Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

As irgi tik tokia perku.... reiskia ir as l taupi..... vienzo kuo riebesne grietine valgai tuo tu sikarniau gyveni lotuliukas.gif lotuliukas.gif .....

skaitant tema susidaro ispudis kad kai kure raso kad rasyti......
Atsakyti
Bijau sakyti, aišku, bet aš grietinės išvis neperku :V Na, nenaudoju aš jos :-P
Atsakyti
mane vadina kartais 'skrucu' bet grietine visda perku tik zemaitijos arba kelmes 30 proc. Todel manau tikrai ne del taupumo 12 proc. perka biggrin.gif
Atsakyti
musu draugu pora labai taupus zmones sad.gif
labai liudna nes del to nebevaziuojame kartu i sodyba bei stengiames susitikti ne kavineje o namie:(
tiesiog iskildavo nesutarimu perkant maista, pvz.pigiausių koldunų neaiskios firmos teko valgyti sad.gif o sėdint kavineje nuolat aptarineja meniu kainas kiek vienas ar kitas patiekalas kainuoja, ar uz mineralinio buteliuka moka 3lt ir tada sako kad uz vandenuko puse litro labai brangiai sumokejo sad.gif suprantu kad ne pigu, bet kazkaip neteko matyti kad kavineje kainuotu pigiau. tai kam tada kalbeti? jug ne nuo manes tos kainos priklauso smile.gif
musu atlyginimai panasus tik as nereaguoju skausmingai kai reikia saskaita apmoket:)
nesinori kad draugystei ir bendravimui trugdytu pinigai...
Atsakyti
O as kazkaip savo draugu tarpe pernelyg taupiu ir nepastebejau
Atsakyti
mes neturime labai taupiu draugum, kazkaip viena syki mes sumokam kita jie, kartais susidedam..
Atsakyti
Turėjau vieną draugų šeimą, kuri pas mus dažnai svečiuodavosi, nes "skaniai vaišiname". Sakydavo "pas jus visad visko tiek daug ir skaniai pavalgom". O aš kvaila stengdavaus , bėgsi gamint, ruošies, šokinėsi. Kai kelis kartus pas juos buvom, tai vis " ah, neturim kuo jūs pavaišint, tik barankos va sudžiūvusios".. Pati pyragėlio, saldainių nusiveždavau. Tai patenkinti baisiausiai, kad mes iš nemalonios sitacijos išgelbėjom, stalas netuščias.Kad neuždirbtų, neišgalėtų. Dabar susitinkame labai retai. Nusibodo būt "gerąja teta" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltė_viltė @ 2008 01 23, 15:26)
Turėjau vieną draugų šeimą, kuri pas mus dažnai svečiuodavosi, nes "skaniai vaišiname". Sakydavo "pas jus visad visko tiek daug ir skaniai pavalgom". O aš kvaila stengdavaus , bėgsi gamint, ruošies, šokinėsi. Kai kelis kartus pas juos buvom, tai vis " ah, neturim kuo jūs pavaišint, tik barankos va sudžiūvusios"..  Pati pyragėlio, saldainių nusiveždavau. Tai patenkinti baisiausiai, kad mes iš nemalonios sitacijos išgelbėjom, stalas netuščias.Kad neuždirbtų, neišgalėtų. Dabar susitinkame labai retai. Nusibodo būt "gerąja teta" biggrin.gif

o tai gal neispeje uzvaziuodavot... jeigu jau pas mane sveciai netiketi tai i baranku gali nebuti
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 01 23, 16:30)
o tai gal neispeje uzvaziuodavot... jeigu jau pas mane sveciai netiketi tai i baranku gali nebuti

Pas mane taip pat smile.gif visada pranesu is anksto jei atvyksiu i svecius ir visada ka nors atsinesu tam atvejui jei pas seimininkus saldumynu nebutu:)
Atsakyti
QUOTE(italiana vera @ 2008 01 16, 15:50)
Bijau sakyti, aišku, bet aš grietinės išvis neperku :V Na, nenaudoju  aš jos :-P

aš irgi nenaudoju grietines, labiau padažai vioskie patinka
Atsakyti
taupumas, mano nuomone, yra gera savybe, aisku viskas priklauso nuo lygio smile.gif
taciau vasara patyriau toki draugu taupuma, kad ne iki siol pamenu, ir tai nekelia linksmu prisiminimu. su jais buvome isvaziave i prancuzija dviem savaitem, jie taupe iki tokio lygio, kad net truksta zodziu doh.gif kiek mes per ju taupuma nepamatem, isivaizduokit, nuvaziuojam i monaka (pirma karta ir gal net paskutini), o ten pasistatyt masina val - 3 eur, tai jie sako, cia val ir busim, nes brangus parkingas. galit tai isivaizduot??? ir begom visur kaip isproteje, skubejom..o man taip norejos viska apziureti, pasigrozeti peizazu, melyna jura ir pan. verysad.gif
zodziu ne kokia patirtis, beje, su jais niekur daugiau nevaziuosim biggrin.gif
Atsakyti
Labai taupiu draugu neturim.Ta prasme-nesveikai taupiu...Na ir pasiseke gi mum 4u.gif
Atsakyti