Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 18 dalis

Mano naujametinis paukštelis blush2.gif
user posted image

cacukas, gal ir tau tiktų? Aš išsiuvinėjau per savaitę, vakarais po darbo 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai simpatiskas paukstukas
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2006 12 04, 11:02)
Labukas...  4u.gif
Norėčiau paprašyti Jūsų, gal turit kokių nedidelių paveiksliukų su Kalėdomis, tai gali būti žvakė, ar eglutė, ar sniego senis...  g.gif Bet kad paveiksliukas mažiukas būtų - darysiu atvirukus. Kiek perverčiau savo archyvus, kiek čia akį užmečiau, tai nieko neradau tinkamo. Gal Jūs kokių turite? Jei turit, siųskit į cacukas@gmail.com Būsiu labai dėkinga.  ax.gif

As turiu tik angelelius
user posted image
Atsakyti
Cacukas, besmegenis yra 4X7 cm ( dar nebaigtas blush2.gif ). Jei tinka toks dydis, galiu ir schemutę nufotografuot.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 04 gruodžio 2006 - 17:43
QUOTE(mambu @ 2006 12 04, 17:34)
O kokio storio siulais siuvynejate(visu storiu ar padalinate pvz.i 3siulelius)? blush2.gif

jei siuvinėjama ant Aidos nr. 16 arba 18- - tai su 2siūliukais, jei ant Aidos nr. 14- 3 siūliukais, kad nepersišviestų, o jei ant smulkesnės - siuvinėjama su 1siūliuku mirksiukas.gif

kas čia ieškojo nedidelių Kalėdinių siuvinukų mirksiukas.gif
user posted image user posted image

user posted image
šias ir begalės kitų schemučių rasite ČIA
Papildyta:
dar truputėlis Kalėdinės nuotaikos mirksiukas.gif

schemos ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.Jolančiukas: 04 gruodžio 2006 - 17:52
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 12 04, 19:09)
jei siuvinėjama ant Aidos nr. 16 arba 18- - tai su 2siūliukais, jei ant Aidos nr. 14- 3 siūliukais, kad nepersišviestų, o jei ant smulkesnės - siuvinėjama su 1siūliuku  mirksiukas.gif

Aš siuvinėju ant Aidos 14 su 4 siuliukais, tai ką perstorai gausis? Siuvinėju tik 4 darbelį, ir visada su 4 siuliukais, reikėtų su 3? Patarkit, kad kitą kart žinočiau.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 12 04, 17:34)
O kokio storio siulais siuvynejate(visu storiu ar padalinate pvz.i 3siulelius)? blush2.gif

aš visada siuvinėju su 2 siūliukais rolleyes.gif

QUOTE(Isdykusi_kirmelyte @ 2006 12 04, 20:06)
Mielos siuvinetojos kur perkate savo darbeliam remelius, jei reminate pacios.gal galit parasyti adresiukus.
buciau labai dekinga smile.gif ax.gif

Kaune - rėmelius perku pard "Prekės dailininkams", ten visada padaro kokių tik reikia išmatavimų mirksiukas.gif ir rėmelių pasirinkimas didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai paveikslelis buna apvestas plona linija,ja taip pat reik siuvynet kryzeliu?ar kaip nors kitaip blush2.gif
Stai pvz kaip cia(idedu tik kaip pavyzdeli):
(norint pamatyti didesni vaizda,reik paspaust ant paveiksliuko).
user posted image

Ir dar vienas klausimelis,kaip nustatyt kokio dydzio bus reikalinga medziaga norint isiuvynet viena ar kita paveiklsiuka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 05 gruodžio 2006 - 00:07
Labukas, 4u.gif dėkui, kad taip greitai atsiliepėt. Viską, ką turit susiję su kalėdomis, siųskit man į cacukas@gmail.com. Darysiu nemažai atvirukų, tai kai nebus vienodi, bus tada įdomiau... blush2.gif 4u.gif Visoms didelis AČIŪ... aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2006 12 04, 23:29)
Aš siuvinėju ant Aidos 14 su 4 siuliukais, tai ką perstorai gausis? Siuvinėju tik 4 darbelį, ir visada su 4 siuliukais, reikėtų su 3? Patarkit, kad kitą kart žinočiau.
blush2.gif

Man patinka siuvinėti ant vidutinės kanvos.Smulkiais langeliais nemėgstu, kažkaip neižlibinu ir labai mažas paveiksliukas lieka.Oatvirukams tai ant smulkios gražiau.Savo darbus siuvinėju su 3 siūlais, užsipildo visas langelis ir darbas atrodo gražiai.Dabar pradėjau siuvinėt ant stambesnės kanvos tai su 3 siūlais švietės balta kanva iš apačios tai dadėjau dar vieną siūlą
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2006 12 05, 09:34)
Man patinka siuvinėti ant vidutinės kanvos.Smulkiais langeliais nemėgstu, kažkaip neižlibinu ir labai mažas paveiksliukas lieka.Oatvirukams tai ant smulkios gražiau.Savo darbus siuvinėju su 3 siūlais, užsipildo visas langelis ir darbas atrodo gražiai.Dabar pradėjau siuvinėt ant stambesnės kanvos tai su 3 siūlais švietės balta kanva iš apačios tai dadėjau dar vieną siūlą

Aš anksčiau negalėjau nusipirkti smulkios kanvos, nes pas mus nebuvo (gyvenu Ukmergėje), todėl langeliai buvo stambesni ir siuvinėjau 3 siūlais, tai spėju, per mažai buvo, nes ne visas langelis užsipildydavo, dabar tik smulki kanva yra, tai irgi 3 siulais siuvinėju, tai darbelis nors ir mažesnis, bet gražesnis gaunasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2006 12 04, 21:29)
blush2.gif

jei tau gerai atrodo siuvinėta su 4 siūliukais tai ir toliau gali siuvinėti su 4 mirksiukas.gif

QUOTE(mambu @ 2006 12 04, 23:48)
Ir dar vienas klausimelis,kaip nustatyt kokio dydzio bus reikalinga medziaga norint isiuvynet viena ar kita paveiklsiuka ax.gif

čia yra puiki Aidos matuoklė, suvesk duomenis ir tau parašys kiek medžiagos reikia darbeliui biggrin.gif
MATUOKLĖ
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2006 12 04, 15:45)
Mano naujametinis paukštelis blush2.gif
user posted image

Labai mielas wub.gif
gal schemutę būtų galima į akudzmiene@gmail.com ax.gif
Atsakyti