Įkraunama...
Įkraunama...

Burtai ir kiti abrakadabra

Būriausi pas Staselę - na tikrai labai gražiai ji visko pribūrė - ak, kad tai taip tiesiai Dievui ausin rolleyes.gif
Iš pradžių kai pradėjo aiškint esamą situaciją - labai nustebau - taaaip pataikė - konkrečiai viską, nors nieko nieko neišsikalbėjau tiesiog sėdėjau ir klausiausi jos.
bet ką būrė apie ateitį - tai hm g.gif . Vat vienas iš kortų pranašysčių, kad man labai bus sunku gauti naują darbą, o ypač, kad būtent šią savaitę - tai yra neįmanoma - ir ką jūs manot? Kaip perkūnas iš giedro dangaus - gavau pasiūlymą, ant durniaus nuėjau į pokalbį - ir ką gi - pirmadienį bus pirma mano naujo darbo diena clap.gif Vat ir tikėk tais burtais. Dabar žiūrėsiu, kaip toliau viskas pildysis ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE (Geruliuke @ 2004 07 09, 22:54)
o tos burejos vardas ne Vale?

Gal kas zinot kaip patekt Kaune pas Vale.Ji gyvena Siaures pr.Adresa tikslu zinau,bet pas ja rei uzsirasyt,o uzrasyt gali tik kas eina burtis.Tai va mano bendradarbe buvo nuvaziavus tai nedare duru ir isvare...Gal kas eis burtis g.gif
Atsakyti
Na ir as pasipasakosiu rolleyes.gif
Taigi buriausi pas bureja pries 2 metus,na pusiau tikiu,pusiau ne.Pripasakojo visokiu dalyku,pvz niekaip nesupantu is kur viska apie mano dabartini vyra pasake,nuo A iki Z ir apie mane.Kad is manes negaletu kanors nustatyti nusiemiau visus ziedus,apsirengiau daug paprasciau ir ka pasake tai kokia mano tevu finansine padetis.Isbure,kad su busimu vyru apsizenysiu kazkur po 2-3 metu,na va mes jau susituokem.Traukiau korta ir iskrito giltine,iskart liepe pertraukti korta(po dvieju sav mire senelis).As pas ja buvau 2 kartus,visa laika sake ta pati,ai dar kai buvau pirma karta sake isvaziuosiu dirbti i JAV(vasarai),o kita karta sake,kad nepavyks na galvojau cia jau nusisnekejimo virsune,bet taip gavosi,kad i JAV tikrai nepavyko isvaziuoti.
Po kiek laiko nusiunciau ant durniaus issiburti pas ja savo vyra ir jam apie musu santykius pasake,tai ka ir man.Jam taip pat kai kurie dalykai issipilde,bet mes linke manyti,kad tai tik sutapimai,nes tai kaip isbure mums gyvenima butu per gerai wink.gif
Atsakyti
Leduke, o pas kokią būrėją būreisi? ir kitas klausimas - kai siuntei savo vyrą burtis- gal siuntei jį iškart po savęs - na tarkim tave išburia ir ateina tada tavo vyras burtis?

kaip įdomiai tu čia nupasakojai - kad nusiėmei žiedus eidama burtis - o toji būrėja, pas urią aš buvau - iš kart ir pasakė - jei tekėjus su dešine ranka, jei ne - su kaire keli kortų kaladę.

Bliamba, man ką pribūrė toji Staselė - taaaip gražiai nuskambėjo - pagalvojau - ak, kad tokia ir būtų ateitis wub.gif wub.gif

Paksui sutikau pažįstamą, kuri visas mano mintis sujaukė. Taigi sakė - viską, ką toji Staselė jai pribūrė - buvo absoliučiai į lankas. Tai va - suprask kaip nori. Arba nebent tie burtai pradės po kurio vėlesnio laiko pildytis - nzn.
Atsakyti
Bagyra,tuomet dar drauga siunciau po kokiu 2 ar daugiau men(nepamenu,bet jau buvo praeja nemazai laiko).Zinok,keisciausia buvo,kad pasake tiksliai kiek laiko mes kartu su draugu,bet va nepamenu ar su kortom keliau.
VARDAS burejos Svieta,zinau tik tiek,kad pas ja nemazai verslininku kreipiasi!
Prikolas buvo kai sedejau pas ja ir paskambino telefas-tai ji mete kortas vaziuoti tam zmogui i Anglija ar ne,o kita karta verslininkui priimt verslo salygas ar ne?(bet ji turi ta skambinantyji pazinoti)!
va prisiminiau,kad po kurio laiko buvo mano drauge,klause ar pavyks patekt i Anglija-pravaziavo laisvai,pasake apie vedybas kaip ir man,jos vestuves irgi buvo pries men!
O mes dar juokemes,kad tais paciais metais tai tikrai nepavyks g.gif
Na,bet as vistiek manau,kad tai sutapimai wink.gif
Atsakyti
Tai dabar tox jausmas, kad reikės ieškoti tos Svietos - įdomu labai ką ji pasakytų - tą patį ką ir Stasė rolleyes.gif ar ne g.gif ?
Atsakyti
Ir as buvau pas Stasele, ir tokiu pievu pribure, kad ojojoj...na bet gal delto, kad ir ejau pas jau nerimtai nusiteikusi ( ir is vis pirmakart pas bureja lankiausi) g.gif
O vat pas ta Genute butu idomu apsilankyti, lankesi drauge pas ja, tai taip idomiai pripasakojo jai.... g.gif
Atsakyti
as irgi noreciau pas bureja Kaune... gal kas ka rekomenduotu ir mazdaug kainytes nupasakotu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Ausrora @ 2004 10 10, 18:51)
O vat pas ta Genute butu idomu apsilankyti, lankesi drauge pas ja, tai taip idomiai pripasakojo jai.... g.gif

Pas kokią Genutę? Jau visai susimaišiau - čia ir Valė ir Svieta minimos, dar Genutė - tai kurios čia būtų geriausia ieškotis unsure.gif ?

Chili, pas Staselę, kur būriausi (ėjom kartu su drauge) - taigi kainavo po 20 Lt, o šeip kiek girdėjau pas ją 30 Lt su Taro kortom ir 20 Lt jei parpastom (mus būrė Taro). Šeip tai ji labai gražiai buria- tai kai išeini iš jos - pagalvoji, kad gyvenimas turėtų būti pats nuostabiausias - dar netgi nuostabesnis negu esi įsivaizdavusi. Kiek čia tiesos - neaišku.
Atsakyti
Apie Genute-tai girdejau tik gerus atsiliepimus,jau man vel uzejo noras patekti pas ja g.gif
Atsakyti
na manau ir man pribrendo reikalas nukakt pas burėją Vilniuje, gal kas parekomenduos ir pametės keletą telefoniukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Auges @ 2003 05 30, 19:51)
Na va uzsirasiau pirmadieniui pas ta Sergeju, jei liksiu gyva ir sveika butinai ka nors papasakosiu apie ta vyrioka

tai pasakykit kas nors kur ta Sergeju rasti????gal telefonas yra?
Atsakyti