Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 18 dalis

myma, žiūrint koks raštas, smulkumas ir t.t. Kartais aišku galima ir nusukti kokį pusinį. bet ant kai kurių siuvinėjimų gali ir nelabai vykusiai atrodyti- tokia mano nuomonė. Aš nesu susidūrusi su schemom, kažkada siuvinėjau kitais būdais, o jei kryželiu, tai ant nuspalvintos kanvos ir ten buvo galima siuvinėti visą kryžių ir nekristų į akis, kad ne per pusę. ax.gif
Atsakyti
"Cross stitch using one strand of each of two colours"- ar teisngai išsiverčiau (žodyno pagalba): kryželis iš dviejų skirtingų spalvų siūlų.
Papildyta:

teisingai:) po vieną abiejų spalvų siūliuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vladiana @ 2006 10 17, 16:38)
Prašau paaiškinimu.Kaip galėčiau internetu atsisiųsti siuvinėjimo schemų,nes šiuo atžvilgiu aš visai "žalia"?

O iš kur nori siųstis? Šiaip tai kokiame nors puslapyje spaudi ant paveikslėlio, jis pasididina ir tada išsisaugai. Dažniausiai, nors būna kai gali ir iš karto parsisiųsti.

Nuorodų nededu, nes atrodo čia negalima. Geriausia užsiregistruok lietuviškame siuvinėjimo puslapyje http://siuvinejimas.man.lt/forum ir ten daug visko rasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 17 spalio 2006 - 20:21
QUOTE(Meka @ 2006 10 17, 11:32)
benarstydama po interneta buvau uztikus kazkoki puslapi kur siuvinejama baltu ant juodo visokie grazus darbeliai taciau neberandu to puslpiuko gla kuri is jusu turit kokia nuoroda kur galima rasti baltu ant juodo schemu. is anksto labai dekoju .smile.gif

gal tiks tokios schemutės mirksiukas.gif ?
schemutės

QUOTE(lycka @ 2006 10 18, 14:34)
Sveikutes, as dairausi po si foruma ir negaliu atsigrozeti jusu darbeliais. Jau men seniai kyrba noras siuvineti, tik to laiko vis pritruksta. Gal zinot kaip is sio adresiuko parsisiusti. Vakar bandziau, bet nieko neisejo doh.gif

peržiūrėjau tą nuoruodą, tai pirmo puslapio žirgų schemų nėra, yra kt puslapiuose kitų, tai norint atsisiųsti nužiūrėtą schemą, paspausdi patikusią - atsidarys didesnis langelis, tada ir seivini į kompą schemutę ( gali spausti pelės deš mygt ir tada save as... ) o jei nužiūrėsi kokį pav be schemos, tai pabandyk įdėti jį čia ir gal kuri turės pas savo kompe biggrin.gif , tada ir atsiųstų tau į email'ą
Atsakyti
na DMC siūlų nusipirkis man rodos tik parduotuvėse smile.gif pvz. ir Kaune ir Vilniuj yra parduotuvė Geros Akys smile.gif jose tikrai prekiaujama DMC siūlais, bet berods po 1,80 lt, viena siuvinėtoja prekiauja po 1,20 tai jeigu domina rašyk į a.ž duosiu jos kontaktus: )
Atsakyti
Mergaitės čia aš ta bobulė iš Panevėžio, siuvinėti pilnuoju būdu nėra sudėtinga. Reikia guldyti siuvinėjant vieną siūlą šalia kito, sunkiau yra siuvinėti šešėliuojant, įvedant daug spalvų, kad norimas daiktas atrodytų kaip ,, tikras". Tarpeliai tarp siūlų priklauso nuo jų storio. Z. Morkūnaitės knygoje Siuvinėjimas yra parodyti visi dygsneliai.
Mano darbus siuvinėtus rankomis ir mašina galit pažiūrėti siuviniai.puslapiai.lt Aš dabar savaitei išvykstu į kelionę, tai manęs galit paklausti vida@elekta.lt.
Atsakyti
Cia mano surinktos schemutes siuvinejimui kryziuku. Jei galiu kuo padeti rasykite i a.ž.
http://s107.photobuc...yziuku-schemos/
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 10 24, 14:36)
Dimensions nėra pirkt schmoll.gif Reiks konvertuotis į DMC ar Anchor wink.gif

Taip ir maniau doh.gif Ačiū, Sinuhe už info mirksiukas.gif Bet ar konvertuojant sakykim į DMC 100% atitinka spalvos?
Atsakyti
Paspoksoti i mano darbelius galite cia
http://s107.photobuc.....no darbeliai/
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif , daug darbeliu maciau, zaviuosi jusu kruopstumu ir kantrybe!!
As pati nesu niekad siuvinejusi, bet labai noreciau pabandyt blush2.gif. Tad ir noriu suzinot, nuo ko man reiketu pradeti- t.y. ka pradziai reik tureti, kiek tai kainuotu? Gal tokioms pradedancioms kazkur yra panasi tema?
Atsakyti
4u.gif Na pradžiai reikia susirast paveiklsiuką kurį nori išsisiuvinėt, tada rast jo schemą, nusipirkti siuvinėjimo medžiagos ir siuvinėjimo siūlų smile.gif nu rodos nieko labai ypatingo ir nereikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2006 10 26, 15:16)
Labas visoms 4u.gif , daug darbeliu maciau, zaviuosi jusu kruopstumu ir kantrybe!!
As pati nesu niekad siuvinejusi, bet labai noreciau pabandyt blush2.gif.  Tad ir noriu suzinot, nuo ko man reiketu pradeti- t.y. ka pradziai reik tureti, kiek tai kainuotu? Gal tokioms pradedancioms kazkur yra panasi tema?

Minimalią info rasi čia, o dar daugiau jo forume.

QUOTE(myma @ 2006 10 26, 16:58)
Nu taip nieko ypatingo, tik vat , kad truputį tas malonumas kainuoja  ax.gif

Bet kuris hobbis pakankamai nemažai kainuoja.
Atsakyti