ALCHEMIE, saunu, jei taves nieko neklausinejo ir daug atspejo
. O as papasakojau, kaip man pas ja buvo. Irgi nenorejau nieko sakyt, ir is pradziu kai klausinejo, vis ka nors numykdavau, kad nezinau ar panasiai. Tai ji man iskart taip ir pasake, kad jei "neatsiversiu", tai nepavyks nieko isburt
.
Ir kam tikrai sunkus gyvenime laikotarpis, gal ir verta nueit, nes nuotaika, tai tikrai turetu pakelt
.
Va, buvau nuejus ir pas ta Sveta Pasilaiciuose. Prasikeikiau
! Taip buvo gaila tu 20lt
Tikrai nei puses tiek nebuvo verta moket uz tas 5-10min vos ne vien patylejimo, bet, kad smulkiau neturejau. As nezinau, ar tai ji ten pervargus buvo, ar kas jai. Bet ji net nesistenge man ka papasakot. Is pradziu isdeliojo kortas ir kazka pasake, bet nieko labai konkretaus, kai ko neatspejo visai. O paskui ji man: klausk kas tave domina ir trauk kortas. O as nebuvau tam pasiruosus ir net nezinojau ka man cia klaust, nes tokiu kaip svarbiu sprendimu ar rimtu klausimu neturiu. Tai klausinejau bile kokiu nesamoniu, nors ji pries tai apibendrintai apie tai jau buvo kalbejus. Tai kai ka vos ne atvirksciai vel sake, arba isvis nieko nesake, tik kad viskas gerai bus. Arba kaip as pasirinksiu, taip ir bus
Zodziu....