Merginos , o ar Regina iš Antakalnio bendrauja lietuviškai?
Aš buvau pas Svieta iš Pašilaičių tai ji man irgi nepatiko , nieko pati nepasakoja kiek paklausiau tiek paskė ir tai nieko konkretaus, o ėjau su dideliu klausimu taip ir nesupratau , atsakymo. Del to norečiau pas kita nueiti ir paliginti ir taip ant širdies neramu del kaiko.
Gal galit pasakyti ar keliant kortas reikia paisyti mėnulio. Nes kartais neburia būtent per delčią.
QUOTE(nomi @ 2005 08 24, 16:08)
Merginos , o ar Regina iš Antakalnio bendrauja lietuviškai?
Aš buvau pas Svieta iš Pašilaičių tai ji man irgi nepatiko , nieko pati nepasakoja kiek paklausiau tiek paskė ir tai nieko konkretaus, o ėjau su dideliu klausimu taip ir nesupratau , atsakymo. Del to norečiau pas kita nueiti ir paliginti ir taip ant širdies neramu del kaiko.
Regina iš Antakalnio bendrauja lietuviškai. Bet moteriškė bajava, moka riebiai ir rusiškai nusikeikti
sveikos mergaites,
gal galetumet man permesti Reginos nr is antakalnio, skambinau tuo kur is adresu:sake ne ten pataikiau tai gal kuri buvot neseniai ir galit imest man jos nr busiu labai labai dekinga
gal galetumet man permesti Reginos nr is antakalnio, skambinau tuo kur is adresu:sake ne ten pataikiau tai gal kuri buvot neseniai ir galit imest man jos nr busiu labai labai dekinga
Buvau vakar pas Regina Antakalny, labai patiko.O pasake tiek daug apie mane, kad is jos isejau lengvam soke Be to, ji nebloga psichologe ir siaip paprasta ir faina moteriske, kartais ir nusikeikia taip kietai
QUOTE(spurgute @ 2005 08 25, 12:08)
sveikos mergaites,
Numeris jos 2340784
QUOTE(Smurka @ 2005 09 02, 15:14)
Nu, Shalimar, ir kaip mūsų kelionė į Turkiją?
Kelione mate, bet daug neakcentavo, tik viena zmogu labai iskeike ir i suns dienas isdejo, sako tu su juo susitikti ruosiesi, juk zinau, kad ruosiesi
Dar sake, kad mano aura labai sviesi ir sviesus plaukai man idealiai tinka, geras jegas pritraukia
shalimar kiek regina nuplese is taves uz toki geri?
QUOTE(mexica @ 2005 09 02, 15:25)
shalimar kiek regina nuplese is taves uz toki geri?
20 lt
tai ne karve kainavo reiks ir man uzsirasyti