Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

Mano kambarioke skrega tai siaube siaubeli doh.gif Jauna mergina gyvena pati sau, jokiu isipareigojimu neturi, uzdirba tikrai neblogai, uz buta moka salyginai mazai, bet jau taupumas tai neispasakytas doh.gif Maistas - viskas kas pigiausia, desreles uz 4Lt/kg, jogurtai kur iki lito kainuoja, jokiu darzoviu nes brangu, vaisiu irgi tik per akcijas, zodziu valgo visika slamsta, paskui verkia kad jos odai ir plaukam kazkas darosi blink.gif Drabuziai pigiausi sintetiniai, jokiu madu tik bile pigu ir laikys bliuske 3 metus doh.gif Kojines perka tik tas sintetines is turgaus kur pigiausios, batai irgi sintetiniai is maximos tai kai parejus batus nusiauna tai man nosis uzsiraitoja lotuliukas.gif Suprasciau jaigu taupo kam nors, paskolas moka, keliauja, bet ne taupo kad taupytu doh.gif Nekalbu apie ejima i kavines, visus draugus kvieciasi namo nes viena karta palangoj kavinej uz ledus 6 litus sumokejo lotuliukas.gif Sita istorija dar ir dabar yra pasakojama su ispustom akim ir dideliausia nuostaba kaip uz ledus galima tiek moket lotuliukas.gif Gi galima nusipirkt litra pigiausiu ledu ir namie suvalgyt doh.gif Vasara buvo isvaziavus savaitei i palanga tai pasikraupino kaip turi but :lotuliukas:Niekur nejo tik prie juros( gi nemokamai!) lotuliukas.gif Kartais pagalvoju ka ji darys kai/jei tures seima ir vaiku tai ir juos taip kankins skregins vaikui ant surelio doh.gif Bet pikciausia yra tai kad is manes ka nors pasivaisint tai pirma ir nekviesta atlekia, o pati tai jei ir nusiperka koki mandarina tai suslamscia kad nematyciau nes neduok dieve dar reiks man pasiulyt lotuliukas.gif Sunku su tokiu zmogum, nes kai pasakai kad pvz uz vitaminus 50Lt sumokejai, tai reakcija buna neapsakoma doh.gif Nu bet bile jai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Tokiu draugu neturiu ax.gif
Kad ir taupymo supratimas pas zmones skirtingas. Jeigu kartais neleidi sau vienos ar kitos pramogis - ar tai taupymas? g.gif
Atsakyti
Na neleidi sau vienos ar kitos pramogos tai manau normalu smile.gif Bet kai sau neleidi jokios pramogos nes tai kainuoja pinigus( nesvarbu kiek, pats issikyrimas su pinigais skausmingas), neini i teatrus koncertus, nu zodziu niekur nes per tv gali nemokamai paziuret tai cia manau jau ligotas taupymas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltė_viltė @ 2008 01 23, 16:26)
Turėjau vieną draugų šeimą, kuri pas mus dažnai svečiuodavosi, nes "skaniai vaišiname". Sakydavo "pas jus visad visko tiek daug ir skaniai pavalgom". O aš kvaila stengdavaus , bėgsi gamint, ruošies, šokinėsi. Kai kelis kartus pas juos buvom, tai vis " ah, neturim kuo jūs pavaišint, tik barankos va sudžiūvusios"..  Pati pyragėlio, saldainių nusiveždavau. Tai patenkinti baisiausiai, kad mes iš nemalonios sitacijos išgelbėjom, stalas netuščias.Kad neuždirbtų, neišgalėtų. Dabar susitinkame labai retai. Nusibodo būt "gerąja teta" biggrin.gif

turim tokius pazistamus, kurie veda is proto. gyvenam salyje, kur mesa ir alkoholis- brangus. uzdirba jie tikrai gerai, bet KIEKVIENA savaitgali vaziuoja pas ka nors i svecius, visi stengiames kazka atsivezti - is alkoholio ka kas geria ir kazka uzkasti, jie - NIEKADA. O apetitu tikrai nesiskundzia (tiek maisto, tiek gerimu atzvilgiu). Karta uzsukom pas juos (pakviete) - pavaisino arbata ir keturiais sausainiais... blink.gif blink.gif blink.gif ne todel skaudu, man nei arbatos nereikia, bet tiesiog tai labai neteisinga blink.gif blink.gif patys valgo kitu saskaita ir paskui pasakoja, kokie jie taupus ir maistui mazai isleidzia, o kiti - islaidunai... labai noreciau ju daugiau akyse nematyti, bet kai cia lietuviu mazai, visvien susitinkam verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Su visiskai taupanciais tai tikrai sunku ir nemalonu bendrauti
Atsakyti
Labai gera tema thumbup.gif Prajuokino nerealiai wink.gif

Mane labiausia užknisa verksniai doh.gif Kurie amžinai skundžiasi, kaip sunku, kaip blogai, kokios algos mažos, koks pienas brangus ir t.t... Mano exo motina tokia doh.gif Toks jausmas, kad turiu jaustis kalta, kad uždirbu kur kas geriau nei ji ir gal palikinėti jai pinigų g.gif Ta prasme, ji visuomet stalą nukloja visokiais maistais, vaikui priperka visokių nedėvimų nesąmonių, visokių kvailų rūbų arba gintarinių paveiksliukų doh.gif O tada sėdi ir verkia kaip sunku gyventi doh.gif doh.gif doh.gif Dabar mandagiai pratyliu ir nieko nekomentuoju - nei pritariu, nei užjaučiu, nei piktinuosi. Visuomet jai sakau, kad nieko mums nepirktų, vaišių visuomet atsinešu savo. Nervuoja - pinigų neturi, o šūdus visokius pirkinėja...
Ai, dar prisiminiau savo vieną exkolegą. Kuris "metė" rūkyti ir niekada neturėdavo cigarečių, nors kasdien rūkydavo doh.gif Man visuomet juokingai nuskambėdavo, kai jis ateina į kabineto vidurį ir sako: kas einat parūkyt? Kas nors atsistoja. Pavaišinsi? lotuliukas.gif Aš nerūkiau niekada, bet būdavo labai linksma biggrin.gif
Dar mano puskė (kurią myliu ir gerbiu) mėgdavo padejuoti, kad neturi babkių, atvažiuoti į svečius su vyru ir dviem vaikais ir pakeliu sausainių. Ir įkalus mano pastatyto vyno pasakoti istorijas, kaip ji pirko batus, kailinius, kaip darosi namie remontą ir t.t. Dabar situacija šiek tiek pakitusi - gal subrendo, gal susivokė ir t.t. smile.gif
Atsakyti
na yra tu taupiu zmoniu, ir jie man netrukdo kol manes neliecia lotuliukas.gif
na isivaizduokit, atlekia drauge kad koki zaidima ar filmuka vaikui irasyciau, o as nieko nepagalvojus sakau kai tu koki nusipirksi, reiks ir man is taves nusikopint, o kad atsaus..gal as durna kad pinigus tokiems sudams taskyciau..., vadinas durna-as g.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 02 03, 19:03)
turim tokius pazistamus, kurie veda is proto. gyvenam salyje, kur mesa ir alkoholis- brangus. uzdirba jie tikrai gerai, bet KIEKVIENA savaitgali vaziuoja pas ka nors i svecius, visi stengiames kazka atsivezti - is alkoholio ka kas geria ir kazka uzkasti, jie - NIEKADA. O apetitu tikrai nesiskundzia (tiek maisto, tiek gerimu atzvilgiu). Karta uzsukom pas juos (pakviete) - pavaisino arbata ir keturiais sausainiais...  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ne todel skaudu, man nei arbatos nereikia, bet tiesiog tai labai neteisinga  blink.gif  blink.gif patys valgo kitu saskaita ir paskui pasakoja, kokie jie taupus ir maistui mazai isleidzia, o kiti - islaidunai...  labai noreciau ju daugiau akyse nematyti, bet kai cia lietuviu mazai, visvien susitinkam  verysad.gif  verysad.gif

Jie patys mato, kad gali naudotis tai ir naudojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 02 06, 17:05)
Jie patys mato, kad gali naudotis tai ir naudojasi  mirksiukas.gif

manau, kad nelabai mato, nes jiems tai norma, atsiradusi seimoje is vaikystes cool.gif
Atsakyti
Ačiūdie, tokių neturim.
Atsakyti
Nors esu gana tolerantiška, bet tokie ''draugai'' švelniai tariant, erzina. Gal pasakyčiau net ne draugai, bet kai kurie pažįstami ir keletas bendradarbių. O elgiasi labai panašiai į čia aprašytus vaizdelius-labai linksma skaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
Teko gyventi kazkada su tokia mergina, kuri net baterijos i savo laikrodi nepirko - lauke, kol nupirksiu, nes as taip pat i ji ziuriu lotuliukas.gif Nors siaip mano , laikrodis - mobilus. biggrin.gif
Ir dar zinutes jau niekad negalima jai parasyti is kito tinklo (jos ezys). Matydavau jos reakcija - nuotaika sugesdavo visai dienai. Atrasydavo, bet tokia nuotaika blink.gif Taip ir baigesi tas musu bendravimas, tiesiog zinojau,k ad negalima jai rasyti... smile.gif
O pajamos jos... smile.gif Aisku, ne man kitu pinigus skaiciuoti, bet tikrai labai dideles.
Atsakyti