Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 18 dalis

abeceles raidziu yra ir cia

http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=89010
Atsakyti
Raidziu yra ir cia ax.gif

Jei kam idomu idesiu keleta Kalediniu paveiksliuku schemu:
1.Siunybeti besmegeniai
2.Siaip Kalediniai paveiksliukai
4.ir cia
5.Kryzeliu siuvynetos Kaledines atvirutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 10 lapkričio 2006 - 02:28
sveikos siuvinėtojos 4u.gif kažkada ieškojau siuvinėtojų kryželiu temelės ir neradau doh.gif o dabar kai prireikė pagalbos atradau jus thumbup.gif
aš irgi pamišusi ant siuvinėjimo kryželiu blush2.gif

įdedu jums parodyti vieną iš savo naujausių darbų ax.gif
user posted image

ar priimsit mane į savo gretas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2006 11 10, 21:25)
nerealus darbelis  thumbup.gif  as ir pati ieskau kokios grazios schemutes su arkliais, noriu mamai gimtadienio dovana padaryt, nes ji labai megsta juos  smile.gif

Astule, gal galeciau kuo padeti? Jei ka issirinksi parasyk i asmenine zinute. 4u.gif
http://s107.photobuc...chemos/arkliai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jo-vita7: 10 lapkričio 2006 - 23:22
QUOTE(Ostina @ 2006 11 11, 12:47)
Norejau paklausti smile.gif
Kažkada būdavo atskira schemų tema, o dabar aš jos nerandu.... sad.gif
Gal dar yra kokia nuoroda į ją?

siuvinėjimo tema iš SM buvo ištrinta ir jos nėra mirksiukas.gif , tačiau jei prisiregistruosi http://siuvinejimas....forum/index.php tai tada galėsi matyti šio forumo schemų temą , ten tikrai nemažai jų yra
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 11, 11:28)
help.gif  merginos kaunietės, reikia pagalbos  help.gif

Kaune, senamiesty Vilniaus gatvės vienoj bromoj anksčiau buvo tokia parduotuvė "Viskas dailininkams" (ten rasi visko nuo dažų ir teptukų iki molbertų ir rėmų). ten taip pat rėmindavo paveikslus. aš ten visada pirkdavau rėmelius savo paveikslams, tik vat jau senai bebuvau buvus. taigi vakar nuvažiavau į įprastinę vietą, o ten nieko nebėra  blink.gif  verysad.gif
panikės, gal kas žinote šitą parduotuvę ir gal žinot kur ji išsikėlė ar visai dingo  ax.gif

Matelyk,ta parduotuvė persikėlusi į kitą vietą. Tik vat gatvės nepamenu g.gif Žinai Vilniaus gatvėj ant kažkurio kampo yra tokia siūlų-sagų ir visokio kitokio gėrio parduotuvė? tai vat nuo to kampo įsuki į tą gatvelę, ir ten randi tą "Viskas dailininkams" wink.gif Ar suprantamai čia aš? ax.gif
Aš nemažai darbelių rėminau berods "Savex" rėminimo dirbtuvėse, čia kur šalia Merkurijaus, berods Daukanto gatvė (įėjimas pro raštinės prekių parduotuvę) g.gif Visai tokia nebloga mergaičiukė pasiūlo gražių variantų, paderina wink.gif jei nori visai pigiai, parenka standartinius rėmelius, nemažai jau gatavų pasportų wink.gif Žodžiu aš visai patenkinta likau smile.gif
vat norėčiau pasigirti savo darbeliais, jei Jūs nieko prieš ax.gif
Saulės siuvinėjimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule: 12 lapkričio 2006 - 01:35
aš irgi įdedu savo darbelių jums parodyti ax.gif

Matelyk siuvinėjimai
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2006 11 09, 20:56)
merginos, padekit!!!! gal kas zinot, kur rasti graziu schemuciu su vandens lelijom? kiek jau pati visur ziurejau, visokiu geliu pilna, o situ - nera...  verysad.gif

user posted image
user posted image
user posted image
jei patiko vandens lelijos, schemutes žiūrėkis čia 4u.gif
Atsakyti
vaikai
Dar raidziu rdau.
Geles
Peizazai
Gyvunai
Zmones
Vaikiski
Pauksciai
Zodiako zenklai pagal metus
Ivairus
Dar gyvunaeliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 14 lapkričio 2006 - 01:50
Mergyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 14 lapkričio 2006 - 14:10
dailininkai kuria, o mes ką? - kopijuojam ir pačios kūrybos tai nėra schmoll.gif Nors, jei stažas didelis yra, ar labai sunku pačioms sukurti savus "vaizdelius", smagu būtų pamatyt bigsmile.gif
čia dar vienos user posted image lelijos ir jų schemų archyvas
Atsakyti
Siuvinėju savo malonumui, ypač mėgstu pradėti vis naują vaizdą, tad turiu labai daug nebaigtų darbų smile.gif
Neseniai pabaigiau va tokį mažmožį smile.gif

user posted image
Atsakyti