Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

Man asmeniškai nepatinka itin taupūs žmonės. O dar labiau nepatinka tokie taupuoliai-gudragalviai, kurie tik savo gėrį moka taupyt, bet ne kito.
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2008 02 18, 18:45)
Teko gyventi kazkada su tokia mergina, kuri net baterijos i savo laikrodi nepirko - lauke, kol nupirksiu, nes as taip pat i ji ziuriu  lotuliukas.gif Nors siaip mano , laikrodis - mobilus.  biggrin.gif
Ir dar zinutes jau niekad negalima jai parasyti is kito tinklo (jos ezys). Matydavau jos reakcija - nuotaika sugesdavo visai dienai. Atrasydavo, bet tokia nuotaika  blink.gif Taip ir baigesi tas musu bendravimas, tiesiog zinojau,k ad negalima jai rasyti...  smile.gif
O pajamos jos...  smile.gif Aisku, ne man kitu pinigus skaiciuoti, bet tikrai labai dideles.

Man tokios draugės, kur batarkes ieško lotuliukas.gif tai vaikas iš visų žaidimų išema (kiekvienam žaidimui vis naujas nuperkam), tai visur pilna mėtosi lotuliukas.gif Galėtų pasirinkti visokių rušių, visokių dydžių lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema thumbup.gif

Nu bet kazkaip pas mane nera tokiu artimu draugu/pazistamu, kad kiekviena centa skaiciuotu. Turbut neiseitu bendraut, nes ir poreikiai juk skiriasi. Bet buvo buvo, kad sms tinklus ziuri ir i netinkamus neatraso. lotuliukas.gif O dar prisiminiau: nuejom isgert kavos su grupiokem, padaveja labai maloniai aptarnavo, tai palikau kelis litus, o jos mazdaug sako: 'pasiimk pinigus', sakau, kad arbatpinigiai cia, o jos ziuri i mane kaip nenormalia ir aiskina, kad nereikia cia palikt ir ner uz ka (o mes su saviskiu i ta kavine labai daznai tuo metu eidavom), tai man tada taip geda buvo, bet pinigelius palikau.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2008 04 10, 12:50)
Man asmeniškai nepatinka itin taupūs žmonės. O dar labiau nepatinka tokie taupuoliai-gudragalviai, kurie tik savo gėrį moka taupyt, bet ne kito.

drinks_cheers.gif jetau kaip pritariu...
Atsakyti
sveikos!Man patinka tokios temos, apie taupuma. Turiu keleta tokiu pazystamu, net is labai artimu zmoniu tarpo, kurie moka taupyti savo, tk ne kitu zmoniu saskaita. mane asmeniskai tai erzina ir stengiuosi vengti tokiu"ale" draugu. doh.gif kad ir kaokia pinigine situacija butu, nemoku naudotis kitais zmonemis.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2008 04 10, 12:50)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
g.gif bet kartais gal reiktų ir iš jų pasimokinti ,ribose smile.gif
Atsakyti
apskriati taupyti yra neblogas dalykas, bet kai draugai jau persistengia, tai juokingai atrodo. smile.gif
Atsakyti
Na turim ir mes tokius taupius pazystamus doh.gif Pasikviete i svecius mes nusipirkom torta,tai atpjove po gabaliuka ir padejo i saldytuva,sako cia mums rytojaus rytui su kava lotuliukas.gif Cia tik vienas toks epizodas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 04 14, 11:07)
Na turim ir mes tokius taupius pazystamus doh.gif Pasikviete i svecius mes nusipirkom torta,tai atpjove po gabaliuka ir padejo i saldytuva,sako cia mums rytojaus rytui su kava lotuliukas.gif Cia tik vienas toks epizodas lotuliukas.gif

jeigu labai geri draugai ir kitiems negaili, tai gal ir juokinga g.gif bet jei taip kiekviena karta tai nzn nzn blink.gif

as esu taupi... o gla buvau rolleyes.gif bet ne iki tokio lygio kaip cia aprasinejot kai kurios lotuliukas.gif
Atsakyti
Su taupiais draugais jauciuosi puikiai,nes ir pati mazdaug tokia esu,nu bet mes tikrai ne iki tokio lygio,kaip cia kai kuriu istoriju pasiskaiciau lotuliukas.gif Be to,jei leidzia galimybes,tai tuo metu ir taupumas paprastai isgaruoja...vnz.,pagal galimybes viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Manau, kiekvienas taupymas turi būti protingas. Pvz. prieš perkant visad pagalvoju, ar man šiandien šio daikto reikia. Gal galiu be jo apsieiti?
Turim vieną pažįstamą šeimą (3-4 asmenys), kurie atvažiavę pasisvečiuoti keliom dienom į sodybą, atsiveža butelį vyno, porą mažų varškės sūrelių ir 10 kiaušinių. Ir dažniausiai šiuos visus produktus po savaitgalio susirenka ir išvažiuoja... g.gif g.gif g.gif Bet juokingiausia, kad teko girdėti, kad ši šeima, eidama į gimtadienį, solinezantui padovanojo vyno ir vaisių. Baliaus metu vynas buvo išgertas o vaisiai atliko. Tai tuos vaisius susirinko nuo stalo ir pasiemė namo.... doh.gif doh.gif doh.gif . Ir tikrai nepasakyčiau, kad tai skurstanti šeimyna, bent jau sau jie tikrai netaupo...
Atsakyti
Anekdotai, o ne istorijos lotuliukas.gif
Bet yra toks issireiskimas .... paziurejus i draugus - galima spresti, koks esi pats....
Atsakyti