat žalia,kaip ir tu, bet kiek suprantu braižoma prieš siuvinėjant, kas 10 langelių, kad lengviau skaičiuoti būtų. umn.gif Ar ne taip, profės??
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 11 19, 21:00)

aš manau paišosi dėl to kad lengviau skaičiuoti būtų, bet aš pati niekad nesu braižiusi, kažkaip niekad net nepagvojau (nors jau galima sakyti esu senbuvė šiam reikale hihihi.gif )

QUOTE(zaniatja @ 2006 11 19, 23:12)
Laba diena 4u.gif
as irgi cia ikisiu savo trigrasi. Dabar mazai besiuvineju, bet buvo seni geri laikai, kai apimdavo azartas sitam menui tongue.gif  Tai nufotkinau savo dar mokyklos laikais issiuvineta paveiksla. Tik vat beda tame, kad po siai dienai tas paveikslas sekmingai sulankstytas guli lentynoj.  blink.gif Kazkaip jam vargsui neatsiranda vietos pakibti kazkur ant sienos

labai gražu bigsmile.gif
sakyčiau, tik greičiau ieškok rėmelius ir ant sienos jį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katukas @ 2006 11 20, 14:29)
Sveikos auksarankės 4u.gif. Gavau užduotėlę iš sesers vaikų nupirkti siuvinėjimo rinkinukų- su piešinukais, medžiaga ir visom priemonėm. Gal galėtumėt patarti, kur jų galima įsigyti mirksiukas.gif. Laiko turiu nedaug, o kur juos parduoda net neįsivaizduoju  doh.gif. Būčiau labai dėkinga  aciuks.gif.

tokius rinkinukus pardavinėja beveik visose siūlų parduotuvėse mirksiukas.gif
kaip matau esi iš Kauno, tai dvi tokias pard gali rasti senamiesty Vilniaus gatvėj, viena vadinas "Geros akys", o kitos nepamenu, tiesiog siūlai lyg tais. ir dar yra pora laisvėj. viena grynai priešais skalsą (kitoj gatvės pusėj, šale proginių suknelių nuomos), o kita dar yra ožeškienės g, ten kur Tauro avalynė, tai įėjus per tas pačias duris po kairei batai, po dešnei siūlai ir viskas siuvinėjimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijita @ 2006 11 20, 19:17)
Gal kuri galite paaiskinti, kaip nunarplioti tuos tampriuosius stulpelius mezginio krasteliui.  wink.gif

nelabai suprantu ka turi omeny? Gal "vezliuko" zingsneli. As kartais juo apneriu krasta mezginio, t.y. zemi stulpeliai tik neriami ne is desines i kaire, o is kaires i desine 4u.gif
Papildyta:
ot geras, dar taip nebuvo nutike, rasiau atsakyma temoj "mezgimo rastai", o parase cia blink.gif
Atsakyti
Rasiukss,paziurek,gal tarp situ ka nors rasi ax.gif
Neparasei kokio amziaus tavo brolis,tad net nezinau ar tiks kas nors is situ.Na bent jau perziurek.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Atsakyti
labuks,
merginos gla kas zinote kur galima rasti sio paveikslo schemas?
buvau radus bet kompas uzluzo kadangi kalidziojau po neta tai nepamenu per kur ir kur ejau smile.gif
http://www.lanarte.c...0/34758_400.jpg

ir siaip gal kas zinote kur is lanarte kolekcijos daugiua galima schemuciu rasti?
is kart sirdingia dekoju uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meka: 21 lapkričio 2006 - 11:27

ir siaip gal kas zinote kur is lanarte kolekcijos daugiua galima schemuciu rasti?
is kart sirdingia dekoju uz atsakyma smile.gif
[/quote]
Čia yra Lanarte fuksijos (man labai patinka)
http://photofile.ru/...30564/38327372/
čia truputis yra , bet kai kuriems nėra schemų
http://photofile.ru/...amp;category=23
Gal kam patiks šitie kontūriniai
http://photofile.ru/...gizela/2256388/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Bežiūrinėdama jūsų darbus, užsinorėjau ir aš pabandyti. Labai patiko wub.gif Čia pirmas mano siuvinėjimo blynas. Labai paprastas, bet vonios kambariui papuošti pats tas tongue.gif Dabar ieškau panašaus dydžio kriauklės: kelias radau, bet didelės ir man per sudėtingos blush2.gif Gal kas turit paprastos nedidelės kriauklytės schemą, būčiau labai dėkinga bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
KRISTIDA, o kaip toks?
user posted image

Vat čia puslapiukas jūros tematika. Gal kažką išsirinksi wink.gif
Siuvinėjimas - jūra, kriauklės ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule: 22 lapkričio 2006 - 13:33