QUOTE(Austutes Mamyte @ 2005 11 20, 13:51)
Aš ir buvau pas būrėja Genute (juozapavičiaus gatvėj, kaune), nu bet geriau jau būčiau nėjus
***** pasakė kad visa gyvenimą būsiu nelaiminga-tioi "kovok" su vyru kol turi jėgų, o kai išsiskirsi "kovosi " su dukra nes tokia pati bus karštakošė kaip jos tėtis.
Viskas būtų gerai jei paklausei ir pamiršai, bet man jos žodžiai tai įstrigo, kad negaliu apie nieką kitą galvoti. net ir dukrytė kai pradeda kapryzuotis pagaunu save galvojančią-va ji tikrai bus kaip tėtis. jaučiu , kad pradedu gyventi ta linkme ką ji ir pasakė. Jau pradėjau galvoti apie skyrybas su vyru ( paskutiniu laiku tikrai nesutariam) , nes ji pasakė kad jis vistiek nepasikeis galiu net nebandyti, o laukti kol truks man kantrybė.
Nu nesu as is tu labai naivuoliu ir tikinciu visokiom burejo, bet vistiek galvoju "o jeigu"? Siaip man ta Genute pasirode tikrai protinga ir turinti sugebejimu burti. nu ji neburia, o tik paklausia to zmogaus amziu ir tad jau viska pasako. nu neslepsiu, daug dalyku tikrai pasake kad yra tiesa, va tas ir gasdina
bet uztat pasake kad turiu sunu o ne dukra, nors is tikro turiu mergaite. kai pasakiau kad pas mane dukryte yra tai tipo sako " turejo gimti berniukas" Nu kaip taip gali buti-ji "mato" kokia ji uzsispyrusi ir nesutramdoma bus užaugusi, bet "nemato" kad mergina, o ne vaikinas?
Gaila, kad yra tokių būrėjų, kurios drumsčia ramybę, o ne padeda ją atgauti... Kai kuriose teorijose sakoma, kad atsitiktinumų nebūna, visi įvykiai yra dėsningi... Gal ir šis sukrėtimas yra tau duotas tam, kad galėtum padaryti išvadas, ką nors pakeisti... Pakeisti vyrą, aišku, galima, bet dukters nepakeisi... Ir kam keisti? Ir apskritai, iš laiško susidariau nuomonę, kad kovoji ir kovosi su temperamentu, tai panašiai, kaip kovoti su vėjo malūnais... Juk temperamentas yra įgimtas... Gal geriau būtų išmokti susigyventi tiek su vyru, tiek su dukra. Temperamentingi žmonės nėra blogi... Žodžiu, kaip sakoma, jei gyvenimas pasiūlė citriną, tai pasidaryk iš jos limonadą... Kam kovoti, jei galima gyventi gražiai... Aišku, tai nėra taip lengva, ir būrėja jau čia nepadės, o psichologas, manau, labai padėtų...
Gerąja prasme...
Chm, norėjau paguosti, tik nežinau, ar pavyko...
Pradžia 2007-04-16
ūgis 1,70 cm
Dabartinis svoris 74,00 kg
Per pirmą mėnesį nuriedėjo 10 kg