Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

neramios situacija tai nepavydėtina nė truputuko... doh.gif
va aš dar viena drauge prisiminiau...ateidavo papliurpt, tai pyrago ar sausainuku uzsimano ir vis nepasiima pinigines, tai sponsorium pabudavau (dabar sauaku ka pinigu neturiu kvaila veidely nutaisius rolleyes.gif ), parukyt niekad neatsinesdavo, o vos tik yejus - ar turi cyza? daba jau neberukau tai va sutaupau tongue.gif
ir seip kiekvienam zingsny tas pats, draugas ja jau lapute vadina, bet as, saunuolė, jau zinau ja ir kazkaip jau mazeja tokie "melzimai" cool.gif schmoll.gif
Atsakyti
O zinote ka as padariau? Ogi suradau jai darba! Dabar tikrai negales skustis, kad pinigeliu neturi biggrin.gif aisku, nelabai patenkinta mergaite buvo, bet pati prisiprase... brunette.gif

pratrukau, viska suskaiciavau ir pradejau mastyti po to, kai ji manes su ka tik praejusiu gimtadieniu net simboline dovanele nepasveikino (kad atejo pas mane atsiimti savo dovanos, turbut net nereikia sakyti). Nereikia man tu dovanu, bet tai tiesiog parode si karta zmogaus poziuri i mane..

Viskas. Baigesi mergelei katino dienos beee.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 08 29, 15:56)
kažkada buvau pas pažįstamus svečiuose. Ateidami atsinešėm saldainių dėžę ir kažkokių sveriamų sausainių ir riešutų. Svečiavimosi tikslas buvo atsakomasis vizitas besimezgant kaimyniškai draugystei. Šeimininkė paėmė nuo stalo mūsų atneštas vaišes ir nusinešė virtuvėn. Vėliau atnešė arbatos ir paaiškino, kad daugiau nieko neturi. Naiviai pasakiau, kad mūsų atnešti sausainiai ir riešutai būtų kaip tik prie arbatos. Atsakymą gavau:"Bet juk atnešėt man, ką noriu tą ir darau. Visai nenoriu jūsų vaišinti tais sausainiais". Supykusi pasakiau:" Atsinešiau, kad turėčiau kuo vaišintis" Pokalbis nesimezgė...

Va tokio taupumo niekad nepateisinu- čia jau šykštumas.
O šiaip iš taupančių žmonių galima ir kai ko praktiško išmokti.

Nerami, tavo aprašytas atvejis- tai gryniausias parazitavimas.
Atsakyti
bet ir būna žmonių blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
jooo.. as irgi turejau tokia drauge, kuri visada ateidavo pas mane parukyt (slepdavosi nuo mamos unsure.gif ) ir aisku niekada neturedavo savo cigareciu doh.gif . jei jau eidavom i parduotuve ar i kavinuke tai irgi kiekviena centa skaiciuodavo ir jei tik budavo proga visuomet stengesi, kad jai kuo maziau moket reiketu ("na pas tave vaisinsimes tai as puse nesuvalgysiu, tau liks tai...") ir t.t... ir galu gale musu nuo darzelio laiku trukusi draugyste nutruko, kai paskutine minute (kai jau viskas uzsakyta) neleidau i savo vestuves atsivesti savo kadro (ji turejo eiti su mano pusbroliu), o ji pareiske "tai bus gi vestuvese to maisto, jam karsto galesi neduoti, o uzkandziu ir gerimu tai uzteks ir jam. Vienu daugiau ar maziau..." doh.gif doh.gif doh.gif
galu gale truko mano kantrybe blink.gif
Atsakyti
Pas mus kompanijoj,tai situacija tokia.Kad eini i gimtadieni nesiesi maisto ir dar uzsipraso dovanos.Mane siutina nerealiai,o visiems atrodo normalu.Kaip jum atrodo?
I mano gimtadieni niekad nieks maisto nesinese,nes kazkaip sugebu pavaisint.O ne laukt kas ka atsines.
Atsakyti
man tai juokinag... kazkaip kai eini y gimtadieny kad butely sampo ar baltos nesiesi man normalu atrodo, bet del maisto tai nė viens nė devyni...
o gal ir as prie tu taupiuju prisirasau su tais gerimais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2006 09 05, 20:50)
Pas mus kompanijoj,tai situacija tokia.Kad eini i gimtadieni nesiesi maisto ir dar uzsipraso dovanos.Mane siutina nerealiai,o visiems atrodo normalu.Kaip jum atrodo?
I mano gimtadieni niekad nieks maisto nesinese,nes kazkaip sugebu pavaisint.O ne laukt kas ka atsines.

Nors pasakytu maisto atsinest tai kai einu su vaiku, o ten truksta ar ner maisto, tai siutas jima, nors i parduotuve begt (nors kelis kart kai pasimokiau dabar visad su savim nesuos vaikui maisto)
Atsakyti
Nu ir siaubiakų prirašėt, ne veltui sako naglost-vtoroje sčastje.Mūsų kompanijoje ,jei balius sumestinis-likučius išsidalijame po lygiai, jei kažkas vienas perka-pasidalijam cento tikslumu, kad nuskriaustų ir per daug išleidusių nebūtų.Bet va darbe, kolektyve iš dvidešimt moteriškių atsirado nuskriaustų, kai reikkėjo mestis cukrui( apie tris litus kainuoja, tai padalink iš dvidešimt).Matote ji kavą tai be cukraus geria ir dirba pusė etato...Dabar mūsų kambarėly išrikiuota visa armija indelių su kava, cukrumi,,,O nuskriaustoji tai dažnai tik šiaip pasėdi kartu, nes kava pigiausia irgi brangi, o mergos iš pasiutimo ne visados vaišinam rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Buteli ar siaip ko nusinesti man yra normalu ir as visad nesuosi.
biggrin.gif
Atsakyti
tai bent tiek blush2.gif as jau pradejus buvau galvoti, gal negera esu ax.gif wub.gif
Atsakyti
kad kazkaim normaliai ten musu kompanijoj - metames, tai metames visi. reikia tai reikia.

net jei ir sako atsineskit maisto , dovanos tipo nereikia, tai normalu, kad dovanele visvien atneshi kokia mazhesne. juk smagu dovanoti ir gauti 4u.gif

ne motociklus juk eilinio gimtadienio proga dovanoji doh.gif
Atsakyti