Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 18 dalis

QUOTE(mamaRe @ 2006 12 04, 23:29)
Aš siuvinėju ant Aidos 14 su 4 siuliukais, tai ką perstorai gausis? Siuvinėju tik 4 darbelį, ir visada su 4 siuliukais, reikėtų su 3? Patarkit, kad kitą kart žinočiau.
blush2.gif

Šiandien pasižiūrėjau parduotuėj kaip atrodo 14 aida tai pilnai užtenka 3 siuliukų.
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 12 05, 11:39)
Labai mielas wub.gif
gal schemutę būtų galima į akudzmiene@gmail.com  ax.gif

sinuhe juk čia sukalėdintas Heritage paukštukas smile.gif siuvinejimas.man .lt bent taip astute sakė 4u.gif
Atsakyti
Čia pati astute sukalėdino? thumbup.gif Kad heritage, tai matau - ale galvojau kokia speciali serija jų kalėdinių išleista ax.gif
Atsakyti
kad jeigu aš teisingai supratau mtai ji čia pati tokį kalėdinį heritage variantą padarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2006 12 05, 16:28)
kad jeigu aš teisingai supratau mtai ji čia pati tokį kalėdinį heritage variantą padarė smile.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Na gal dar pati atsiras ir papasakos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 12 04, 19:34)
O kokio storio siulais siuvynejate(visu storiu ar padalinate pvz.i 3siulelius)? blush2.gif

As siuvineju arba 2, arba 3 siuliukais
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 12 05, 00:48)
Kai paveikslelis buna apvestas plona linija,ja taip pat reik siuvynet kryzeliu?ar kaip nors kitaip blush2.gif
Stai pvz kaip cia(idedu tik kaip pavyzdeli):
(norint pamatyti didesni vaizda,reik paspaust ant paveiksliuko).
user posted image

O kaip su situo? unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 05 gruodžio 2006 - 21:12
QUOTE(mambu @ 2006 12 05, 22:11)
O kaip su situo? unsure.gif  ax.gif

Na kai paveikslelis buna apvestas tai vadinama „atbulinė siūlė“ (angl.k. „backstitch“). Siuvama kaip išvirkščioji siuvimo siūlės pusė. AŠ tai apsiuvu su 1 siūliuku.
Beja, čia gali psižiūrėt kaip tai daroma mirksiukas.gif

http://www.ausrines....piai.lt/abc.php
Atsakyti
QUOTE(coolll @ 2006 12 08, 15:26)
Be to gal turit tedziu schemu??

Sveika 4u.gif Jei gerai supratau kalbi apie meškiukus blush2.gif Užeik į siuvinejimas.man.lt Tikrai turėtum rasti ax.gif Kažkokią turiu parsisiuntusi, pažiūrėsiu g.gif

O čia varliukai sūnaus kampeliui papuošt, liko tik įrėminti. O tada imsiuos kriauklių bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
Radau tokį ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(coolll @ 2006 12 08, 14:26)
Sveikutes. 4u.gif  As cia naujoke ir tikiuosi , kad mane priimsit i siuvinetoju buri 4u.gif  . Esu issiuvinejusi nedaug ka tad man biski geda... Siuo metu siuvineju toki katina. Kai pabaigsiu galbut galesiu ikelti. ax.gif Be to gal turit tedziu schemu?? Labai reikia. Zinau kur galima ju rasti jau issiuvinetu, bat schemu niekur nerandu... 4u.gif

http://www.mjavushka.narod.ru/tt.html
Atsakyti
radau faina puslapiuka su kalediniais stilizuotais angeliukais, bet mokami, arba as kazko nesupratau. gal kas turit?
http://www.advanced-...p;affiliate_id=
Atsakyti
Noriu pasirodyti 4u.gif eilinis mano kalėdinis paveikslėlis ax.gif
user posted image
O draugų sąrašas nemažėja, teks dar ką nors siuvinėti g.gif
Atsakyti