Mano močiutė gal prieš kokius 3 metus buvo pas būrėją. Ji jai daug ten visko pripasakojo, o vienas sakinys man įstrigo :"saugok anūkę". Na ką, babytei kažkodėl susišvietė, kad labiau saugoti reikia mane (nors turiu jaunesnę sesę) ir kad saugoti reikia nuo vyro (nors būrėja to ir nesakė) ir ką, aš su dabartiniu vyru kai susipažinau, tai ir pradėjo varyt:"būrėja išbūrė, kad saugotumeis, jis tave apgaus ir tt" nu pikta žinokit. nei ji taip sakė, nei ką, o bobulytė sėdi ir laukia, kol kasnors atsitiks blogo
labutis,
visada norejau nueiti pas bureja, bet kazkas stabdo. bijau, kad pasakys ka blogo.gal zinot tikrai savo srities zinove Kaune? dabar tokia busena, kad tikrai smalsu suzinoti bent artimiausios ateities staigmenas.aciu
visada norejau nueiti pas bureja, bet kazkas stabdo. bijau, kad pasakys ka blogo.gal zinot tikrai savo srities zinove Kaune? dabar tokia busena, kad tikrai smalsu suzinoti bent artimiausios ateities staigmenas.aciu
Nu jei jau prakalbot apie tai, tai galiu pasakyti, kad susikure nauja svetaine sia tema www.burturatas.tinkle.lt
Manau, kad internetas ta vieta, kur gali burtis anonimiskai ir sakyti, kad man tai nepatinka, nors ir tai ne tiesa...
Manau, kad internetas ta vieta, kur gali burtis anonimiskai ir sakyti, kad man tai nepatinka, nors ir tai ne tiesa...
http://www.burturatas.tinkle.lt - cia irgi yra online burimas, beto lietuviskai, kam lauzyt galva del kalbos?
QUOTE(miegapele @ 2005 02 24, 12:55)
http://www.burturatas.tinkle.lt - cia irgi yra online burimas, beto lietuviskai, kam lauzyt galva del kalbos?
Gana vidutiniskas ten burimas Jau nekalbant apie numerologija.
Sveiki,
Gal galit parasyti geros burejos tel. Vilniuje.
Aciu
Gal galit parasyti geros burejos tel. Vilniuje.
Aciu
QUOTE(gama @ 2005 02 22, 16:34)
kristik,
išsiunčiau tau į až vienos tikrai geros ir "normalios" būrėjos kontaktus. Sėkmės
išsiunčiau tau į až vienos tikrai geros ir "normalios" būrėjos kontaktus. Sėkmės
Sveiki,
Gal galeciau ir as gauti si tel. Aciu
Norėjau pasiteirauti, gal kam teko lankytis pas Lietuvos raganų raganą Viliją L., kiek girdėjau ji užsiima tik baltąja magija, gal turit kokiu atsiliepimų, žinote kaip galima būtų susisiekti?
tikiuosi nieko neįžeisiu .......bet tikrai nesuprantu,negi jūs neturit kur pinigėlių dėti
Man tik astrologiskai bure,kad istekesiu uz uzsenecio,turesiu dvi dukras ir dirbsiu moteru kolektyve...Negaliu sakyti,kad tikiu ir negaliu sakyti,kad netikiu
O galvoju zmones pas ivairiausias abrkadabras eina nes nori i kazka tiketi ir viskas.
O galvoju zmones pas ivairiausias abrkadabras eina nes nori i kazka tiketi ir viskas.