Sveikos merginos,
As kazkada buvau pas bureja Minsko pl. Buvau pries du metus vasario men. ir laukiau nuo 7 val. ryto iki beveik 12 val., kol bureja atsikele ir isejo is savo namo. Man pasiseke, kad buvau pirma, nes turbut buziau likusi ledine statulele
ji man isbure daug dalyku, kuriu daug kas issipilde. Viena is pranasysciu buvo ta, kad turesiu dvieju kambariu buta. Tada pagalvojau "kodel dvieju? juk jei pirksim su draugu buta, tai triju, juk reikia trecio busimam vaikuciui" ir dar pagalvojau, jei bureja bus teisi dvieju kambariu butas bus per mazas, o jei nusipirksim triju kambariu buta, teks nusivilti ta nuostabiaja bureja, kuria visi taip gyre. Ir vat rudeni mes nusipirkom buta, bet turint omeny kaina ir reikalavimus, musu butas yra butent dvieju kambariu (tiesiog nerade triju kmb, pradejom zuireti dvieju su galimybe pasidaryti trecia kai prireiks). Pranasyste issipilde
Dar vienas dalykas, kuri pasake dedama kortas ant stalo "zaksas... po zakso sunus" Paklausiau, kada tai ivyks, o jos zodziai buvo "gal po 2 metu, gal uz pusantru.. is kur as zinau.." Jau daugiau kaip du metai kaip tikimes susilaukti vaikelio ir jau si men. jau du metai kai buvau pas bureja. Rezultatas tas, kad uzvakar man draugas pasipirso
Taciau kur pranasystes issipildymas
Aisku gal tuos laikotarpius ji paminejo lyg tarp kitko, bet juk suprantate, kai kazko lauki pasirenki kuo palankiau, kad dusiai lengviau butu... Taciau vis dar tikiuosi, kad pranasytes greit issipildys (del
) Dabar man sunkus laikotarpis, o tai, kad vis nepastoju isvis i depresija varo
Nusprendziau vel nueiti pas bureja (ta mociute 2003 rugseji pasimire), taciau labai noretusi nueiti pas tikra gera bureja ir nesvaistyti laiko, pinigu ir nervu sarlatanams. Gal kas galite parasyti Sergejaus (susidariau gera ispudi apie ji is jusu laisku) tel. nr., nes tuo numeriu neprisiskambinu.
Beje, zmones dazniausiai pas burejas eina tada, kai kas nor klostosi blogai. Viena moteris, kuri lauke kartu su manimi, paklausta kodel nesilanke pas bureja 10 metu po pirmo apsilankymo, atsake "o ko cia eiti, jei viskas gerai?". Ji teisi - kol buvo viskas daugiau maziau gerai, net kai drauge kviete eiti kartu pas bureja, atsisakiau. O kai sirdis neranda ramybes, tai nei drauges, nei mamos, nei vyro "viskas bus gerai" skausmo nenumalsina.......