Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdų ataugos (pentinai)

Manau, kad daktarai tau viska gerai nustate - ploksciapadyste gali buti ir vienos kojos, ir dvieju... Ir nieko cia labai nepadarysi. Vaisktant su batais tikrai turetu padeti ortopediniai indeklai. O atsikratyti jos nelabai imanoma, bet kad nelengva tai tikrai... Juk vyru su ploksciapadyste net i armija neima wink.gif Siaip kazkiek padeti gali ivairus pratimukai pedos bei ciurnos raumenims ir raisciams stiprinti. Pasitark del to su savo ortopedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 08 29, 10:56)
Tikrai g.gif Gal žmonės ir kitaip vadina tuos iššokusius kauliukus.

[color=blue][/color],aš turiu straipsnį apie tuos kauliukus,iš medikams skirto žurnalo.Ten viskas išsamiai parašyta dėl operacijos ir kt..Jei nori ką sužinot,parašyk.

Papugele, gal gali mane "apsviesti" del tu kauliuku??? Nepasakyciau, kad pas mane tie kauliukai labai dideli, bet ateiciai noreciau daugiau suzinoti apie tai. Labai aciu. ax.gif
Atsakyti
Kartais ant kulnų susiformuoja vadinamieji pentinai. Jų atsiradimo priežastys kol kas nežinomos. Bet žinoma daug jų pašalinimo būdų.

Pavyzdžiui, išverdamos 6 vidutinio dydžio nenuskustos bulvės, vanduo nupilamas, bulvės užpilamos žibalu ir ištrinamos. Koše aptepami kulnai, arba košė sukrečiama į dubenį ir joje palaikomi kulnai maždaug 20 minučių. Paprastai užtenka 10 kasdien daromų procedūrų. Toks gydymas visiškai nekenksmingas.

Atsakyti
pas mane ta pati problema kaip ri pas gaga,kamuoja pedu skausmas ypac kai daugiau pavaikstau,arba kai pasoku intensyviau,jauciu lyg isitempus peda butu ir paspaudus ja is apacios suima skausmas,bet taip pat tik viena koja.buvau pas chirurga,man jokios foto nedare tiesiog paziurejo ir pasake polikiai i ploksciapadyste ir nesiokit tuos ideklus,bet kad man tie ideklai nepadeda ne kiek ir kiti sako,kad tikrai nera plosciapadystes... schmoll.gif
Atsakyti

Man irgi yra ataugos ant abieju kulnu.Jas nustate persviete rentgenu,nes jau taip blogai buvo,kad vaiksciojau ant pirstu galu..Anksciau ju uzdegima gydziausi "Zel"io ir "Traumel"io tepalais ir dar suciulpdavau po pora"Zel"io tableciu.Tai yra augaliniai vaistai,ju yra vaistinese.Jie kai kam padeda,o kai kam gali ir nepadeti.Dabar tai isgeriu kokia "Dyklac"(atrodo taip vadinasi)tablete ir praeina tas uzdegimas,kartais prireikia ir antros...Aisku,issioperuoti galima,bet sako,kad jos atauga...Tie uzdegimai pakamuoja daugiau pavasari ar rudeni,pvz.dabar ramu.(tju,tfu,tju) biggrin.gif Zodziu,namie yra ir tepaliuku,ir kai neturiu kantrybes ir laiko-"Dyklac",tik jis labai skrandi gadina..
Atsakyti
Sveikos, pakeliu šią temą, nes neseniai pradėjau šlubčioti viena koja, kulną labai skaudėti pradėjo ir nei iš šio, nei iš to... Oš nuotraukos paaiškėjo, kad pentinas ir man ant vienos kojos blink.gif išrašė šildymus ir masažuoti tą kulną, gal kuri susidūrėt ar apskritai tokios procedūros padeda g.gif Dabar geriu nuskausminamuosius pastoviai dėl kito susirgimo, tai ir kojos skausmo nejaučiu, betr ką reikės daryti po to, negi tik operacija beliks.. blink.gif
Atsakyti
As irgi turejau panasiu problema del kulnu sad.gif man juos pastoviai nutrindavo, jie tindavo ir galiausiai visai priliesti negaledavau sad.gif Vilniuje patikrino, padare retgeno nuotraukas ir pasirodo, kad ten kazkaip kaulas neleisdavo kazkokiai kremzlei kazko smile.gif)) tiksliai jau neprisimenu seniai buvo smile.gif Taigi teko operuoti ir pjauti kaula sad.gif operacija nemaloni, bet dabar viskas tvarkoje, kulnai sveikuteliai smile.gif
Atsakyti
Na, man išrašė su rentgeno ar kokiais ten spinduliais švitintis 8 kartus, sako, kad tada tos susikaupusios druskos ant kaulo aptirpsta ir nebeskauda. Dar daktare liaudiškų priemonių patarė - namie į kojines įsidėti pavasari skintu beržų lapelių, sako, padeda, taip pat masažuoti kulnus, net jei skauda, pvz., galima ridenti kočėlą biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

Man skauda vienos kojos kulna g.gif , kai atsikeliu ryte, tada vaikstau ant pirstu galu. Bet viena moteriske patare padaryti tokia procedura: naksciai uzdeti ant kulno kopusto lapa, tada ideti koja i celofanini maiseli ir tada i kojine. Jai sake padejo po keturiu proceduru. As dar tik viena kart taip bandziau, bet gal isitikinimas, o gal ir ne, bet tikrai maziau skauda. Reiks dar kelis kartus pabandyt.
Atsakyti
Nu va as ir susiduriaus su sia problema verysad.gif verysad.gif Bet nesupratau viena dien lyg pasirode kad koja batas grazuzia, kita diena vos neverkiau is skausmo eidama. pASIZIUREJAU KOJA, O GI NEI MAN TEN NUGRAUZTA NEI KA TIK KAZKOKS SUKIETEJIMAS ant kulno atsirades verysad.gif verysad.gif
Nu to man ir tetruko, neseniai koju venas issioperavau , tai ka dabar dar viena operacija blink.gif blink.gif Reiks pabandyt cuia isvardytas liaudies priemones, ir jei nepades pasirodyt pas gyditoja verysad.gif nes visi batai tai kojai nepatogus
Atsakyti
O kuriam mieste ta rengena israse. Kiek zinau Klaipedoj paskutinis tarybinis aparatas subyrejo. Kauno onkologai zadejo pirkti...
Man padeda kai kulnais t.y. uzkulniais dauzau i zeme ar kita kieta pagrinda. Kai tik prisedu kur tai ir "varau".
Dar parduotuvese buna tokie dygliuoti mediniai ratukai. Gerai su jais visus padus patrinti. Viso kuno masazas beveik gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fatali: 25 lapkričio 2008 - 20:39
Tias pentinas ant kojos mane zudo verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nursipirkau naujus batus, atrodo matavauysi viskas ok , ir ka jus manot nepaeinu as su tais batais verysad.gif verysad.gif verysad.gif Kosmaras kazkoks , jauciu be gyditoju neissiversiu unsure.gif
Atsakyti