mano dukryte gime ryskiai melynu akiu ir juodais plaukuciais, dabar akytes zaliai rudos o plaukuciai siektiek pasvieseje bet nera blondinka
Mano zuikutis gime su juodais plaukuciais ir juodomis akytemis, bet dabar jis blondinas su juodomis akytemis
maziuke gime, juodais plaukuceis,tamsiai idegus , melinom akytem. dabar blondine, melinom akytem, liko tik juodos blakstutes ir tamsi oda
Dukryte gime juodom akim, juodais plaukuciais ir tamsia oda, dabar mums 3 men. - plaukuciai sviesus, akytes - ryskiai melynos, oda - sviesi sviesi
vyresnele gime juodais plaukais,melynom akim. Plaukai truputi pasviesejo,o akys tapo rudos.
O mazasis gime sviesus melynom akim ir lig siol nesikeicia!
O mazasis gime sviesus melynom akim ir lig siol nesikeicia!
mano mazoji gime tamsiom akim ir juodais plaukuciais, tai kolkas akytes liko rudos, o plaukuciai nenusviesejo. tikiuos, kad ir liks tamsi
sako,kad žmogus gali keistis visą gyvenimą... pvz mano kleckas gimė JUODAIS plaukučiauis ir pilkom akutėm, dabar jam pusantrų- plaukai šviesūs, akys rudos
mano maze gime juodais juodais ilgais plaukais, neaiskiomis pilkai zaliom akim. Dabar jai beveik 9 menesiai, o plaukuciai rudi ir dar matosi svieseja, o akutes rudos. Bet, manau, neturetu but labai sviesi - nera i ka
QUOTE(Nananina @ 2006 08 26, 15:22)
Sveikos mamos,labai noreciau kad parasytumet kokie jusu mazyliai gime.Maniskis tai baltu plaukuciu,ir rudu akyciu.Mums jau metukai,o mes visai nepasikeite.
O mano drauges mergaite gime juoda,juoda o dabar sviesi.
O mano drauges mergaite gime juoda,juoda o dabar sviesi.
Musu mergyte gime juodais plaukais O dabar (dabar jai 2.5men.) jau beveik sviesus plaukuciai, tokie sviesiai rusvi
QUOTE(cavalli @ 2008 09 15, 23:13)
Musu mergyte gime juodais plaukais O dabar (dabar jai 2.5men.) jau beveik sviesus plaukuciai, tokie sviesiai rusvi
Ir mūsų mažoji taip pat prašviesėjo . O vyresnėlis gimė rudomis akytėmis, o kitą dieną jos pamėlynavo
Mano mazylis gime baisiai tamsus, plaukai juodi akys tamsios o oda lug po soliariumo Dabar jam beveik puse metu, plaukuciai pelenu spalvos (labai grazi spalva,pati tokiu plauku noreciau ),akys zalsvai rudos, o oda kokia buvo "po soliariumo" tokia ir liko.
Mano mzius gime tamsus su ilgais juodais plaukuciais ,o db jau zymiai sviesesnis ir plaukuciu daug maziau nei buvo