Aš pas būrėjas per savo gyvenimą buvau kokius penkis kartus. Visos labai gerą ateitį išburdavo, tačiau paskutinės paranšystės išsipildė. Keisčiausia, kad ji nieko neklausinėjo, tik išmetusi kortas pasakė, kad pas mane yra trys vyrai, su vienu susipykome ir jis greit paskambins atsiprašyti. Iš tiesų, buvo toks, tačiau, kad jis atsiprašys netikėjau, o tai atsitiko jau kitą dieną. Antras vyras, kaip ji pasakė, yra užsienyje, labai geras, labai myli. Taip ir buvo, tuometinis mano draugas buvo išvykęs į Airiją pauždarbiaut. O trečiasis ji išpranašavo, kad taps mano vyru. Keisčiausia, kad su savo dabartiniu draugu buvome tik į porą pasimatymų nuėję ir kaip dažniausiai būna, jis man net naptiko. Ji pranašavo dar kitų dalykų, pvz, kad manęs laukia karjeros šuolis, kurį man padės padaryti kažkoks vyras. Po kokių poros mėnesių vienas mano klientas pakvietė dirbti į didelę tarptautinę kompaniją. Arba nustebino, kad išmetusi šeimos kortas pasakė, kad mama išsiskytusi, o jos dabartinis vyras serga - tai tiesa. Nors prieš tai į burtininkus ir būrėjas žiūrėjau skeptiškai, tačiau dabar jau tikrai tikiu.