Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdų ataugos (pentinai)

O kurioj vietoj tos ataugos auga?Ar i pado puse ar ar i sona kur nors,ar visiems skirtingai?Nes as negaliu gulint ant nugaros koja padet ant kulno,ir siaip tirpsta kulnas,skauda,tai bandau diagnoze nusistatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2009 03 13, 22:42)
O kurioj vietoj tos ataugos auga?Ar i pado puse ar ar i sona kur nors,ar visiems skirtingai?Nes as negaliu gulint ant nugaros koja padet ant kulno,ir siaip tirpsta kulnas,skauda,tai bandau diagnoze nusistatyt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kaciara @ 2009 05 11, 21:58)

Pentinai labai paprastai gydomi. 1980 metais su manim vienoje darbovietėje dirbo toks 70 vyriškis. Tai jisai vieną mūsų bendradarbį, kuris jau vaikščiojo pasiremdamas su lazdute gydė taip: vaistinėje liepė nusipirkti skysčio, kuris vadinosi Jaučio tulžis - tą skystį gamino viena Kauno bendrovė, tai buvo nemažas butelis (nežinau ar dabar jisai ten pardavinėjamas). Tą skystį reikia sumirkyti, bet sausai neišspausti ant medžiagos skiautės, apdėti pentino vietą, ant viršaus apsukti celofaną, kad batas neperšlaptų (patartina nusipirkti laisvesnius batus), užsimauti storesnę koją, kompresą keisti kokius 4 kartus per parą ir nei akimirkai nepalikti be kompreso. Tik neprisimenu tiksliai ar savaitę ar dvi nepertraukiami taip nešioti ir pentinas ištirpo Tai tikras faktas. Jisai pasakojo kad taip išgydė pentiną ant sprando. Linkiu jums pamėginti ir linkiu sėkmės
Atsakyti
mano uosvienei kogero sitas dalykas yra..tai reikes pasakyti, kad pamegintu kopusto lapa uzsideti ir ta jaucio tulzi pasitepti, jei ras pirkti..kad tik nenugydiciau :-D
Atsakyti
Ar kas nors girdėjote apie Rusijoje turimus vaistus, kurie suleidžiami į kulnus ir taip yra ištirpdomos kulnų ataugos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuberniute @ 2009 08 03, 22:58)
Ar kas nors girdėjote apie Rusijoje turimus vaistus, kurie suleidžiami į kulnus ir taip yra ištirpdomos kulnų ataugos? g.gif

nepatarciau tu vaistu,man teko girdeti is vienos medikes,kad tie vaistai paskui ne tik ataugas istirpdo,bet gali ir pati kaula pradeti tirpdyti,logiska,jei jie tokie stiprus ir tirpdo ataugas,mano sesuo turi tokia pacia beda,bet ji uzsienyje gyvena,kaip tik rugpjucio men gryzta 10 dienu,tai man paskyre uzduoti surasti gydytoja ortopeda-traumatologa,bandysim i klinikas vaziuoti,ji girdejo ,kad su lazeriu kazkaip jas panaikina,bet kiek ieskojau info internete nieko panasaus neradau,va,siame skyrely radau,kad rentgeno spinduliai padeda,bet jei jie napanaikina ,o tik apmalsina skausma,tai velgi ne kas,bet kada vel gali pradeti skaudeti,o is uzsienio taip kaskart neprivazines,negi tik chirurgine operacija juos panaikina?na,kai apsilankysim pas gydytoja parasysiu ka sake
Atsakyti
QUOTE(Serenada @ 2009 08 05, 12:13)
nepatarciau tu vaistu,man teko girdeti is vienos medikes,kad tie vaistai paskui ne tik ataugas istirpdo,bet gali ir pati kaula pradeti tirpdyti,logiska,jei jie tokie stiprus ir tirpdo ataugas,mano sesuo turi tokia pacia beda,bet ji uzsienyje gyvena,kaip tik rugpjucio men gryzta 10 dienu,tai man paskyre uzduoti surasti gydytoja ortopeda-traumatologa,bandysim i klinikas vaziuoti,ji girdejo ,kad su lazeriu kazkaip jas panaikina,bet kiek ieskojau info internete nieko panasaus neradau,va,siame skyrely radau,kad rentgeno spinduliai padeda,bet jei jie napanaikina ,o tik apmalsina skausma,tai velgi ne kas,bet kada vel gali pradeti skaudeti,o is uzsienio taip kaskart neprivazines,negi tik chirurgine operacija juos panaikina?na,kai apsilankysim pas gydytoja parasysiu ka sake

Papildyta:
QUOTE(kaciara @ 2009 08 05, 19:31)

Kas dėl pentinų, man tai liūdna, kad žmonės akli ir kurti. Jūs net nesiruošiate pabandyti paprasčiausią metodą, kuris kainuoja iki 10 LT apie kurį rašiau anksčiau - tai jaučio tulžis. Bet žmogaus prigimties juk nepataisysi. Jei Jums patinka ieškoti brangių ir skausmingų metodų tai sėkmės, tai Jūsų problema.
Atsakyti
o kaip naudoti tą jaučio tulžį? kiek laiko gydytis? ar šeimoje kas nors sirgo šita liga? Ačiū už info.
Atsakyti
QUOTE(kaciara @ 2009 08 05, 18:32)

Kas dėl pentinų, man tai liūdna, kad žmonės akli ir kurti. Jūs net nesiruošiate pabandyti paprasčiausią metodą, kuris kainuoja iki 10 LT apie kurį rašiau anksčiau - tai jaučio tulžis. Bet žmogaus prigimties juk nepataisysi. Jei Jums patinka ieškoti brangių ir skausmingų metodų tai sėkmės, tai Jūsų problema.

Gerb.kaciara,kad jums nebūtu taip liūnda,turiu pranešti,kad neesu,nei akla,nei kurčia,teiravausi aš tos jaučio tulžies 3 skirtingose vaistinėse- neturi jie tokio daikto.Taigi,prieš pradedant kaltinti mane aklumu,kurtumu,bloga prigimtim,geriau vertėjo pasiteirauti kokia tikimybė rasti sių dienų vaistinėse tokius caro ruriko laikų vaistus tongue.gif ir,beje...tamstai nepakenktu šiek tiek pasikeisti-daugiau nuoširdumo,optimizmo,mažiau arogancijos ir didesnes kultūros bendravime,net jei jis virtualus 4u.gif ups...bet apie ką aš čia-žmogaus prigimties juk nepataisysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Serenada @ 2009 08 18, 02:08)
Gerb.kaciara,kad jums nebūtu taip liūnda,turiu pranešti,kad neesu,nei akla,nei kurčia,teiravausi aš tos jaučio tulžies 3 skirtingose vaistinėse- neturi jie tokio daikto.Taigi,prieš pradedant kaltinti mane aklumu,kurtumu,bloga prigimtim,geriau vertėjo pasiteirauti kokia tikimybė rasti sių dienų vaistinėse tokius caro ruriko laikų vaistus tongue.gif ir,beje...tamstai nepakenktu šiek tiek pasikeisti-daugiau nuoširdumo,optimizmo,mažiau arogancijos ir didesnes kultūros bendravime,net jei jis virtualus 4u.gif ups...bet apie ką aš čia-žmogaus prigimties juk nepataisysi  biggrin.gif

Atostogavau todėl negalėjau atsakyti. Jaučio tulžies užsisakau kad atvežtų baltarusės Kalvarijų turguje, kurios pardavinėja apatinį trikotažą. Prieš kokius 2 metus pas mus vaistinėse atveždavo iš (jei gerai atsimenu Kauno fermentų). bet kai visada kai geras dalykas tai ir nuėmė. Dabar ji pagrinde iš Lietuvos eksportuojama labai sėkmingai į užsienį Kai užsisakysite tai joms ant lapuko geriau parašyti:ЖЕЛЧЬ МЕДИЦИНСКАЯ КОНСЕРВИРОВАННАЯ
ЖЕЛЧЬ МЕДИЦИНСКАЯ КОНСЕРВИРОВАННАЯ ( Chole coservata medicata ). Препарат, содержащий натуральную желчь крупного рогатого скота или свиней. Жидкость от желтовато-коричневого до темно-зеленого цвета со специфическим запахом без осадка (или с хлопьевидным либо мелкозернистым осадком). Содержит стабилизаторы и антисептики (спирт этиловый, формалин, фурацилин). Применяют наружно при острых и хронических артрозах, артритах, бурситах, тендовагинитах, спондилоартрозе, вторичных радикулитах и других заболеваниях как обезболивающее, местное противовоспалительное и рассасывающее средство. Назначают в виде компрессов: 4 - 6 слоев марли пропитывают препаратом и накладывают на кожу в области поражения, покрывают вощеной бумагой с тонким слоем ваты и фиксируют легкой повязкой. При высыхании увлажняют марлевую салфетку водой комнатной температуры и вновь фиксируют повязкой. Компрессы меняют ежедневно. Курс лечения 6 - 30 дней. При необходимости проводят повторный курс после перерыва 1 - 2 мес. Побочных явлений обычно не бывает, в отдельных случаях возникает раздражение кожи, которое проходит при отмене препарата. Форма выпуска: во флаконах по 50; 100 и 250 мл. Хранение: в прохладном, защищенном от света месте. Перед употреблением взбалтывают.

Papildyta:
QUOTE(Serenada @ 2009 08 18, 02:08)
Gerb.kaciara,kad jums nebūtu taip liūnda,turiu pranešti,kad neesu,nei akla,nei kurčia,teiravausi aš tos jaučio tulžies 3 skirtingose vaistinėse- neturi jie tokio daikto.Taigi,prieš pradedant kaltinti mane aklumu,kurtumu,bloga prigimtim,geriau vertėjo pasiteirauti kokia tikimybė rasti sių dienų vaistinėse tokius caro ruriko laikų vaistus tongue.gif ir,beje...tamstai nepakenktu šiek tiek pasikeisti-daugiau nuoširdumo,optimizmo,mažiau arogancijos ir didesnes kultūros bendravime,net jei jis virtualus 4u.gif ups...bet apie ką aš čia-žmogaus prigimties juk nepataisysi  biggrin.gif

Tiesa parašiusi jums atsakymą prisiminiau, kad jei ką įžeidžiau tai nuoširdžiai atsiprašau. O vaistai tai tikrai ne carinia, ne be reikalo už jį mums užsieniečiai valiutą moka
Atsakyti
QUOTE(kaciara @ 2009 08 19, 20:48)
Atostogavau todėl negalėjau atsakyti. Jaučio tulžies užsisakau kad atvežtų baltarusės Kalvarijų turguje, kurios pardavinėja apatinį trikotažą. Prieš kokius 2 metus pas mus vaistinėse atveždavo iš (jei gerai atsimenu Kauno fermentų). bet kai visada kai geras dalykas tai ir nuėmė. Dabar ji pagrinde iš Lietuvos eksportuojama labai sėkmingai į užsienį

Na,as kauniete,Vilniuje bunu labai retai,bet zinoma ,eji labai reiktu tai ir iki Vilniaus galima atvaziuoti,o kas tie Kauno fermentai?dar pabandysiu paklausti turguje pas mus kur visokiais rusiskais papildais prekiauja,gal ten ka tures g.gif nors ,kaip minejau,ne man cia-sesei,o ji jau poryt isskrenda,nors siuo metu sake,jau nebeskauda
aciu 4u.gif
Atsakyti
I bet kokius batus kulno ataugos sukeliamam skausmui mazinti : Viscoheel (pusinukas) arba Viscoped (per visa peda) - Bauerfeind gaminiai. Ju atstovybe (centras) kaune.

4u.gif
Atsakyti