Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 18 dalis

QUOTE(Vaidullka @ 2006 09 01, 22:54)
Taškiukai, brūkšniukai ir kiti ženkliukai, tai simboliai, kiekvienas siūlas turi savo simbolį. Pagal juos siuvinėji  mirksiukas.gif
Kur galima nusipirkti priemonių rasi siuvinejimas.man.lt
Siuvinėjama su tam skirtais siūlais- DMC, Anchor, Madeira ar lenkiškais ir t.t.
Siuvinėjimo pradžiamokslį taip pat rasi siuvinejimas.man.lt
Sinuhe, neskaityk, po to vėl iškolios tave kas nors  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oh kaip cia viskas sudetingai atrodo doh.gif blink.gif
Na bandysiu aiskintis.Tik vat kaip ten su tais simboliais,cia taip gaunas kad pvz.ruzavas siulas - bruksniukas,raudonas - rutuliukas,baltas - kvadraciukas...Ar teisingai supratau? g.gif

O kur yra pirkti tu lanku ar kaip jie ten vadinasi na kur medziaga prilaiko siuvinejant,tokie apvalus.
Kazkur turejau,bet tai l.senai buvo,abejoju arsciau dabar.
puslapiuke siuvinejimas.man.lt paciam pirmam lape virsuj yra pavaizduotas tas lankas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 02 rugsėjo 2006 - 00:09
QUOTE(mambu @ 2006 09 02, 01:07)
Oh kaip cia viskas sudetingai atrodo doh.gif  blink.gif
Na bandysiu aiskintis.Tik vat kaip ten su tais simboliais,cia taip gaunas kad pvz.ruzavas siulas - bruksniukas,raudonas - rutuliukas,baltas - kvadraciukas...Ar teisingai supratau? g.gif

O kur yra pirkti tu lanku ar kaip jie ten vadinasi na kur medziaga prilaiko siuvinejant,tokie apvalus.
Kazkur turejau,bet tai l.senai buvo,abejoju arsciau dabar.
puslapiuke siuvinejimas.man.lt paciam pirmam lape virsuj yra pavaizduotas tas lankas.

na lankelį siuvinėjimui gali rasti kiekvienoje paduotuvėj prekiaujančioje įvairiais rankdarbiais. siuvinėjimas.man.lt yra postas , kur įsigyti reikmenų
http://siuvinejimas.man.lt/vietos.html
yra ir daugiau vietų bet čia pagrindinės. dėl tų ženkliukų tai teisingai supratai. pavyzdžiui yra rutuliukas ir šalia jo skaičiukas pav. 2 virš skaičiuko pav parašyta siūliukų tipas anchor. tai reiškia, kad rutuliukas, bus 2numerio anchior siūliukas, kuris šiuo atveju būtų baltas. tas pats ir su kitom schemom. kiekvienoj schemoj parašyta kokios firmos siūliukais siuvinėti, ir po kiekviena firma-DMC, Anchor, Madeira yra tą firmą atitinkantis spalvos numeriukas.
čia sunku paaiškint kai matai schemą, viskas daug aiškiau.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trancegirl @ 2006 09 02, 20:24)
Sveikutes,labai megstu siuvineti ir turiu daug schemu,kurios jau nusibodo man paciai verysad.gif ,bet yra tikrai labai graziu.Tai va labai noreciau kad kas nors atsiustumet kokiu idomiu schemu su gamtos vaizdais ir pan 4u.gif .Pas mane yra su vaikuciais labai mieli,galeciau pasidalinti su jumis yra ir spalvu paaiskinimai,o burdoje pagal numerius galima nusipirkti tiksliu spalvu siulus mirksiukas.gif

www.siuvinejimas.man.lt forume rasi nuorodų į schemas su gamta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 02 rugsėjo 2006 - 20:56
Sveikos, siuvėjėlės. Labai gražūs visų darbeliai. thumbup.gif Aš čia dar neseniai prisiregistrvus, bet jau seniai užsuku pasigrožėti jūsų nuostabiais darbeliais. Ir vis stebiuosi kur jūs randate laiko šiom grožybėm, nes aš niekaip neprisėdu, nors irgi labai mėgstu. Na ir ta pačia proga norėčiau parodyti savo pora pirmųjų darbelių. Tikiuosi nesulauksiu daug peikiamų pasisakymų... blush2.gif
mano darbeliai: http://public.fotki....laura-sim/foto/
Atsakyti
QUOTE(gelyter @ 2006 09 04, 12:47)
Sinuhe,paziurejau tavo darbelius  thumbup.gif  smile.gif  gal galetum kokia nuoroda imest kur butu panasiu darbeliu kaip tavo tas issiuvinetas su miestu  ax.gif  na nezinau kaip jis tiksliai vadinasi  4u.gif  maciau kazkur is tos pacios serijos bet neberandu  schmoll.gif

Ar apie M.Powell'o namukus kalbi? ax.gif Čia gali pažiūrinėti, kokių grožybių yra - http://www.michaelpo...stitch-art.com/ mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Sinuhe,2006 09 04, 14:38]
Ar apie M.Powell'o namukus kalbi? ax.gif Čia gali pažiūrinėti, kokių grožybių yra - http://www.michaelpo...stitch-art.com/ mirksiukas.gif

o turi tų grožybių visas schemas, bigsmile.gif nes siuvinejime.man, jie ne visi. blink.gif
Labai norėčiau, gal gelėtum atsiųsti JA@dtiltas.lt
Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Labas SM. Susikūrė naujas forumas, dar labai jaunas ir labai laukiantis lankytojų rolleyes.gif
http://www.lt.forum....or.pl/index.php
Atsakyti
jau gyriausi ir pagyrų ouode smile.gif labai džiaugiuosi baigus bronzinę tai dar giriuosi ir čia smile.gif blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabriela @ 2006 09 17, 16:44)
sveikos merginos,
as cia skaitineju skaitineju ir taip uzsikepiau siuvinet kad negaliu... tik nezinau kaip piesini ant medziagos persikelt, nes su piesiniu pirkt tai kisene neisnesa  blush2.gif  toki dideli noriu o kainuoja 40 euru... tai gal kas patarsit?

Niekas nekelia piešinių ant schemų schmoll.gif Atsispausdini schemą - dažniausiai ji būna juoda - balta. Kiekvienas simbolis atitinka tam tikrą spalvą. Pasižiūri koks simboliukas ir išsiuvinėji tą kryžiuką, atsiskaičiavus pagal schemą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 17 rugsėjo 2006 - 16:25
QUOTE(Vaidullka @ 2006 09 20, 10:45)
Nieko, niekas negimė mokėdamas  4u.gif

O kokią programą, ką tu su ja darysi  blink.gif

na as nezinau bijau ir nusisneket kazka, bet kazkurioj cia temoj kazkas ivede adresiuka tipo parsisiusti pabandymui programa pcstich7 ar kaip ten, tipo koki nori paveiksliuka idedi ir kvadraciukais suskirsto, tai vakar savo brangiausia kankinau, nes pati tos programos nesuprantu. tai va susiradau internete tokia nuotrauka su arkliukais ir uzseivinau,tada atsidariau ta programa, o ten langas suzymetas mazais langeliais, paspaudziau file ir atsidriau, na ir gavos tas visas dalykas kai siuvinet... nezinau ar supratai, bet tu tikrai turetum zinot ta programa. blush2.gif
Atsakyti
hmmm.. o jūs bent nutuokiat kaip siuvinėjimos schema atrodo? blush2.gif blush2.gif ? nes bent tokios, kurias aš turiu tai jau yra kaip ir kvadratais suskirstytos :)na tarkim schemos vienas lapas atrodo štai taip :
user posted image

schema biškį neryški, todėl tie kvadratai nelabai matyt smile.gif bet šiaip viskas būna ok thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sigita @ 2006 09 20, 22:20)
Kaip gražu  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Šakės... jaučiu senatvės sulaukčiau kol tokį darbą išsiuvinėčiau  thumbup.gif  thumbup.gif  Kokie darbo išmatavimai? Kiek spavų siūlų prireikė?

ačiū už pagyras: ) spalvų beros tik 11, dydis ant 14 aidos turėtų būti apie 47,17X17,60, aš siuvinėjau ant smulkesnės, tai mano mergina gavosi mažesnė smile.gif
Atsakyti
na jo iš esmės tokios programos yra skiriamos arba nuotraukų siuvinėjimui parengimui arba schemų patobulinimui, bet pradedanti siuvinėtoja, manau tikrai gali rast ir jau paruoštų schemų... mirksiukas.gif na bent aš dar nejaučiu poreikio žaisti su tom programom, galima rast begalę ir kitokių schemų smile.gif thumbup.gif

siulyčiau apsilankyti http://www.siuvinejimas.man.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 20 rugsėjo 2006 - 22:07