abeceles raidziu yra ir cia
http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=89010
Raidziu yra ir cia
Jei kam idomu idesiu keleta Kalediniu paveiksliuku schemu:
1.Siunybeti besmegeniai
2.Siaip Kalediniai paveiksliukai
4.ir cia
5.Kryzeliu siuvynetos Kaledines atvirutes
Jei kam idomu idesiu keleta Kalediniu paveiksliuku schemu:
1.Siunybeti besmegeniai
2.Siaip Kalediniai paveiksliukai
4.ir cia
5.Kryzeliu siuvynetos Kaledines atvirutes
sveikos siuvinėtojos kažkada ieškojau siuvinėtojų kryželiu temelės ir neradau o dabar kai prireikė pagalbos atradau jus
aš irgi pamišusi ant siuvinėjimo kryželiu
įdedu jums parodyti vieną iš savo naujausių darbų
ar priimsit mane į savo gretas
aš irgi pamišusi ant siuvinėjimo kryželiu
įdedu jums parodyti vieną iš savo naujausių darbų
ar priimsit mane į savo gretas
QUOTE(astulia @ 2006 11 10, 21:25)
nerealus darbelis as ir pati ieskau kokios grazios schemutes su arkliais, noriu mamai gimtadienio dovana padaryt, nes ji labai megsta juos
Astule, gal galeciau kuo padeti? Jei ka issirinksi parasyk i asmenine zinute.
http://s107.photobuc...chemos/arkliai/
QUOTE(Ostina @ 2006 11 11, 12:47)
Norejau paklausti
Kažkada būdavo atskira schemų tema, o dabar aš jos nerandu....
Gal dar yra kokia nuoroda į ją?
Kažkada būdavo atskira schemų tema, o dabar aš jos nerandu....
Gal dar yra kokia nuoroda į ją?
siuvinėjimo tema iš SM buvo ištrinta ir jos nėra , tačiau jei prisiregistruosi http://siuvinejimas....forum/index.php tai tada galėsi matyti šio forumo schemų temą , ten tikrai nemažai jų yra
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 11, 11:28)
merginos kaunietės, reikia pagalbos
Kaune, senamiesty Vilniaus gatvės vienoj bromoj anksčiau buvo tokia parduotuvė "Viskas dailininkams" (ten rasi visko nuo dažų ir teptukų iki molbertų ir rėmų). ten taip pat rėmindavo paveikslus. aš ten visada pirkdavau rėmelius savo paveikslams, tik vat jau senai bebuvau buvus. taigi vakar nuvažiavau į įprastinę vietą, o ten nieko nebėra
panikės, gal kas žinote šitą parduotuvę ir gal žinot kur ji išsikėlė ar visai dingo
Kaune, senamiesty Vilniaus gatvės vienoj bromoj anksčiau buvo tokia parduotuvė "Viskas dailininkams" (ten rasi visko nuo dažų ir teptukų iki molbertų ir rėmų). ten taip pat rėmindavo paveikslus. aš ten visada pirkdavau rėmelius savo paveikslams, tik vat jau senai bebuvau buvus. taigi vakar nuvažiavau į įprastinę vietą, o ten nieko nebėra
panikės, gal kas žinote šitą parduotuvę ir gal žinot kur ji išsikėlė ar visai dingo
Matelyk,ta parduotuvė persikėlusi į kitą vietą. Tik vat gatvės nepamenu Žinai Vilniaus gatvėj ant kažkurio kampo yra tokia siūlų-sagų ir visokio kitokio gėrio parduotuvė? tai vat nuo to kampo įsuki į tą gatvelę, ir ten randi tą "Viskas dailininkams" Ar suprantamai čia aš?
Aš nemažai darbelių rėminau berods "Savex" rėminimo dirbtuvėse, čia kur šalia Merkurijaus, berods Daukanto gatvė (įėjimas pro raštinės prekių parduotuvę) Visai tokia nebloga mergaičiukė pasiūlo gražių variantų, paderina jei nori visai pigiai, parenka standartinius rėmelius, nemažai jau gatavų pasportų Žodžiu aš visai patenkinta likau
vat norėčiau pasigirti savo darbeliais, jei Jūs nieko prieš
Saulės siuvinėjimas
aš irgi įdedu savo darbelių jums parodyti
Matelyk siuvinėjimai
Matelyk siuvinėjimai
QUOTE(astulia @ 2006 11 09, 20:56)
merginos, padekit!!!! gal kas zinot, kur rasti graziu schemuciu su vandens lelijom? kiek jau pati visur ziurejau, visokiu geliu pilna, o situ - nera...
jei patiko vandens lelijos, schemutes žiūrėkis čia
dailininkai kuria, o mes ką? - kopijuojam ir pačios kūrybos tai nėra Nors, jei stažas didelis yra, ar labai sunku pačioms sukurti savus "vaizdelius", smagu būtų pamatyt
čia dar vienos lelijos ir jų schemų archyvas
čia dar vienos lelijos ir jų schemų archyvas