Gal kas ziurejot "Akvariuma" kaip ten Vaiva bure kortimis? As kazkaip tuo metu uztaikiau ziuret ir buvo toks momentas, kai isbure kas laimes. Sake parodys per finala. Deja specialiai laukiau, neparode.. Turbut ne ta isbure

Buvau as pas ta Azanova, nors esu nelinkus burtis ir vaikscioti pas visokius ekstrasensus. Manau tas pats butu nueiti pas psichologa. Dabar kai praejus laikui, pagalvoju tai kitokio atsakymo ir negalejo but. Daugiau kalbejausi apie savo darba, profesija, dar apie vaika, nes turejau keleta specifiniu klausimu. Jis pagal knygas ziurejo vaiko horoskopa, ar tiesa sake pamatysim po keliu ar keliolikos metu. Bet daugiau charakterio savybes sake, kuria linkme lavinti, o ne pranasystes. Apie mane, mano savybes irgi tiksliai pasake, bet ziuredamas knygose pagal gimimo data. Paliko tokio salto zmogaus ispudi, labai laiko atstuma, jokiais budais kad tik neprisiliestu (na galima manyti kiek zmoniu pas ji eina, turbut nusiurbtu energija). Skiria valanda laiko, praejo valanda - viso gero, atsiskaityk su zmona. O man ta diena dar kaip uzkeikta buvo, masina neuzsivede, pas ji pavelavau, tai dar maziau laiko turejau. Dar iseinant paklausiau kaip cia yra, ar sutapimas, tai nusijuoke, ai, nieko tokio, matyt labai skubejai