Įkraunama...
Įkraunama...

Burtai ir kiti abrakadabra

Ech jus, abrakadabros...  Aisku, kiekvienas tiki tuo, kuo nori tiket, bet vistiek...naiviai atrodo vaiksciojimai pas bobutes.  :smile.gif
Atsakyti
Nezinau, as cia gal ne i tema, bet as apie astrologija. Radau toki puslapi www.astrol.lt, ten tipo parasai konkretu klausima, ir tau atsako, nu pirma atsake nemokamai, paklausiau nesamones, tai nesamone ir parase, o uz antra jau nori "mazo honoraro".Tiesa, reikia zinoti tikslias gimimo datas, dar ten gali nustatyti kada patartina tuoktis ir t.t. As pati tokias astrologais netikiu, manau kad tai tikras sharlatanizmas. Idomu kokios jus nuomones?
Atsakyti
As irgi lankiausi tame puslapyje, uzdaviau astrologui klausima, gana rimta ir gavau labai nekonkretu, abstraktu atsakyma. Manes irgi prase mazo, simbolinio mokescio. Bet man, nematant zmogaus, nelabai norisi su juo tureti piniginiu reikalu.
O gal ten dirba ne astrologas o astrologine programa?
Atsakyti
Manau kad astologas (jei ji taip galiam pavadinti),nes as su juo dar keliais laiskais susirasinejau, gincijaisi. As is pradziu uzdaviau nelabai konkretu klausima (nors manau kad kiti astrologai is gimimo datu, man i ta klausima labai lengvai atsakytu, o jam truko konkretumo), tai paklausiau konkreciau, tiksliau, jis kelis klausimu pavyzdius dave, tai viena ir parasiau, nors net minties tokios nebuvo. Tai va, nesamones. O delmokejimo, tai manau, ad tikrai neverta tokiems moketi, nera uz ka.
Atsakyti
NE IS DATOS ASTROLOGAS GALI NUSTATYTI IR ATSAKYTI I KONKRETU KLAUSIMA "TAIP" ARBA "NE", o butent is momento, kada buvo tiksliai suprasta, ko Jus konkreciai klausiate, ir tam momentui sudarytas horoskopas.

Cia jo atsakymas, nes paklausiau, is kur jis ten tuos atsakymus traukia   ;D
Atsakyti
patikslinu: klausimo "nepakisau". Kadangi Jusiskis pirmas klausimas nuskambejo per abstrakciai, pateikiau Jums keleta pavyzdziu, kaip galetu KONKRETUS klausimas nuskambeti, bet tai neturi nieko bendro su klausimo ibrukimu. Antra, nesijauciu atsakingas uz tokius klientu veiksmus, kaip "uzdaviau, nes nesugalvojau ko galima paklausti" (Jusu laisko citata). Gerai ateiciai isidemekite: jei klausiate nerimtai, jei Jusu nespaudzia problema, o klausiate, kad tik "paklausti", JOKIO astrologo analize nebus teisinga. Dabar matau, kad momentas, kada tokius klausimu pateikimo pavyzdzius rasiau, sutapo su situacija danguje, kur buvo "taip" atsakyma duodanciu planetu issiklostymas, o Jus "pakibote" ant to ir nebesugalvodama, ko cia paklausus, et, nusprendet suzaisti, taip sakant, klausti, kad klausti. Bet kaip metodikoj mus perspeja: jei klientas zaidzia, atsakymas nebus teisingas. Stai kodel paskutiniu metu vengiu priimti klausimus rastu, i el. pasto deze, ir laukiu skambucio i mob. tel.: balsas pasako viska, rimtai zmogus kreipiasi, ar ne. Pirmu atveju atsakymai tik "taip" arba "ne" i klausimus niekuomet nera manes apvyle, jei butu kitaip, tam tikruose sluoksniuose pagarbos savo darbui netureciau jau seniai, ir jau seniai buciau bankrutaves.

Tikiuosi, auksciau isdestytos pastabos nebus palaikytos izuliomis, nes tai padaryta Jusu pacios labui. Rekomenduoju taip pat susipazinti su savo straipsniu, kuris buvo ta pacia tema svetaineje neseniai publikuotas, ir kuri prisegiau prie sio laisko. Dar daug vandens nutekes, kol zmones kai ka perpras, bet...ka padarysi, po Palmyru ir Suliju nelengva gi iskabinti ta deguta, kuri i samone sukrove ju "zaismingoji" astrologija...Sekmes!



Vat kaip kietai parase    ;D  (cia tas pats astrologas)
Atsakyti
Aha, jis man irgi uzdave papildomu klausimu, kazka apie skribele, dar apie kazka., dabar jau neatsimenu. Toks ispudis kad tai buvo testo klausimai.
Atsakyti
Tai ir as neturejau ko konkretaus paklausti, paklausiau ir tiek.   ;D  Pabandyk, idomu kam nors teiybe parasy?   ;D
Atsakyti
Libra, o taves ne to klause?

ar noretumet, trauktu uzsideti skrybelaite su sydo tinkleliu? O jei - taip, tai kokiu tikslu, kokiose mazdaug situacijose sydo tinkleli galetumete panaudoti?
Atsakyti
Jura, to ir klause!!
Na dabar viskas aisku pasidare. Kai skirtingiems zmopnems uzduodami tie patys klausimai tai vadinasi TESTAS.
Atsakyti
Zinai, as pradedu manyti kad jis koks nors manjakas nesveikas, prie ko cia mano horoskopas ir skrybelaite su sydu? nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE
Zinai, as pradedu manyti kad jis koks nors manjakas nesveikas, prie ko cia mano horoskopas ir skrybelaite su sudu? nesuprantu.


tai skrybėlaitė su šydu ar su šūdu  :smile.gif ;D ;D ;D
Atsakyti