Mano naujametinis paukštelis
cacukas, gal ir tau tiktų? Aš išsiuvinėjau per savaitę, vakarais po darbo
Tikrai labai simpatiskas paukstukas
Papildyta:
As turiu tik angelelius
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2006 12 04, 11:02)
Labukas...
Norėčiau paprašyti Jūsų, gal turit kokių nedidelių paveiksliukų su Kalėdomis, tai gali būti žvakė, ar eglutė, ar sniego senis... Bet kad paveiksliukas mažiukas būtų - darysiu atvirukus. Kiek perverčiau savo archyvus, kiek čia akį užmečiau, tai nieko neradau tinkamo. Gal Jūs kokių turite? Jei turit, siųskit į cacukas@gmail.com Būsiu labai dėkinga.
Norėčiau paprašyti Jūsų, gal turit kokių nedidelių paveiksliukų su Kalėdomis, tai gali būti žvakė, ar eglutė, ar sniego senis... Bet kad paveiksliukas mažiukas būtų - darysiu atvirukus. Kiek perverčiau savo archyvus, kiek čia akį užmečiau, tai nieko neradau tinkamo. Gal Jūs kokių turite? Jei turit, siųskit į cacukas@gmail.com Būsiu labai dėkinga.
As turiu tik angelelius
QUOTE(mambu @ 2006 12 04, 17:34)
O kokio storio siulais siuvynejate(visu storiu ar padalinate pvz.i 3siulelius)?
jei siuvinėjama ant Aidos nr. 16 arba 18- - tai su 2siūliukais, jei ant Aidos nr. 14- 3 siūliukais, kad nepersišviestų, o jei ant smulkesnės - siuvinėjama su 1siūliuku
kas čia ieškojo nedidelių Kalėdinių siuvinukų
šias ir begalės kitų schemučių rasite ČIA
Papildyta:
dar truputėlis Kalėdinės nuotaikos
schemos ČIA
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 12 04, 19:09)
jei siuvinėjama ant Aidos nr. 16 arba 18- - tai su 2siūliukais, jei ant Aidos nr. 14- 3 siūliukais, kad nepersišviestų, o jei ant smulkesnės - siuvinėjama su 1siūliuku
Aš siuvinėju ant Aidos 14 su 4 siuliukais, tai ką perstorai gausis? Siuvinėju tik 4 darbelį, ir visada su 4 siuliukais, reikėtų su 3? Patarkit, kad kitą kart žinočiau.
QUOTE(mambu @ 2006 12 04, 17:34)
O kokio storio siulais siuvynejate(visu storiu ar padalinate pvz.i 3siulelius)?
aš visada siuvinėju su 2 siūliukais
QUOTE(Isdykusi_kirmelyte @ 2006 12 04, 20:06)
Mielos siuvinetojos kur perkate savo darbeliam remelius, jei reminate pacios.gal galit parasyti adresiukus.
buciau labai dekinga
buciau labai dekinga
Kaune - rėmelius perku pard "Prekės dailininkams", ten visada padaro kokių tik reikia išmatavimų ir rėmelių pasirinkimas didelis
Kai paveikslelis buna apvestas plona linija,ja taip pat reik siuvynet kryzeliu?ar kaip nors kitaip
Stai pvz kaip cia(idedu tik kaip pavyzdeli):
(norint pamatyti didesni vaizda,reik paspaust ant paveiksliuko).
Ir dar vienas klausimelis,kaip nustatyt kokio dydzio bus reikalinga medziaga norint isiuvynet viena ar kita paveiklsiuka
Stai pvz kaip cia(idedu tik kaip pavyzdeli):
(norint pamatyti didesni vaizda,reik paspaust ant paveiksliuko).
Ir dar vienas klausimelis,kaip nustatyt kokio dydzio bus reikalinga medziaga norint isiuvynet viena ar kita paveiklsiuka
Labukas, dėkui, kad taip greitai atsiliepėt. Viską, ką turit susiję su kalėdomis, siųskit man į cacukas@gmail.com. Darysiu nemažai atvirukų, tai kai nebus vienodi, bus tada įdomiau... Visoms didelis AČIŪ...
QUOTE(mamaRe @ 2006 12 04, 23:29)
Aš siuvinėju ant Aidos 14 su 4 siuliukais, tai ką perstorai gausis? Siuvinėju tik 4 darbelį, ir visada su 4 siuliukais, reikėtų su 3? Patarkit, kad kitą kart žinočiau.
Man patinka siuvinėti ant vidutinės kanvos.Smulkiais langeliais nemėgstu, kažkaip neižlibinu ir labai mažas paveiksliukas lieka.Oatvirukams tai ant smulkios gražiau.Savo darbus siuvinėju su 3 siūlais, užsipildo visas langelis ir darbas atrodo gražiai.Dabar pradėjau siuvinėt ant stambesnės kanvos tai su 3 siūlais švietės balta kanva iš apačios tai dadėjau dar vieną siūlą
QUOTE(111dalia @ 2006 12 05, 09:34)
Man patinka siuvinėti ant vidutinės kanvos.Smulkiais langeliais nemėgstu, kažkaip neižlibinu ir labai mažas paveiksliukas lieka.Oatvirukams tai ant smulkios gražiau.Savo darbus siuvinėju su 3 siūlais, užsipildo visas langelis ir darbas atrodo gražiai.Dabar pradėjau siuvinėt ant stambesnės kanvos tai su 3 siūlais švietės balta kanva iš apačios tai dadėjau dar vieną siūlą
Aš anksčiau negalėjau nusipirkti smulkios kanvos, nes pas mus nebuvo (gyvenu Ukmergėje), todėl langeliai buvo stambesni ir siuvinėjau 3 siūlais, tai spėju, per mažai buvo, nes ne visas langelis užsipildydavo, dabar tik smulki kanva yra, tai irgi 3 siulais siuvinėju, tai darbelis nors ir mažesnis, bet gražesnis gaunasi...
QUOTE(mamaRe @ 2006 12 04, 21:29)
jei tau gerai atrodo siuvinėta su 4 siūliukais tai ir toliau gali siuvinėti su 4
QUOTE(mambu @ 2006 12 04, 23:48)
čia yra puiki Aidos matuoklė, suvesk duomenis ir tau parašys kiek medžiagos reikia darbeliui
MATUOKLĖ
QUOTE(astute_k @ 2006 12 04, 15:45)
Labai mielas
gal schemutę būtų galima į akudzmiene@gmail.com