Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

QUOTE(ziza @ 2006 08 30, 08:35)
Istorijos tikrai nerealiai skamba.
Bet jas skaitydama ir aš kai ką prisiminiau. Buvo, kad nuėjau pas giminaičius su butelka ir jie visokių kitokių pristatė, o to butelio net ant stalo nepadėjo. Tai aš iškarto pasakiau, kad noriu paragauti ir jus pavaišinti tuo kuo pati atsinešiau, nes tai atvežtinis butelys. Nežinau ar tiesiog pamiršo padėti ar turėjo kitokių tikslų-negaliu griežtai teigti.

šaip man tai ne vieną kartą teko susidurti su tuo,kad tavo paima, bet savo kažką vis tiek pasiūlo smile.gif ir kažkodėl nematau čia nieko blogo.. blogai tik tada, kai paima tavo atneštą ir sako, kad nėra nieko , kaip čia kažkas rašė biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Reko @ 2008 04 15, 22:33)
Bet yra toks issireiskimas .... paziurejus i draugus - galima spresti, koks esi pats....

nelabai pritarciau... turiu draugu ir draugiu, kurie pasikeite po pergyventu sunkiu ekonominiu salygu (ar atvirksciai - itin praturteje); arba susituoke / istekeje, nes juk antros puses atsinese iprocius i naujas seimas sukurtas. rolleyes.gif cool.gif todel kai kuriu zmoniu neva taupymo veiksmai man visiskai nesuprantami, net jei jie mano draugai schmoll.gif
Atsakyti
"Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais" galiu pasakyti tik vieną - nejaukiai g.gif
Atsakyti
nu o as kaip tik sakyciau,kad esu labai taupi.tam pritaria ir mano vyras.ir zinau,kad nera labai patenkintas,nors kai nusiperkam didesni daikta is sutaupytu pinigu,tai patenkintas.taupau tik savo atzvilgiu.kitu tikrai neisnaudoju.todel draugai to taupumo gal net nepastebi.taupau butent maisto srity.kai einu i parduotuve visada zinau ko man reikia is maisto,ir nieko papildomai nepirkineju ir siaip neslampioju po parduotuve.maista gaminuos namuose ir tada nesuosi i darba pietums (yra mikrobange darbe,saldytuvas).nors yra darbe ir kavinuke,bet mano manymu ji brangoka.o vat per metus sutaupytus pinigus daznai isleidziu vasara per atostogas kelionems.dar labai megstu teatra tai galiu leist sau daznai nueit,nes turiu pinigu.o vat kartais i kino teatra del taupumo neinu,o paziuriu per kompa filma.rubu irgi daznai neperku,o kai surandu kas man patinka tai negaila ir brangios sumos,nes man tikrai patiko ir megstu ilgai nesioti man tinkancius rubus ar batus.kad ir dabar ruosiuos pirkti siurbli uz 3000lt,kuri galiu sau leist del savo taupumo,bet uztai zinau kad turesiu daikta.o kai kavinej bunam su draugais,tikrai netaupau,nes man svarbu smagiai praleisti laika draugu kompanijoj.zodziu taupau tik ten kur liecia tik mane.vat showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(inguckiene @ 2008 04 18, 19:51)
nu o as kaip tik sakyciau,kad esu labai taupi.tam pritaria ir mano vyras.ir zinau,kad nera labai patenkintas,nors kai nusiperkam didesni daikta is sutaupytu pinigu,tai patenkintas.taupau tik savo atzvilgiu.kitu tikrai neisnaudoju.todel draugai to taupumo gal net nepastebi.taupau butent maisto srity.kai einu i parduotuve visada zinau ko man reikia is maisto,ir nieko papildomai nepirkineju ir siaip neslampioju po parduotuve.maista gaminuos namuose ir tada nesuosi i darba pietums (yra mikrobange darbe,saldytuvas).nors yra darbe ir kavinuke,bet mano manymu ji brangoka.o vat per metus sutaupytus pinigus daznai isleidziu vasara per atostogas kelionems.dar labai megstu teatra tai galiu leist sau daznai nueit,nes turiu pinigu.o vat kartais i kino teatra del taupumo neinu,o paziuriu per kompa filma.rubu irgi daznai neperku,o kai surandu kas man patinka tai negaila ir brangios sumos,nes man tikrai patiko ir megstu ilgai nesioti man tinkancius rubus ar batus.kad ir dabar ruosiuos pirkti siurbli uz 3000lt,kuri galiu sau leist del savo taupumo,bet uztai zinau kad turesiu daikta.o kai kavinej bunam su draugais,tikrai netaupau,nes man svarbu smagiai praleisti laika draugu kompanijoj.zodziu taupau tik ten kur liecia tik mane.vat  showoff.gif

aš irgi taip pat elgiuosi, bet ne visada aplinkybės priklauso nuo mūsų. Pvz, jei liga ar laidotuvės, o gal vaikams, nors suaugę, reikia materialinės pagalbos. Aš tai manau ir šventai įsitikinusi, kad reikia kažkaip daugiau pinigėlių uždirbti, tik dar nerandu tos nišos, kur.. ir kaip..
Atsakyti
Kadangi man si tema labai patinka keliu aukstyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 06 27, 19:44)
Kadangi man si tema labai patinka keliu aukstyn 4u.gif

patinka visokios istorijos apie taupuma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 06 27, 21:40)
patinka visokios istorijos apie taupuma? biggrin.gif

Kai taupo vadovaudomiesi sveiku protu tai patinka,galima pasimokyt.Bet kai kitu saskaita tai juokinga doh.gif
Atsakyti
Na, aš turėjau kolegą, kuris visada pasivaišindavo, prašydavo paskolinti ar nupirkti, nes neturi grynų ar tiesiog piniginę namuose paliko smile.gif .
Pradžioje kažkaip toleravau (kai niekada nieko negrąžindavo) - trūko kantrybė. schmoll.gif
Kai su kolegomis kuo nors vaišindavomės ir "draugelis" pasirodydavo, visada pasiteiraudavau ar turi ko pasiteirauti ar šiaip smalsauja. Jei klausdavo ar gali pasivaišinti, tiesiai ir pasakydavau, kad labai seniai jau laukiam jo vaišių, o čia įžanga, tai kai bus pasiruošęs - visad prašom. biggrin.gif . Gal tiesus atsakymas atbaidė kuriam laikui.
Džiaugiausi, kad manęs vengdavo ir nereketuodavo, užtekdavo tik pažiūrėti blush2.gif į jį.
Labai džiaugiuosi, kad tai jau buvęs kolega ax.gif .
Atsakyti
Jaučiuosi kaip Didi Išlaidautoja, tikrai.
Nepatinka man. schmoll.gif
Atsakyti
as ir vis galvoju, kad pradesiu taupyti... bet vis nesigauna, nueinam su vyru i parduotuve arbuzo, ir sumokam 100 lt... po to metau produktus laukan, nes nesuvalgom doh.gif jau kuris laikas i parduotuve su sarasu einu, padeda nenuvingiuoti netinkamais keliais prekybos centruose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 07 01, 00:57)
as ir vis galvoju, kad pradesiu taupyti... bet vis nesigauna, nueinam su vyru i parduotuve arbuzo, ir sumokam 100 lt... po to metau produktus laukan, nes nesuvalgom  doh.gif jau kuris laikas i parduotuve su sarasu einu, padeda nenuvingiuoti netinkamais keliais prekybos centruose  lotuliukas.gif

ne apie tai tema biggrin.gif
Atsakyti