Mano kambarioke skrega tai siaube siaubeli

Jauna mergina gyvena pati sau, jokiu isipareigojimu neturi, uzdirba tikrai neblogai, uz buta moka salyginai mazai, bet jau taupumas tai neispasakytas

Maistas - viskas kas pigiausia, desreles uz 4Lt/kg, jogurtai kur iki lito kainuoja, jokiu darzoviu nes brangu, vaisiu irgi tik per akcijas, zodziu valgo visika slamsta, paskui verkia kad jos odai ir plaukam kazkas darosi

Drabuziai pigiausi sintetiniai, jokiu madu tik bile pigu ir laikys bliuske 3 metus

Kojines perka tik tas sintetines is turgaus kur pigiausios, batai irgi sintetiniai is maximos tai kai parejus batus nusiauna tai man nosis uzsiraitoja

Suprasciau jaigu taupo kam nors, paskolas moka, keliauja, bet ne taupo kad taupytu

Nekalbu apie ejima i kavines, visus draugus kvieciasi namo nes viena karta palangoj kavinej uz ledus 6 litus sumokejo

Sita istorija dar ir dabar yra pasakojama su ispustom akim ir dideliausia nuostaba kaip uz ledus galima tiek moket

Gi galima nusipirkt litra pigiausiu ledu ir namie suvalgyt

Vasara buvo isvaziavus savaitei i palanga tai pasikraupino kaip turi but :lotuliukas:Niekur nejo tik prie juros( gi nemokamai!)

Kartais pagalvoju ka ji darys kai/jei tures seima ir vaiku tai ir juos taip kankins skregins vaikui ant surelio

Bet pikciausia yra tai kad is manes ka nors pasivaisint tai pirma ir nekviesta atlekia, o pati tai jei ir nusiperka koki mandarina tai suslamscia kad nematyciau nes neduok dieve dar reiks man pasiulyt

Sunku su tokiu zmogum, nes kai pasakai kad pvz uz vitaminus 50Lt sumokejai, tai reakcija buna neapsakoma

Nu bet bile jai gerai