Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 18 dalis

Ačiū už priėmimą. Greitu laiku ir aš parodysiu naujausią savo darbelį.
Mery, Malonu man ir čia tave sutikti smile.gif
Papildyta:
bazuka,labai šauni dovanėlėjavascript:emoticon(':super')
smilie. Ir kaip tik pagalvojau,kad galėčiau parodyti ir aš savo dovaną vyrui gimtadienio progajavascript:emoticon(':wub:')
smilie
http://i55.photobuck...asirmoteris.jpg
Papildyta:
bazuka,labai šauni dovanėlėjavascript:emoticon(':super')
smilie. Ir kaip tik pagalvojau,kad galėčiau parodyti ir aš savo dovaną vyrui gimtadienio progajavascript:emoticon(':wub:')
smilie
http://i55.photobuck...asirmoteris.jpg
Atsakyti
Labutis, visi darbeliai čia labai gražūs 4u.gif

Noriu įsitraukti į Jūsų siuvinėjančių pulkelį mirksiukas.gif
Mano pats pirmasis darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugniomama @ 2006 10 09, 15:52)
labai grazus darbelis, o cčia bus skirtas kam?... thumbup.gif
Namie pasipuost, mažyliui, ar dovanėlė kam?  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Čia bus vaikų kambariui papuošti. Va šituos paveiksliukus planuoju išsiuvinėti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugniomama @ 2006 10 10, 15:58)
O iš kur schemutes traukei? g.gif

iš čia VINIS
Atsakyti
prašau pagalbos 4u.gif reikia iš tokios serijos horoskopų avino ir skorpiono 4u.gif
user posted image
niekaip nerandu verysad.gif

gal kas turit meilas evapro@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 13 spalio 2006 - 16:12
Na va štai ir mano darbelis mirksiukas.gif blush2.gif
Tikiuiosi matot, nes nežinau ar gerai įkėliau tongue.gif user posted image
Papildyta:
Na net nežinau kodėl toks mažas gavosi, gal dabar išeis didesnis g.gif
user posted image

Papildyta:
Na vistiek mažiukas g.gif na nežinau kas vėl ne taip doh.gif
Ai bus gerio ir tiek juk jau pasigyriau ar ne merginos mirksiukas.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
As irgi saviski grozi parodysiu, dar noriu 2 meskenus sitos serijos issiuvineti ir kabinsiu lelytei salia livoytes ant sienos ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2006 10 16, 15:30)
Aš pirmą kartą susiduriu su tokiu dalyku  schmoll.gif ir noriu paklausti: kaip reikia siuvinėti, jei schemos viename langelyje yra keli ženklai, t.y. reikia 2 spalvų kryželių. tai sakykim artimos, bet gana aiškiai besiskiriančios spalvos (pvz mėlynai violet. ir makahoni)?

cia gal ne dvieju kryzeliu reikia, o spalva pasirinktinai ar viena, arba kt. deti? g.gif
Atsakyti
manyčiau, kad čia reikia siuvinėt po pusė kryžiuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2006 10 16, 14:30)
Aš pirmą kartą susiduriu su tokiu dalyku  schmoll.gif ir noriu paklausti: kaip reikia siuvinėti, jei schemos viename langelyje yra keli ženklai, t.y. reikia 2 spalvų kryželių. tai sakykim artimos, bet gana aiškiai besiskiriančios spalvos (pvz mėlynai violet. ir makahoni)?

jei langeliai padalinti įstrižai, tai tada 3/4 dygsniai, kaip parodyta čia
Atsakyti
Labai ačiū visoms, ypač Delusion (labai aiškiai ir vaizdžiai parodyta). daugmaž įsivaizdavau, kad taip turėtų būti, bet kartais vaizduotė gali ir apgauti. Ir dar blush2.gif "Cross stitch using one strand of each of two colours"- ar teisngai išsiverčiau (žodyno pagalba): kryželis iš dviejų skirtingų spalvų siūlų.
Papildyta:
Pamiršau, ten ženkliukai ne tik įstrižai, bet ir horiz, vertikal, ir apima du langelius po pusę. Bet esmė jau aiški, ir suprasiu kaip juos siuvinėti.
Atsakyti
Kadangi kaip minėjau nesu profesionalė, tai man nelabai ir tie nepilni kryžiukai gaunasi, kažkaip jau labai negražiai man jie atrodo g.gif man mieliau siuvinėti, kai visi pilni kryžiukai tada mažiau vargo mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti